Oi blin mis jamasse mina täna sattusin krt.
Müüsin siis mina kahte mosset maha kui järsku kargab põõsast ühe mosse eelmine omanik välja, kohe tänitama,et mis teed ja kuidas ära müüd kuna tema isa nimel asi jne...
Müüsin kahte mosset millel dokke pole, mõtlesin, et see ammu ilma mahakantud.Nüüd see eelmine omanik pabinas,et kuidas mina saan müüa kui asi tema isa nimel jne.Dokke ta ise sindrinahk üles ei leidnud ja kerenumbri lasi ka relakaga maha ja teda ei seo selle masinaga enam kuidagi keegi, vana ilgelt närvis kui keegi tema mossega kellegi surnuks sõidab vms.Nüüd siis saame homme kokku kõik(ostja,mina kui müüa ja eelmine müüa)

Tüübile ei teinud kohalik politseinik ka selgeks kuidagi seda asja ja siis läksime koos ühe mossevenna juurde kes ka tüübile asja seletas, sittagi ei saanud see mees aru.Jube värk ikka.Mossel siis kerenumber ära lihvitud,dokkid kadunud,alles ainult registrinumber ja birka mis 2 neediga radiaatori toel käib.
Nüüd ta ei tea mida teha...Kas teha ostu-müügi leping ja siis 5 päeva pärast kannab maha või läheb koos registri numbritega ARK'i ja kannab maha.Kas auto omanik saab ostu-müügilepinguga jäädavalt auto maha kanda või ainult ajutiselt?Registri numbritega peaks saama jäädavalt maha kanda?Samas kerenumbrit ja dokke enam alles ei ole.Mis see õigem teha oleks?
Ostjal pohhui kas saab dokkid või mitte, mina olen selle eelmise omanikuga hetkel hädas nagu lits lapsega.