part1 kirjutas:
Kust otsast sierra armatuur täis plastik on? Ega ikka ei ole küll, katsugu natuke seda selgelt on tunda, et tegemist pole kõva plastikuga enamjaolt vaid hoopis midagi muud on, aga vectra salong on rohkem plastik ja mis plastikul viga?
Kui väita, et sierra samamoodi roostetab nagu vectra, siis põhja all pole vist mõni mees küll käinud, et näha et vectra roostetab ikka rohkem.
kui võrdluseks võtta 91-93a sierra ja sama aja vectra, siis vahe neil autodel puudub, peale selle, et selle aja sierra odavam ja riistekindlam ning veoskeemid erinevad, vectra esivedu, sierra tagavedu, kuigi mõlemat on ka nelivedu võtta, aga vectra nelivedu kindlasti ei soovita, sierral see lihtsalt vähelevinud, muidu viga ei tea kas väga on.
Olen vägagi kursis sierra roostega, samuti olen vectra roostega kokku puutunud ja sierra ikka nii ei roosteta küll.
üks asi on mida sa näed väliselt, teine asi on see, kuidas vectra põhi roostetab, sama aasta sierra põhi on ikka tunduvalt roostekindlam.
Kui sellist jama sierra kohta aetakse, pean muidugi sierrat kiitma, paraku on sierra üks väheseid odavaid autosid, mis ka omadustelt hea masin on.
Üks sierra odavusi seisneb kindlasti selles, et paljud seda vihkavad ilma põhjuseta, nagu siingi on näha, nii saabki omale odavalt hea auto ja odavate pidamiskuludega.
Krt ma tõusen üles ja kohe sa suudad mind närvi ajada. Ma olen põhja all käinud küll ja küll ja ma räägin, et kui mõlema auto kerel silm pealhoida, siis ei roosteta kummalgi autol midagi läbi. No mis k*radi pärast sul on vaja mu sõnu väänata.
Ja võin öelda, et olen vägagi kursis vectra roostega ja samuti olen ka kokku puutunud sierra roostega. Ja samas võtta 93a vectra, mis saab ka ilusti 10000 kätte, siis on roostega veel vähem probleeme kui 88-92a vecudel.
Ja miks sul on vaja nii roostekindlat autot? kui sul rooste nii tähtis siis osta tsingitud kerega auto juba. Aga teema tegija tahtis 10 000autot mille kere vähemalt kevadeni vastu peaks, ehk siis ühe talve.
Ka opeli odavuse pühjus on selles, et paljud vihkavad seda ilma põhjuseta. Nii saabki omale odavalt hea auto ja odavate pidamiskuludega.
Ning löö auto24 lahti, vectraid müüakse ikka tunduvalt rohkem kui sierrasid ning see viib omakorda hinda alla.
20vectrat on müügis hinnaga kuni 10 000. Sierrasid aga 10. Ja ära jummala eest tule mulle kägu ajama (mida sa kindlasti tahtsid teha) et sierrasid müüakse vähem, sest see on parem auto, see jutt on