GEENIUS
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=345736 (neile, kes lugeda teksti ei jaksa):
Paris Hiltoni kõige lollimad ütlused"Riietu nunnult, kuhu iganes sa ka ei läheks. Elu on liiga lühike, et teiste sekka sulanduda."
"Ma ei taha olla tuntud kui Hiltoni pärijanna, kuna ma ei teinud selleks midagi."
"Kõigepealt tahtsin veterinaariks saada. Ja siis mõistsin, et sa pead loomadele süsti tegema, et neid magama panna. Nii otsustasin, et ostan lihtsalt hunniku loomi ja pean neid selle asemel enda kodus."
"Maailmas pole kedagi minusugust. Ma arvan, et igal aastakümnel on oma ikoonist blondiin, nagu Marilyn Monroe või printsess Diana. Ja praegu olen mina see ikoon. "
Paris punasel vaibal poseerimise tehnikast: "Ma ei mõtle, ma lihtsalt kõnnin."
"Kõigil Briti inimestel on lihtsad nimed ja see toimib seal üsna hästi."
"See on Maa. Kas see pole mitte kuum?"
"Mis asi on supiköök?"
"Wal-Mart... kas nad teevad seal nagu seinu või?" - Paris tuntud Ameerika poeketi Wal-Mart kohta
"Üks minu kangelasi on alati olnud Barbie. Ta ei pruugi küll mitte midagi teha, kuid ta näeb seda tehes alati vapustav välja."
"Mida iganes ma e-maili kirjutan, see ei tähenda ikka midagi. Need on lihtsalt sõnad, mida ma kirjutan."
Parise vastus selle peale, kui talt küsiti, kas talle meeldiks Tony Blair: "Oh jaa... ta on nagu teie president või? Ma ei tea, milline ta välja näeb."
"Kabala aitab sul oma hirmudele vastu astuda. Kui mõni tüdruk laenaks mu riideid, ja ei annaks neid enam tagasi, ning ma näeks teda kuid hiljem, siis ma võtaks ta selle eest ette."