LeGraanzh kirjutas:
Siim525i kirjutas:
Tuia kirjutas:
Külla võid ju tulla ja ka kallale mida iganes aga sul see läheb kallimaks kui 500 eek tahad tõesti krimmi omale ?
Mina ei tahaks
OLETAME, et sa tõesti petsid teda. Ära hakka siin kisendama, rõhutan veelkord OLETAME!!
Kas tõesti petised poevad selle taha, et müüvad praak asja ja siis kui lubatakse kolakat anda, siis lubad politseile kaebama minna, et sain peksa, tehke kriminaalasi??
Järgnev jutt pole konkreetselt sulle suunatud aga mind selline politseiga ähvardus küll tagasi ei tõmbaks. Palju parem on see, kui petis teab, et ühel hetkel saab ta korraliku kolaka ja selle hirmus peab käima mööda nurgataguseid ja oma nägu varjama teadmata, kuna ja kes selle eest hea keretäie annab... Ja kui sedasi paar kuud lasta praadida, siis on närvid krussis, ning lõpuks unustad, et peksa pidid saama ja kogu tehing ununenud. SIIS aga pekstakse petis vaeseomaks ja keegi kurat ei tea, kes petisele peksa andis- eriti, kui petetud on mitut inimest. Samas see, kes petta sai, hea meel, et ühe petise elu kibedaks teinud ja ennast välja elanud. S**ta see 500.- eek.
Mina ei ole ka pika vihaga- maksan kätte ja unustan. Samas ei unusta ma kunagi ühtegi heategu, mis mulle tehtud- ei unusta ka ülelaskmisi ja s**akeeramisi

Keegi ei ole kedagi petnud ega üle lasknud mina müüsin enda teada korrallikku aku see aku oli ennem kasutaja M:K golfi peal seal töötas ja ka käivitas minu bmw-d siis ta seisis paar nädalat laadisin aeg ajalt ja siis müüsin ta kasutajale tuia maha aga ,et miks ta enam voolu sisse ei võtnud seda ei oska paraku öelda võibolla tõesti tema aeg sai läbi see 500.- nüüd küll mind rikkamaks ei tee ,et ma peaks hakkama mingi akuga petma sellisel asjal ei ole mõtet lihtsalt
pidime vahetuse tegema laupäeva hommikul aga ei midagi tuia ei helistanud ja peale seda olin kuni eilse õhtuni eemal. ja kui ma tahaks petta ja üle lasta siis ma ei kannaks rahagi tagasi! ja ei kirjutaks siin foorumiski ühtegi sõna
Ma olen siin foorumis piisavalt palju asju müünud ! (autod,makid,võimud,subakad jne) ja pole keegi petta saanud
LIHTSALT MA OLIN EEMAL JA EI SAANUD VASTU KÕNESI VÕTTA !
Ja suured suu pruukijad kes on siis petis ? ah ? petiseks saaks siis nimetada kui ma täielikult eiraks kõike ei kirjutaks siin ega midagi nii,et heaga hoidke oma suu koomal kui asjast midagi ei tea !