Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas automark tekitab Teis eelarvamusi?
PostitusPostitatud: 20.06.2009 12:56 
Kasutaja avatar

Ise eelistan kindlasti ameeriklasi. Olen sõitnud ka paljude teiste automarkidega, sealhulgas japsid, sakslased jne. Kuid ameeriklane jääb ameeriklaseks siiski oma mugavuse ja "kiikumise" poole pealt. Vahet pole, et sakslased suudavad oma mootoristest 3x rohkem välja pigistada kui ameeriklased. Japsid on juba sellised pillid, et nagu eespool on öeldud, siis nende kere on tehtud pmst paberist. No kui isegi kapotile või tiivale toetada ei saa, siis ju ilgelt jama, kuidas sa sõidad ringi mingi konservkarbi paksuse autoga.
BMW meeste vastu on selline sümpaatia, et neid ma kirun, kuid eks see ole pigem see kadedususs. :lol
Ja kindlasti ei saa läbi sõrmede vaadata BMW meeste suhtes. BMW on siiski ju Eestis väga laialt levinud auto ning sellega sõidavad tõesti väga erinevad inimesed, sellepärast satub sinna rooli igasuguseid idioote, kuid leidub ka normaalseid.
Lõppkokkuvõtteks mulle meeldib eristuda hallist massist ning järgmine auto on ka ameeriklane. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2009 15:49 
Kasutaja avatar

Eelarvamusi kui mark ei ole üldiselt, juht on see kelle kohta võiks üht teist aru saada. Autosid kah olnud seinast seina ja enam vähem kõigega rahul olnud ja millega on miski häirinud, siis kiirelt maha müünud või ära vahetanud. Japsid tegelikult täitsa meeldivad ja ostaks tulevikuski midagi. Tehnika lollikindel, ainult kere kooleb lõpuks küljest aga mootor, see jääb igavesti vist töötama. Samas japside väikesed ja kohati koledad salongid ei meeldi aga see eest väikese massi tõttu on minekut piisavalt ja küttekulu olematu nii et meeldib. Olnud veel ka 3 Opelit. Põhimõtteliselt alati kursis olnud igasugu tampooni naljadega ja et opel pole auto jne või siis kuidas keegi magada ei saa kuna opeli roostetamise hääl krigiseb kõrvus jne kuid see mind ei sega, ise asjad järgi proovib, kujuneb ka arvamus. Peres muidu isal omal ajal olnud ascona,rekord,omega 3000,omega b ja autodena ei olnud midagi halba nende kohta küll öelda, ära nad ei lagunenud ja suuremaid probleeme polnud. Enda esimene opel oli vectra a tuunitud ning see masin kestis ikka pikalt, vist kui tuuning välja jätta siis oma aasta aega nii et midagi ära ei lagunenud ja vahetama ei pidanud. Lõpuks ütlesid üles vaid stabika vardad ja seda ma ajan ka eriti s**a tee kael, mis mul tööle viis. Aga sai tast lahti kuna uusi asju vaja proovida ja vaheldust niikuinii ellu. Muidu muhe ja korralik masin, võtaks hea meelega tagasi. Teine opel oli vectra B, ostu tagas imeodav müügihind, muud selle kasuks küll ei rääkinud. Ühesõnaga juba esimesel päeval lõpetas genekas korraks laadimise ja oli üsna mark kahe sõbraga lükata keset teed 2000. aasta masinat käima. Hiljem samal päeval kärssas ventikas omadega õhtule, nii et edaspidi pidin ummikuid ja kohapeal käivat mootorit vältima, et keema ei läheks. Lisaks mis häiris, oli üldine odav kvaliteet, ala näidikuteplokk 1:1ele vectra a omaga, alla igasugu arvestust originaalkõlarid, tagauste sisse tekkinud vesi. Taas esitulede valgustuse probleem jms ning sai ära vahetatud kiirelt. Veel olnud 4 Fiati, mis kõik meeldinud aga nagu ikka olnud probleeme suuremal ja vähemal määral ning vanemate puhul probleemiks rooste. Kuid oma primitiivsuses, parajas kiiruses ja odavate varuosade tõttu väga meeldisid. Mugavusi ja lisasid praktiliselt polnud aga kellel neid vaja samas, aastakümneid enne samuti ilma hakkama saadud. Olnud veel 3 fordi, mis samuti tekitasid eelarvamusi, et ala kõige rotim auto liikluses. Aga vot meeldisid, mugavust oli täie raha eest, samuti minekut ja samuti vastupidavust. Suuremaid hädasid kaela ei saanud kordagi ning odava raha eest oli autot küll ja veel. Kaks e30 rullikat oli sama teema, et nüüd on teistel eelarvamus kohe varnast võtta, et rullnokk valmis. Autod olid parajalt raiped mõlemad ja kindlasti paljud juhid nii ka liikluses mõtlesid. Kuigi sõidetud sai nendega korralikult ilma idiootsusi tegemata. Samuti primitiivsed ja kesised varustuselt aga tõesti meeldisid ja istusid kätte hästi. Autosid olnud veel aga mis neist kõigist ikka rääkida, eks ostan masina mille välimus, mootor istuvad mulle ideaalselt, alles peale seda vaataks salongi mugavusi ja kujundust ning seejärel ökonoomsust. Kindlasti tahaks ka massist erineda, nii et uut masstoodangu autot ma samuti ei osta elu sees. Tulevikus tahaks proovida ära USA rauda aga seda siis oma stiili ja suuruse tõttu toodangu poolest enne aastat 1972. Ja mida kindlasti ei ostaks oleksid ehk vene liikurid, daciad,skodad, hiina x masinad jms. :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 16:38 
Kasutaja avatar

sellega nii, et kunagi hullult kottis, et ford on pask ja kunagi omale ei osta, noh, pidas igatahes kauem vastu ja lagunes vähem, kui sõbra audi :D Oli vaja ikka bmw ka ära proovida, seda mitte sellepärast, et mul lühike till oleks, vaid sellpärast, et odav oli diisliga sõita ja muud niikorralikku tolle väljakäidud raha eest ei saanud. Noh, oleks ma fordiga või opeliga selliseid asju teinud, mis ma tolle dislaga läbi tegin, oleks mõlemad enne juppideks lennanud ja veel kaks korda. ja siis miks kõik kritiseerivad bmw-d? Üldiselt niipalju, et enam eritri ei kipu kritiseerima enne, kui omal olnud ei ole. Niisuureks küll kasvanud juba. Opelist niipalju, et üks oli, enam kunagi ei taha :D Sattus vähe halb eksemplar otse raidsaare autoaiast :D vesi sees ringi ei käinud korralikult, plokikaan oli kõver, õlipaksendaja sees, ja raidsaares kiideti seda taevani :D Sellest lugege igaüks oma hoiatus välja. VW ka olnud. Aga üldine arvamus, et kui keegi räägib halvasti bmw-st või opelist või ükskõik millest, siis üldiselt nendel inimestel pole omal toda automarki olnud kunagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 18:24 

No kokkuvõtlikult lugedes viimast posti võib öelda, et ei ole olemas mitte halba autot, vaid on halvad omanikud, kes ei suuda oma autosid korras hoida, ainult lõhuvad neid ja siis tekivad need jutud, et s*tt auto, ei pidanud ilma igasuguse hoolduseta vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 18:30 
Eliit
Kasutaja avatar

Jah, tekitab küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 18:57 
Kasutaja avatar

aga nii ongi ju, sitaks muudab selle kasutaja, mitte tehas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.09.2009 23:32 
Kasutaja avatar

automark otseselt ei eelarvamusi et tekita aga need kes saksa autodega sõidavad nendest tehnikast ja autodest väga rääkida ei taha, sest need tihtipeale kiiksuga jutuga ja liiga oma maailmas kinni. Teiste autode omanikud tükivad nagu jutust paremin aru saama ja näevad ka maailma oma autost kaugemale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 01:10 
Kasutaja avatar

Ma vaatan täiega,kui sul ikka NORMAALSET autot pole siis pede!
Mb arvan kohe et mafioss,bmw on rullnokk....Ameerika auto siis on Priiskaja ja pesooga siis on rautselt pede! :lol Aaa ja Japsi masina omaja siis on koi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 01:28 
Kasutaja avatar

Einoo samas on naljakas mõelda,et osad nimesed liigitavad sõiduvahendi järgi sind INIMESEKS.
Kui ma laenan sõbralt uhke auto siis ma olen tegija,aga kui mingi "tavalise autoga" sõidan siis mõttetu lohh.
See umbes sama teema mis rate-s hindamine,kui sa mulle ühe annad panen vastu :twisted: .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 11:02 
Kasutaja avatar

Aga miks on sul vaja teha mingit järeldust,kui sa inimest isegi ei tea?Korra näinud vaid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 11:40 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Siit võib järeldada ka ,et vaata palju on liisingutega laenatud autosi mille juhid siis on :) Või siis kasvatajate poolt soetatud masinad võsukestele näiteks.
Antili jut nagu oleks sobilik aga jah inimesed on jätkuvalt kõik suuremaltjaolt erinevad.Ja kui on viimase raha eest soetatud mingi masin kuid elatakse kuuse all siis noh eks igaüks ise teeb järeldused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 13:32 
Kasutaja avatar

Kõhedust tekitab olematu turvalisus - nii 60ndate Fiati kloonid Venemaalt kui ka 90ndate maasturite kloonid Hiinast ei kutsu ostma. Olles lähedalt näinud hulga erinevaid ribadeks sõidetud aparaate, pean oluliseks nii passiivset kui aktiivset turvalisust (turvapadjad, erinevad kandevkonstruktsioonid vs nelivedu, hea juhitavus, suurepärane nähtavus, esituled jne). Siinkohal leiab häid mudeleid kõikidelt automarkidelt, valiku saab teha igaüks ise rahakoti ja südametunnistusega asja vaagides.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 08:01 
Kasutaja avatar

vaska kirjutas:
......... pean oluliseks nii passiivset kui aktiivset turvalisust (turvapadjad, erinevad kandevkonstruktsioonid vs nelivedu, hea juhitavus, suurepärane......

Seepärast meil ongi avariisid nii palju. Kõik loodavad oma sadadele patjadele ja muudele vidinatele. Juhtimine kui selline jääb nagu tahaplaanile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 09:31 
Kasutaja avatar

hardstyler kirjutas:
vaska kirjutas:
......... pean oluliseks nii passiivset kui aktiivset turvalisust (turvapadjad, erinevad kandevkonstruktsioonid vs nelivedu, hea juhitavus, suurepärane......

Seepärast meil ongi avariisid nii palju. Kõik loodavad oma sadadele patjadele ja muudele vidinatele. Juhtimine kui selline jääb nagu tahaplaanile.

Lootma või mitte. Aga kui keegi sulle ikka külge sõidab, mitte su enda süül, siis oleks selline turvalisus ikka vägagi teretulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2009 10:41 
Kasutaja avatar

Olgem ausad, enamik inimesi ei osta omale autot turvalisuse järgi, vaid ikka eelarvamuste põhjal ja selleks, et oleks naabrist parem auto või vähemalt sama hea.
Ma tean jah, et audipedesus on paljudel inmestel.
Mul eelarvamusi otseselt automarkide najal pole, võibolla vaid Lada, kuid ee rohkem fakt, kui eelarvamus.
Küll aga on mul arvamused erinevatest auto markidest, olen aru saanud, et üks mark toodab nii häid, kui halbu autosid, igal margil on omad õnnetused, aga mõnel on neid lihtsalt rohkem.
See Opeli ja Fordi maha tegemine tuleneb lihtsalt inimeste madalast IQ tasemest, muud midagi ja noh loomulikult nende egost, peavad ju oma Audi kuidagi moodi paremaks valetama.
See on tõsi, et paljude bemmi vendadel on surnuada kiire, nad ainult vist arvavad, et jäävad ellu, nagu siin mõnes teemas mõniväidab, et 110-ga ellu jääb puusse pannes, vana bemmiga.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 143 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis