Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 16:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 24.09.2009 20:50 
Kasutaja avatar

mul omal ajal läksid arvutit tuksi enne mind ;D

b-kat kirjalikult, mingi 5 minutiga.. järgmised tulid välja 15 minuti pärast :D
1viga.

a-kat sai tallinnas arvutiga tehtud. miskine 4 minti vottis aegaa ... ei julgend kohe vajutada ok, motlesin et liiga kiire olen :D ja siis ikka vajutasin... avasin silmad.. 0 viga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2009 21:45 

Ragnar74 kirjutas:
ARK-s siiani samad küsimused mis kodulehelgi? Kui nii siis on ju täiesti ulme seal läbi kukkuda. Küsimused on lihtsad ja neid ei ole kuigi palju erinevaid.

No minu pilet koosnes sellest, et esimesed ca 5küsimust oli stiilis, et on pilt ja küsimus juures, et kes peab näitama suunatuld :lol Edasi olid põmst küsimused arki lehelt, sai suht tuima pandud. Mõnes kohas oli küsimus sama aga vastusevariandid veits kohta muutnud, niiet veidi pidi ikka tähele panema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2009 21:58 

rostal kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
ARK-s siiani samad küsimused mis kodulehelgi? Kui nii siis on ju täiesti ulme seal läbi kukkuda. Küsimused on lihtsad ja neid ei ole kuigi palju erinevaid.

No minu pilet koosnes sellest, et esimesed ca 5küsimust oli stiilis, et on pilt ja küsimus juures, et kes peab näitama suunatuld :lol Edasi olid põmst küsimused arki lehelt, sai suht tuima pandud. Mõnes kohas oli küsimus sama aga vastusevariandid veits kohta muutnud, niiet veidi pidi ikka tähele panema

Nojah http://www.virumaateataja.ee/?id=159554
:lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2009 22:18 

Tra neil Tartu ARK eksamineeriatel vist omad viisid,kuidas peab C-kati platsieksami läbima,üks ütles,et peale tagurpidi boksi võis üle joone sõita,teine jälle ütles,et ei tohi.Ja see Ardi Jalak on küll ikka üks kehv mees.

Edit by Alwayslate.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2009 22:22 

Perkala, hetkel Särka ühikas selline jooma, et ise ka ei usu :D :D :D
Kome ei tulnud isegi mölisema :beer :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2009 22:27 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
rostal kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:

Nojah http://www.virumaateataja.ee/?id=159554
:lol

see "ärinaine" Ene Sick võiks ennast põlema panna.. tervitused Saaremaalt talle...

Viimati muutis dannuuu, 25.09.2009 07:44, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 00:15 

C4V6 kirjutas:
StreetRaceS4 kirjutas:
Perkala, hetkel Särka ühikas selline jooma, et ise ka ei usu :D :D :D
Kome ei tulnud isegi mölisema :beer :beer

sounds like dejavu

Jajaaa :D Mõnedki uksed langesid lahingus ja mõnedki vennad kes tulid lampi "mölisema" :devil
Aga ei, lahe elu on siin! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 09:43 

Krt, proovisin ka eile NFS Shift-i. Panin julgelt graafika põhja ja siis mängima. Ja siis hakkas läääägimine pihta :P ja kuramus ei lase mängus sees seadeid ka ju muuta. ctrl+alt+delete ja mängule resa :P graafika maha ja siis sai juba mängida.

Mitte, et mul arvuti just väga nõrk oleks aga monitor on suur. 1920x1200, oleks mul 4:3 monitor saaks nagu mängidagi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 10:19 

C4V6 kirjutas:
Me vahepeal viskasime seal nalja, et see on jooma laager, ma ei tea miks aga ma ei harrastand seal ERITI juua kuid vahest siiski, oli mehi kes esmaspäevast reedeni seal nii kastis olid, et siga ka ei söö, ma jälle vastupidi, neljap läksin ära ja esmasp tulin siis olin suremas.

Ise mõtlesin, et fakt miks osad seal nii kangesti jõud, oli see, et ilmselt satuti emme silma alt ära ja siis peab kohe kõike tegema mida kodus ei tohi vms.

Kes komad on ühikas, reku ja põld ikka ?

Mina ise ka pmst. üldse ei joo ühikas, kuna pole sellist probleemi, et oioi, nüüd sain emme silma alt ära ja hakkan jooma. Õhtuti saab toakaaslastega rahulikult tv ees õlle ära libistatud ja siis magama.
Põld on ikka alles ja siis see mingi kohalik muti, väga tore tädi :D ning "subtiiter" ka (blondiin). Reku läks pensionile vist :D vana inimene ei kannatanud ühika laamendajaid välja enam :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 10:28 

Mitte küll täna aga oli eile enne õhtut, sai end vähe tuttava muruplatsil välja elatud. ESP off ja lõbu võis alata ning auto sai überporiseks mütatud. Kuradi hea ikka, ootan juba pikisilmi talve, koos ohtra lume ja külmaga. See 4veduse ost oli eelmine sügis ikka väga hea idee :beer :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 12:30 
Kasutaja avatar

BadAss kirjutas:
Krt, proovisin ka eile NFS Shift-i. Panin julgelt graafika põhja ja siis mängima. Ja siis hakkas läääägimine pihta :P ja kuramus ei lase mängus sees seadeid ka ju muuta. ctrl+alt+delete ja mängule resa :P graafika maha ja siis sai juba mängida.

Mitte, et mul arvuti just väga nõrk oleks aga monitor on suur. 1920x1200, oleks mul 4:3 monitor saaks nagu mängidagi :D

Proovisin ka eile Shifti, täielik saast ütleks, rooliga mänides on mingi räme viivitus, pmst teed rooliga 10 erinevat liigutust ja siis hakkab alles järgi tegema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 13:44 
Kasutaja avatar

mingi kerge haigus jõudis minuni :( juba teist päeva kahtlane olek

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 14:51 

Ise ka juba 2st nädalat nohune. eile hakkas eriti pask, nina oli küll lahti,aga on tunda,et kõik kohad on tatti täis. Täna koolis ka, peavalu+ kuum oli olla ja alati tleb kõik korraga. nihuja

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 16:24 
Moderator
Kasutaja avatar

JunZuu1991 kirjutas:
saarlane kirjutas:
Tobe, etolen juba mingi 10st bemmist ilma jäänud siin Saksamaal(ära ostetud vöi ei sobi muul pöhjusel), ja nüüd kuia eg otsas poel vötta midagi :(

nagu saksamaal bömme vähe oleks :) :) mõne ikka leiad :lol

Bemme jagub jah, aga minu liikumine oli piiratud(veoautoga ja kindla marsuudi peal).
Nagu pärast selgus ei ole TÜVi olemine oluline, 5 päeva peal ostmist tohib ilma söita. paar 540 ja 740 jäid TÜVi pärast vötmata :angry
Läks kiireks ja sai 530 toodud hoopis. Parem ikka kui mitte midagi, kuidagi oli vaja ju koju saada ning esimene lammas läheb ikka aia taha :D

Igatahes olen kodus. Söidetud sai umbes täpselt 7000km. Tagasitulles sain Poolast puhtalt läbi(loe: Politsei ei peedistanud)

Väike raadio info :D
prantsusmaa raadiost tuleb pool tundi reklaami, millest midagi aru ei saa ja muusika on ka igav. Saksamaalt tuleb ainult seletamist ja stau infi. Poolas enam-vähem muusika, vöhemalt öösel.
Köige parem raadiojaam oli Hispaanias, 24h tantsukat. Isegi 2 raadiot. reklaami kah, locafm.com ja teine raadio oli flash FM.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 16:30 

GTA mängus oli kah Flash FM :D
locafm vist ei olnud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis