.Alar. kirjutas:
Krt, TTTK reklaamib peatustes muuseas, et "Trammisõit on ajavõit" Mina ütlen, et see on

Otsustasin kesklinnast, ajakirjandusmaja juurest täna trammiga tulla, et nädalavahetuseks tööauto võtta. Väljusin samal ajal, kui autoga minnes, 8.35 aga trammiga jõudsin kohale 15min hiljem kui autoga

Ajavõitu ma kahjuks ei näinud...
Oleneb ju täiesti marsruudist ja ajast ju ... toome hea näite - kui tahad mendimaja juurest kosmose juurde sõita kell nohh kuus õhtul, kui ummik ulatub üle pärnumaantee viadukti, siis palju õnne ja suurt kannatust kui otsustasid autoga minna ... tramm aga ei pea selles ummikus olema ja sõit võtab aega 4-5 min kuna peatused vahepeal.
Ma oleks ka pikema marsruudi näiteks toonud kuid kosmosest edasi pole trammid sõiduautodest eraldatud nii et saavad koos ummikuid nautida.
Ummiku välisel ajal trammiga sõites on hea mõtelda et rahakott ei kulu niivõrd palju. Kui vaadata lihtsureliku seisukohast (mitte paandunud autofanatid nagu me siin enamuses) siis on see raudkast ikka üks mugav transpordi vahend. Võiks olla veel sellised nagu mujal euroopa linnades - konditsioneeriga ja vaiksed ning mugavad, ning piisavalt ruumi. Ja lasnamäele ja mustamäele võiks ka tramm käia, loomulikult lennujaama ka.
EDIT to Kivikuju: Miks see sinu arvates halb on? Eriti tuleksid sellised superluks trammid nagu eespool kirjeldasin.
pilt