Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 12:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 01.09.2009 15:12 
Moderator

pets4524 kirjutas:
Tere,

Siin peab üks inimeseloom ennast välja elama jah? :lol Seletage lollile kuidas on PS2 vahetamine automaki vastu autoaudioga mitteseotud tegevus :? Ja kuskohas osta müü reeglites on kirjas mis asjad on SR kontekstis sobivad ja mis mitte? (Mõningaid kasutajaid vaadates võib ikka igasugu asju liigitada sobilikuks :o ) Ma nagu sellist viidet kuidagi ei leidnud seega vajan harimist, et mitte sama reha otsa uuesti astuda :lol Ei aja kiusu mode vastu ega midagi vaid tahan teada millest selline suhtumine... :wink:

Esiteks vist oleks pidanud oma posti ikka sinna panema :D:
viewtopic.php?f=3&t=6263&start=930

Teiseks meid modesid/adminne on piisav hulk, et meie otsustes kajastub ka isiklikku suva otsuste langetamisel. PS2 ja muude konsoolidega on olnud siin foorumis tegelikult juba pikalt kiunu, et neid enam mitte siin kaubaks teha. Siin on automakid, autonavid jne, mis on otseselt seotud auto lisavarustuse või autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 15:21 

Kes kasutajatest kiunus selle üle, et siin muud tehnikaga seotud nodi ei müüdaks? :?

Lõppudelõpuks ju on see kõigile kasulik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 15:36 
Kasutaja avatar

Tere,

Antsa911 miks ma oleks pidanud sinna postitama? Ma ju pole kedagi sõimanud ega mingil moel seda mõelnud või kuidas? Jällegi mingi suva tõlgendus ju? Ma tahtsin lihtsalt teada, kuskohas on kirjas kas nt seesama PS2 on SR konteksti sobiv või mitte. Aga taaskord ei saa ma mitte konkreetset vastust vaid isiklikul tasandil tõlgenduse. Millest selline ringkaitse - ma ju pole kedagi süüdistanud ja ei hakka ka, kuna antud tehing ei ole minu jaoks nii eluline, et hakata selle nimel mingit ristisõda pidama aga lihtsalt täna tööl rahulik päev ja tahaks veidi selgust saada mismoodi see sobilikkuse lahterdamise asi käib :lol Muidu tahan kunagi veel äkki mingit tehingut teha kellegagi aga tegelt ei tohikski...

No ja seoste kohta siis nii mõnelgi ju PS autos eputamiseks/mängimiseks/filmi vaatamiseks seega samamoodi ju seotud või seotav :)

Peeter

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 15:49 
Moderator

Peeter, asi ei ole ringkaitses. Ma omaarust andsin suht otsese vastuse, mis konteksti ei sobi. Ülejäänu on tõlgendamise küsimus.

Mängukonsoolide, nende mängude, arvutustarkvara ning nende mängude müük on siin foorumis pigem ebasoovitav tegevus.

Lisaks on ebasoovitav osta-müüa-vahetada-rentida kõike, mis ei puuduta autosid (ATV-d, mootorrattad, rekkad jne.)

Rohkem otse ma ei oska öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 16:34 

Sõber läks vähe hulluks täna oma "ideaalsete" sõiduoskustega :D

Viimati muutis ivorturb12, 01.09.2009 21:41, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 17:02 
Kasutaja avatar

1. september käes tõesti :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 17:29 

No s**t, Sherlock :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 17:34 
Kasutaja avatar

3lvis kirjutas:
Ma näen, et siin vingutakse kooli üle :) Läksin ka kooli, nüüd igapäev 7st ülesse, varem oli hea kui kell 1 kuidagi püsti sain. :D
Tänud mesak tuletasid meelde, et eile lõppes ÜV ära, keegi viitsib siis võib PS-i kirjutada kus Pärnus kõigeparem ÜV koht on.
Juukseid lasin ka tsipa maha ajada :) Muidu suht OK päeva aga pea hakkas valutama :smokin

Mine auto baasi ülevaatusepunkti!
see on Raekülas!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 18:09 
Kasutaja avatar

antsa911 kirjutas:
PS2 ja muude konsoolidega on olnud siin foorumis tegelikult juba pikalt kiunu, et neid enam mitte siin kaubaks teha. Siin on automakid, autonavid jne, mis on otseselt seotud auto lisavarustuse või autoga.

PS-i saab ka kenasti autotelekaga ühendada ja autos mängida. Samasugune multimeedia nagu autoraadio, või navi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 19:40 
Kasutaja avatar

ivorturb12 kirjutas:
Sõber otsustas osta siis 88a. kadeti,1.3 44kw jube võrr.
Kuna ise ta ei julgend sõita ning ütles mulle et maad on umbes 8km,mida vaja sõita.
Vaatasin ah et sõidan ise ära siis masina kohapeale talle,kuigi tegelt ajas s_tta ning maad oli 15km,aga see selleks.
Vennal mingeid sõidukogemusi ega midagi pole,elus esimene auto vennal,on varem vaid sõitnud jäärada ladaga.
Sõber pani siis vahetee peal suht hullu,kui auto kätte sai,tee ääres oli küngas ja künka kõrval väike kraav,vend lendas siis 125-ga mingil kitsal teel ja hakkas enda arust driftima,seni kuni auto vänderdas ja tõmbas künka otsa ning auto oli teepeal risti,jumal tänatud et kraavi ei puudutand,kuna muidu oleks üle katuse ka olnud. Algul sõitsin tema poole auto ära,ise oli ka suht ehmunud kui üle võlli oleks keerand,arvasin et sai õppetunni mingise et ei tasu ilma mingite kogemusteta nii teha,kuid eksisin. Õhtu sõitis juba vend ringi ja sama moodi,täna siis läksime koos sõitma,mingil haigel metsateel vend jälle enda arust oma suurte kogemustega hakkas hullu panema,siis lasi ühe teisel sõbral ringi teha,too sõitis mõistlikult suhteliselt. Siis ütlesin ma teen ka tiiru,ütles oot ma teen ühekorra ära,siis teed sina. Tee viis mingi maja juurde,kus ümber keerasime. Jõudsime maja juurde ära,siis tagasi teest oli mingi kolmveerand sõidetud,kui siis vend pani läbi võsa ja okste teelt välja,puust jäi mõned cm puudu. Autol miskit õnneks viga ei ole ja kõik terved,aind stange katki,peegel lendas küljest ja jäi kõrval oleva puu külge nind suund katki,ja kriimud,kuid sõitsin tolle auto veel omal jõul sealt välja. Ütlesin et sina enam rooli ei lähe,ütles et oot ma korra istun lihtsalt,ja siis toetasin ka auto peale,vend järsku tõmbas sirge peal tagurpidi tükk maad,ja siis kogus hoo üles hakkas uuesti hullu panema,ei aita ka sellisele kergemat sorti pauk,ning enne kahjuks ei õpi kui suurem laks käes ja keegi viga saab,seekord käis ka pauk kõrvalistuja poolele,kus siis mina istusin. Ajas jube närvi küll tegelt,riskib enda eluga,enda elu see-selleks,aga nu autos veel mitu inimest ja vennal kõigil pohhui,ise ütleb no mul ei lähe käest ära,kuid kui tugevamalt läheb siis juba hilja õppida kahjuks :( nüüd helistan kus oled,ah sõidan autoga..

Räägid Henrist? :d

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 19:50 
Kasutaja avatar

El Presidente kirjutas:
1. september käes tõesti :)

On jah, ma ei taha teada mis Tallinnas toimub kui juba Rapla liiklus oli idioote (ja ka politseisid) täis...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2009 21:58 
Eliit
Kasutaja avatar

Keegi on pool paaki benssu varastanud autost :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2009 00:07 
Kasutaja avatar

Ma saan aru,et netiavarastuses mulised niisama,aga on teemasid kus võiksid sa vait olla.Eriti kui ise mitte la`mnnigi ei tea.

Lugege korra neid kommentaare.
http://www.reporter.ee/2009/09/01/noor- ... /#comments

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2009 00:50 

Puhastasin pool päeva oma g2 salongi,kuni rotveileri kutsikas otsustas oma mudaste käppadega salongi ronida ... :angry
teise pool päeva nühkisin istmetelt muda maha... loll pea pidi ihule nuhtluseks olema !:D
loo moraal:sulgege uksed kui koristamise lõpetate !:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2009 01:05 
Kasutaja avatar

martvl kirjutas:
Puhastasin pool päeva oma g2 salongi,kuni rotveileri kutsikas otsustas oma mudaste käppadega salongi ronida ... :angry
teise pool päeva nühkisin istmetelt muda maha... loll pea pidi ihule nuhtluseks olema !:D
loo moraal:sulgege uksed kui koristamise lõpetate !:D

Ma tean mida sa tunned, kui ise kodus aknad autol lahti jätan kogemata, siis tagasi tulles kõik kolm kassi seal ülekäinud.
Olen jätnud väiksema vahe aknale,et tuulutada vahest autot, aga kuradi nirgid suudavad ikka kuidagi sisse saada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis