Sõber otsustas osta siis 88a. kadeti,1.3 44kw jube võrr.
Kuna ise ta ei julgend sõita ning ütles mulle et maad on umbes 8km,mida vaja sõita.
Vaatasin ah et sõidan ise ära siis masina kohapeale talle,kuigi tegelt ajas s_tta ning maad oli 15km,aga see selleks.
Vennal mingeid sõidukogemusi ega midagi pole,elus esimene auto vennal,on varem vaid sõitnud jäärada ladaga.
Sõber pani siis vahetee peal suht hullu,kui auto kätte sai,tee ääres oli küngas ja künka kõrval väike kraav,vend lendas siis 125-ga mingil kitsal teel ja hakkas enda arust driftima,seni kuni auto vänderdas ja tõmbas künka otsa ning auto oli teepeal risti,jumal tänatud et kraavi ei puudutand,kuna muidu oleks üle katuse ka olnud. Algul sõitsin tema poole auto ära,ise oli ka suht ehmunud kui üle võlli oleks keerand,arvasin et sai õppetunni mingise et ei tasu ilma mingite kogemusteta nii teha,kuid eksisin. Õhtu sõitis juba vend ringi ja sama moodi,täna siis läksime koos sõitma,mingil haigel metsateel vend jälle enda arust oma suurte kogemustega hakkas hullu panema,siis lasi ühe teisel sõbral ringi teha,too sõitis mõistlikult suhteliselt. Siis ütlesin ma teen ka tiiru,ütles oot ma teen ühekorra ära,siis teed sina. Tee viis mingi maja juurde,kus ümber keerasime. Jõudsime maja juurde ära,siis tagasi teest oli mingi kolmveerand sõidetud,kui siis vend pani läbi võsa ja okste teelt välja,puust jäi mõned cm puudu. Autol miskit õnneks viga ei ole ja kõik terved,aind stange katki,peegel lendas küljest ja jäi kõrval oleva puu külge nind suund katki,ja kriimud,kuid sõitsin tolle auto veel omal jõul sealt välja. Ütlesin et sina enam rooli ei lähe,ütles et oot ma korra istun lihtsalt,ja siis toetasin ka auto peale,vend järsku tõmbas sirge peal tagurpidi tükk maad,ja siis kogus hoo üles hakkas uuesti hullu panema,ei aita ka sellisele kergemat sorti pauk,ning enne kahjuks ei õpi kui suurem laks käes ja keegi viga saab,seekord käis ka pauk kõrvalistuja poolele,kus siis mina istusin. Ajas jube närvi küll tegelt,riskib enda eluga,enda elu see-selleks,aga nu autos veel mitu inimest ja vennal kõigil pohhui,ise ütleb no mul ei lähe käest ära,kuid kui tugevamalt läheb siis juba hilja õppida kahjuks

nüüd helistan kus oled,ah sõidan autoga..