Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 21:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 478 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Petised foorumis
PostitusPostitatud: 26.08.2009 21:25 
Eliit
Kasutaja avatar

(Nimi ja isikukood ajutiselt eemaldatud.)

Foorumis figureerib kui "siximees22".

Nimelt ostsin temalt auto. Ütles ta mulle, et ta annab kaasa ühe talve sõitnud naelrehvid, aga kuna nad on hetkel hoiustamisel, siis nende väljaotsimine maksab. Järgmine päev siis helistasin talle, et ma võtaks selle paberi, mis laseb need rehvid mul sealt siis enne hooaega ära võtta. Siis selgus, et see on alles eelmise omaniku käes. Nüüd täna tuli mul teema uuesti meelde, ning saatsin talle foorumis PS-i. Vastuseks tuli "Said hea auto niigi hea hinnaga :lol :auto ".

EDIT: Saatis PS-i.

"Ooota oota ja kui nii mingit iba avalikus foorumis ajad siis vaatame edasi....kuradi fääg.... :kill "

Viimati muutis rain0102, 27.08.2009 18:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 09:16 
Kasutaja avatar

mis isikukood see veel on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 12:01 
Kasutaja avatar

Njaaaaaa oskadv ikka korralikult jama ajada tuleta ikka meelde kuidas raaksin kui on alles siis saad katte,...tra minu teha on see kui neid ei ole enam...nagu ei vist

Ja teiste isikukoodi nii avaldada on karistatav.....nii et kuidas soovid

Loodan et moni moderaator parandab selle asja...!!!!!!!

Ette tanades tann

Viimati muutis siximees22, 27.08.2009 18:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 12:05 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
(ajutiselt eemaldatud)

Foorumis figureerib kui "siximees22".

Nimelt ostsin temalt auto. Ütles ta mulle, et ta annab kaasa ühe talve sõitnud naelrehvid, aga kuna nad on hetkel hoiustamisel, siis nende väljaotsimine maksab. Järgmine päev siis helistasin talle, et ma võtaks selle paberi, mis laseb need rehvid mul sealt siis enne hooaega ära võtta. Siis selgus, et see on alles eelmise omaniku käes. Nüüd täna tuli mul teema uuesti meelde, ning saatsin talle foorumis PS-i. Vastuseks tuli "Said hea auto niigi hea hinnaga :lol :auto ".

EDIT: Saatis PS-i.

"Ooota oota ja kui nii mingit iba avalikus foorumis ajad siis vaatame edasi....kuradi fääg.... :kill "

Ma arvan et sellised andmed oleks võinud endateada jätta :? Ja nagu arusaada oli siis ise vist sa ei mõistnud kus tegelikult need rehvid on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 12:35 
Kasutaja avatar

Tubli kull ju said valesti aru ja nuud mina suudi....njaaaa ja utlesin veel et veel ei ole kindel kas need on alles voi ei akki saad veel katte...!!!!!!!!!!

Nii et jah ex iga mees vastutab ise oma sonade eest ok....

tann Ja andmed korista ara muidu poordun mujale ok

Viimati muutis siximees22, 27.08.2009 18:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 12:42 
Kasutaja avatar

Millised andmed siin nii salajased on? Isikukood pole enam ammu salajane info, kune neid vabalt netist leida ja lihta vaevaga ka ise tuletada saab. Teiseks, sixmees, õpi palun kirjutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 13:37 
Kasutaja avatar

Pole midagi teha kui too juures tapitahed puuduvad ja kiiruga kribad midagi....!!!!!!!!

Ja arvan et teiste andmete avalik avaldamine on ikka vale tegu.....ex uurin seda asja ja poordub siis sinna kuhu vaja nii ikka ka ei saa et mingi nokk arvab et tema arust nii on oige ja kohe pasandama...!!!

Ja haaaa mingite prottide parast selline jama....haa haa kurat neen maksavad kasutatult juba 1500 ring.....!!!!!!!

.Alar. kirjutas:
Millised andmed siin nii salajased on? Isikukood pole enam ammu salajane info, kune neid vabalt netist leida ja lihta vaevaga ka ise tuletada saab. Teiseks, sixmees, õpi palun kirjutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 13:56 
Kasutaja avatar

siximees22 kirjutas:
Pole midagi teha kui too juures tapitahed puuduvad ja kiiruga kribad midagi....!!!!!!!!

Ja arvan et teiste andmete avalik avaldamine on ikka vale tegu.....ex uurin seda asja ja poordub siis sinna kuhu vaja nii ikka ka ei saa et mingi nokk arvab et tema arust nii on oige ja kohe pasandama...!!!

Ja haaaa mingite prottide parast selline jama....haa haa kurat neen maksavad kasutatult juba 1500 ring.....!!!!!!!

.Alar. kirjutas:

no maksa siis mehele 1500 peo peale ja asi korras

minumeelest pole siin midagi valesti, kui lubasid rehvid pealekauba, siis ole mees ja vastuta oma sõnede eest. Ja kui nüüd rehve pole enam anda, siis kompenseeri seda kuidagi teistmoodi.
Võibolla polegi asi nii väga selles pasandamises siin, et mingit tulemust saada ... aga ehk lihtsalt teistele teadmiseks, et kui sa mingi äri käigus midagi lubad, siis seda sinult pärast kätte saada on ilmselgelt võimatu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 14:13 
Kasutaja avatar

Seda kull aga kui utlesin et need on teise omaniku kaes ja kui alles siis saab....nii et kui ei ole alles siis vist ei saa voi kuidas...!! Oleks need rehvid minu kaes olnud siis kull oleks mina suudi...!! Aga kuna neid minu kaes pole veel kordagi olnud siis voisin ju ise ka ainult oletada, et akki on kuskil olemas..!! Sest oleksin siis ise ju ka per... saanud , kui pidid olema aga ei ole...!!

tann

jonathan kirjutas:
siximees22 kirjutas:

.Alar. kirjutas:

no maksa siis mehele 1500 peo peale ja asi korras

minumeelest pole siin midagi valesti, kui lubasid rehvid pealekauba, siis ole mees ja vastuta oma sõnede eest. Ja kui nüüd rehve pole enam anda, siis kompenseeri seda kuidagi teistmoodi.
Võibolla polegi asi nii väga selles pasandamises siin, et mingit tulemust saada ... aga ehk lihtsalt teistele teadmiseks, et kui sa mingi äri käigus midagi lubad, siis seda sinult pärast kätte saada on ilmselgelt võimatu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 14:29 
Moderator
Kasutaja avatar

Soovitan sul endal eelnevalt kehtivate aktidega tutvust teha.

http://www.aki.ee/est/?part=html&id=133

http://www.aki.ee/est/systematic/files. ... etl3in4m31

Tsiteeri:
4. Oluline on teada, et isikukoodid ei kuulu delikaatsete isikuandmete alla. Isikukoodid on tavalised isikuandmed ja nende kasutamisele ei ole seatud rohkem piiranguid kui näiteks inimese nime või sünniaja kasutamisele.

See kõik on kinnitatud 27.04 2009

Lisaks, kui oled ostjale lubanud rehve, aga kui sa ei saa nüüdsest neid ostjani anda mingil põhjusel, siis tegelikult pead sa selle ostjale siiski kuidagi kompenseerima. Sest see on (vähemalt minu silmis) pesueht petmine, kui sa lubad ostjale, et saab, aga pärast ütled, et ei saa hoopis midagi ja sõida seenele. See on võrdne kauba müümisega, mida sul endal reaalselt ei ole!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 14:37 
Kasutaja avatar

tänapäeval on telefonid olemas ... elistanud eelmisele omanikule ja küsinud, et kas rehvid alles, ennem kui midagi lubama hakkad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 15:11 
Kasutaja avatar

Siximees, täppitähtedest on asi kaugel.
Vaata oma lause ülesehitust. Tekst tuleb 7 korda läbi lugeda enne, kui midagi aru saab.
Igas lauses on vähemalt 4 korda sõna et (ilma komata seejuures) ja lõpus 100 puntki, hüüumärki või lõppeb lause sõnaga "ok". See viimane peaks mida tähendama, küsimust?

Minu arust pole ka mõtet lubada, kui need kas polegi sinu omad (a la lubati samamoodi, et äkki saad) või siis pole kindel kas alles. See on sama hea, kui ma lubaks sulle, et saad 1000 peale auto ostuga. Seda eeldusel, et leiad aja jooksul millal me ARKi jõuame ja ära vormistame maast kaks 500sajast. Või kui mina leian, siis annan selle.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 15:21 
Moderator

Ma julgeks asja kokku võtta: seni kuni siximees22 ei ole tasunud lubatud rehvide eest või neid rehve kätte toimetanud on ta õigusega ära teeninud koha siin nimekirjas.

Isikuandmete töötlemisega on sellised lood, et Isikuandmete kaitse seadse §2 lõige 1 punkt 1 ütleb, et käesolevat seadust ei kohaldata, kui: isikuandmeid töötleb füüsiline isik isiklikul otstarbel. Nii et selle üle kaevelda ei ole mõtet.

Lisaks saata kasutajatele, keda sa petnud oled veel ähvardavaid kirju, lõhnab kangesti suutmatusele ja tahtmatusele asja positiivselt lahendada ja see peaks olema hoiatavaks eeskujuks kõigile siximees22 kauba tegemisel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 15:45 
Kasutaja avatar

Ju ikka huudnimi voi nii... :) Aga selle asjaga on siis korras kui petis siis petis :lol
Asi pole veel lopuni aetudki aga juba petis...tore kull...!!
Aga jah ex uritan seda asja ajada ja akki kui onneks laheb siis saab ka need rehvid.

Nii et jah vaadake ette petis on liikvel.... :help

tann

e]

Viimati muutis siximees22, 27.08.2009 18:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.08.2009 16:36 
Kasutaja avatar

Njaaaaa tublid koigil ikka asjast oma arusaam..kurat minu viga oli et oletasin no mida veel suren ara nuud we..??
Julm milline soda laks lahti.... :(

Ja saa vali oma sonu krtteabmisloom.... :angry

tann

Viimati muutis siximees22, 27.08.2009 18:31, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 478 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis