GTO kirjutas:
elab pärnu kandis ja töötab soomes sõidab ringi mersu ML270 must, nimelt tegelane on autoremondi eest võlgu nii meile ja mõnele teisele firmale. tasuks olla ettevaatlik. igasugune info on vägagi ootatud.
Parimatega GTO.
räägin siis sellest et olen siin rääkinud nö konkurentidega tartus ,kes tegelevad ka erinevate autoremonditegevustega. viimase aasta trend: tuleb klient, laseb teha kalli töö ala rihmad ja rullid jne... arve ca mitmeid tuhandeid. firma on viisakusest kõik valmis teinud ja vajalikud detailid võtnud arve peale teisest firmast. ning: tuleb kodanik järele, siis teeb umbes juttu et ahjaa ma lähen teen proovisõitu jne... ja seda meest enam kunagi näha pole, või läheb umbes siis autoga pangaautomadist raha välja võtma.... ja jälle kadunud. siis otsi taga ja peksa inimesi. või siis et tullakse järele ja leitakse miljon vabandust et mitte maksta kvaliteetselt tehtud töö eest. ähvardatakse et kutsun politsei ja saan auto igaljuhul.... enamik tegelikkuses ei tea et firmal on õigus politsei ise kutsuda kes fikseerib fakti ja siis on õigus firmal maha kruvida oma osad mis on paigaldatud sest need on sisuliselt veel selle firma omad. ja töökulud kahekordistuvad, mida on õigus hiljem läbi kohtu välja nõuda kliendilt. seega jääks kliendile nutune vaade , ilma rihmade rullide laagrite või amortideta auto....

lollikesed.
seega ongi välja mõeldud mitmeid uusi pettusi. tihti peale ikka uute ja kallite sõidukitega. on olnud nende hulgas jeep cherokeed,audi a8, bmw7 ,x5 ,uuemaid japse. touareg..... jne..... seega kui kellegile teete teenust siis pole tänu aegadele enam viisakusest abi. peab olema suhtelistelt ausalt otsekohene, CASH IS KING! ja kohe !
mina teen kõiki töid mis tuhandeid ületavad, vaid lepingu alusel. siis jääb kahele osapoolele üksteisega kindlam tunne, võimalus ka asju vaidlustada jne. kõik punktid kirjas ja ei ole üleliigsete tegevuste eest raha küsimist ega ka võimalust midagi tegemata jätta mis kirjas on.
ps. tahtsin viia motika ketti pingutama. vana ja lihtne motikas. esimene jutt oli et noooo toooo siiiiia ja siiiiiiiis vaaaatame mis maksma läheb..... nooooooooo hui ma viin, eriti kui töötund on 350 eek plus käive. niisama vaatamise eest ma küll ei viii. samas pole hetkel veel kohanud spetsi kes ütleks et jah küsin nii ja nii palju kroone. vaatab ntx remondi manuali läbi ja teab millest on juttu. konkreetsus maksab, CASH IS KING