Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 23:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 18.09.2009 21:31 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
Seal mini vend sõitis E30ga, pollari autokompu näitas, et maks maksmata, anti peatumismärguanne, aga vend kiirendas eest ära ja käänaku taga pani urna. Politsei ütles, et poleks sa eest ära sõitnud, oleksid pääsenud vaid auto konfiskeerimisega, et maksad maksu ära ja saad auto kohe kätte. Aga et eest ära põgenes, sai 600 naela trahvi, mis pole sugugi odav lõbu... lambist niimoodi 12 kilo raha kaotada on ka nadi.

See auto konfiskeerimine ei ole ka üldse odav lõbu, E30 puhul on ilmselt üsna kindlalt odavam "börsist" uus osta kui vana politsei käest välja. Ma tirisin millaski omale kevade poole netist ka mingi sarja, mis näitas sellise Briti liikluse eriüksuse (umbes nagu meil Jupo "kodutud") tegemisi, seal jäi mingi tibi vahele Vectra B-ga, ilma kindlustuseta. Ja selle puhul peale veidikest arvutamist kohapeal ütles tibi politseinikele, et tema seda autot välja ostma ei hakka, läheb kallimaks kui uus samasugune.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 19:25 
Kasutaja avatar

correct kirjutas:
Natuke aega tagasi sattusin endast mitte olenevatel pöhjustel mendi autosse käed raudus ja siis mainisin, et mul rauad pigistavad ja siis selle peale vastati: küll nad välja venivad, nendega on natuke uute kingadega:)

hmm. endast mitte olenevatel põhjustel käed raudu? kuidas see välja peaks nägema? ei küsi paha pärast. tundub huvitav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 19:31 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
correct kirjutas:
Natuke aega tagasi sattusin endast mitte olenevatel pöhjustel mendi autosse käed raudus ja siis mainisin, et mul rauad pigistavad ja siis selle peale vastati: küll nad välja venivad, nendega on natuke uute kingadega:)

hmm. endast mitte olenevatel põhjustel käed raudu? kuidas see välja peaks nägema? ei küsi paha pärast. tundub huvitav.

Ilmselt tegu selle sündmusega:
viewtopic.php?f=3&t=54&p=224263#p224263

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 20:40 

infidel kirjutas:
ison.ts kirjutas:
correct kirjutas:

Ilmselt tegu selle sündmusega:
viewtopic.php?f=3&t=54&p=224263#p224263

Jep, see sama situation.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 20:48 
Kasutaja avatar

Ei usu, et sinust mitte oleneval põhjusel. Kas müüsid korteri(elukoha) ära? Kui jah, siis oleksid ju pidanud ka sissekirjutuse ringi tegema uude kohta(kuidas sa jääd sissekirjutatuks võõrasse korterisse). Kui ei, st. keegi su pereliikmetest elas või elab endiselt edasi antud aadressil, siis oli sul ikkagi teada, et pead minema andma tunnistust. Pigem näen, et sinu tahtmatus minna. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2009 23:03 

Rekkaahti kirjutas:
Ei usu, et sinust mitte oleneval põhjusel. Kas müüsid korteri(elukoha) ära? Kui jah, siis oleksid ju pidanud ka sissekirjutuse ringi tegema uude kohta(kuidas sa jääd sissekirjutatuks võõrasse korterisse). Kui ei, st. keegi su pereliikmetest elas või elab endiselt edasi antud aadressil, siis oli sul ikkagi teada, et pead minema andma tunnistust. Pigem näen, et sinu tahtmatus minna. :bs

See oli üürikorter mul ja mingil pöhjusel läksid kirjad sinna, mitte sissukirjutatud aadressile. Ja tänu sellele polnud örnemat aimu ka. Oleks kirjad läind sissekirjutatud aadressile, siis oleks ilusti kätte saand.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2009 07:58 
Kasutaja avatar

correct kirjutas:
Rekkaahti kirjutas:

See oli üürikorter mul ja mingil pöhjusel läksid kirjad sinna, mitte sissukirjutatud aadressile. Ja tänu sellele polnud örnemat aimu ka. Oleks kirjad läind sissekirjutatud aadressile, siis oleks ilusti kätte saand.

su kirjd lähevad viimasele aadressile, mille sa pollarile andnud oled (kas kiiruseületamisega vahele jäädes, või joobes peaga avaikus kohas põit kergendades). Pollar ei viitsi mingit rahvastikuregistrit läbi uurida. Inkassod/kohtutäiturid lähtuvad rahvastikuregistrist, kui sa ei ole neid meelitanud oma õigesse elukohta kirju saatma. Olin 6 aastat peale Tallinnasse kolimst veel Keilasse sisse kirjutatud. Tean täpselt, kes kuhu kirju saadab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2009 12:49 
Kasutaja avatar

kunagi aastal 97 vist sõites oma sõbra talu hoovi märkasin ka järgi sõitvaid politsei masinaid. sõbrad olid joogised ja käskisin neil autosse jääda ise üritasin autost välja tulla. ürituseks jäigi.. deem mendid olid nii kiirelt pumpadega lõgistades oma masinatest väljas. lõugasid kummalgi pool autot a la stiilis:" rsk, tagasi autosse käed roolile. käed armatuurile nähtavale jne.." hull seakisa. nii kõvasti lõugasid et lõi kõrvad lukku ja kõrval istuv sõber oli näost valge kui pump silme vahele suunati.
siis sikutati mind autost välja viid ühte autosse tagaistme peale kiirele ülekuulamisele. ca 20 minutit peedistasid. pidin oma elust hommikusest ärkamisest kuni viimase autost väljumiseni ettekandma.päris räige värk oli. tigedad kui herilased. aga lõpuks said oma lollist eksimusest aru. sellel ajal ei saanud lootagi , et keegi vabandaks. tegelikult päris lahe kogemus. nagu filmis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2009 15:15 
Kasutaja avatar

Tulen mina oma illegaalselt tuunitud Ladaga(sisaldab suurel hulgal mendimagneteid)kell 4 öösel Haapsalust,et jõuda koju.Mõelda vaid,Haapsalu ülituntud tuuningupüüdjad ei ole mind 2 kuu jooksul isegi peatanud ,et avaldada nördimust ebasobivate elementide pärast.See selleks.Jõuan siis pool unes Kirblasse(veidi ennem Lihulat asuv külake).Kaugelt paistab juba Go-Go tantsutürukute diskobuss ja jõudsin just dokumendid välja võtta,kuna raudselt turjas.Märguanne tuleb.Auto juurde tõttab priske meesterahvas ,sõnades tere hommikust.Peab mainima,et väljs oli valge ja väga hästi oli näha,kuidas teine munder käsi lõua all ümber auto jalutas.Sõidudokumendid palun.KAhjuks tuli just meelde ütlus,``teie aluspüksid ja sõidudokumendid palun``.Plahvatasin naerma nii,et uus MOMO rool oli tatine.Ilmselt arvas pontsik,et ma ta üle nalja heidan.Igatahes võttis ta need kurja pilguga ja siirdus teise juurde auto taha.istuvad seal oma mitu minutit.Sisuliselt suutsin james blunti laulu saatel magama jääda,kui mehed jõuavad autole 10 minutiga ringi peale teha.Seejärel tuleb teine mees ja küsib,et mix selline auto ?Ütlesin siis kohmetunult,et sain tasuta ja lubasin korda teha.Kõlab poollaginal naeru tagant:``see on ,siis korras? Kutsuti välja ja paluti autot igast august ja nupust demoda.Tümm räuskas üle kirbla sigala ja pontsiku jalg nõtkus kergelt selle saatel.Poisid jäid lõpuks väga rahule ja ütlesid ,et jaja väga äge väga äge ning lisasid et hea et noormehe prügikastidega wreslingut ei harrasta.Naljamehed kah.Siiski kella neljast möödus juba 1.5 tundi.jõuan siis veidi ennem 6 koju.Ülejärgmine päev Haapsalus kontsert Tanel Padari ja Singervingeriga.Suures kontserdihoos tuleb vana tuttav juurde ja ütleb,et mu valge auto kõrval rohkem mente kui pronksööl.Lähme vaatame siis ,kas trahvid valmis.Oh ei vanad tantsulõvid (inspektorid kirblast) tuvustavad valget ladat veel 6le ametivennale.Osa lausa põlvili autoall.Humoorikalt astusin juurde ja küsisin kas võin tagasi minna või pean auto kõnniteepealt ära viima...Vastuseks kõlas,et ei me lihtsalt vaatame ja arutame.Võid minna. Kahjuks või õnneks pole tegemist väljamõeldisega...siiani ajab naerma põlve nõksutav pontsik,Inna-Hoti kuulamas. :auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2009 11:37 

mehikemetsast kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:
charly kirjutas:
istugu klubide ees ja lasku inimestel puhuda.

Ja pritsumehed istugu koos nendega ja kustutagu sigarette? Eelkõige peaks olema kohustus klubidel omada alkomeetrit ja lasta oma klintidel puhuda.
Klubi juures istudes kasutaks puhkumisvõimalust tõenäoliselt 0,5/10 inimestest.

lätis klubis essential on puhumisvõimalus klubi poolt. 1latt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2009 12:03 
Kasutaja avatar

ranel kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
KIVIKUJU kirjutas:
charly kirjutas:
istugu klubide ees ja lasku inimestel puhuda.

Ja pritsumehed istugu koos nendega ja kustutagu sigarette? Eelkõige peaks olema kohustus klubidel omada alkomeetrit ja lasta oma klintidel puhuda.
Klubi juures istudes kasutaks puhkumisvõimalust tõenäoliselt 0,5/10 inimestest.

lätis klubis essential on puhumisvõimalus klubi poolt. 1latt

Õlletoobril näidati ka selliseid aparaate... Talinnas pidi olema isegi kuskil... paned mündid sisse ja puhu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.09.2009 13:58 
Kasutaja avatar

vanasti olid kõik suuremad pubid neid aparaate täis..enam kahjuksm itte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2009 09:57 
Kasutaja avatar

Kohati jääb mulje, et tõesti isegi on hakatud tööd tegema ja uusi teenuseid pakkuma. Mul jäi ükspäev kortermaja ees uks niiöelda esimesse asendisse. Panin signa peale ja sõitsin ise teise autoga minema. Mingi aja pärast sain kõne politseist, et majaelanikud olid helistanud häires oleva auto kohta. Ütlesin, et mina enne 2 tundi sinna minna ei saa kahjuks. Mõni minut hiljem jõudis koju üks tuttav majaelanik, kes ka helistas mulle ja siis juhendasin kuidas uks kinni lükata. Selle peale taastus häire ära. Natuke aega hiljem helistas sama inimene tagasi, et politsei käib ümber sinu auto ja katsub uksi. Ehk siis Politseil nüüd vist autovalve teenus ka. Mis on muidugi iseenesest täitsa meeldiv, et lähim patrull võimalusel pilgu peale viskab.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2009 11:44 

Selles suhtes on küll tore, et nad võtavad vajadusel autoomanikuga ühendust. Paar korda olen tähele pannud kui mõnel autol aken lahti jäänud või uksed lukustamata ning helistanud 110 ja teada andnud. Kõik korrad on ka omanikuga ühendust võetud. Viimane kord oli omanik ~3min peale minu kõnet auto juures akent kerimas :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2009 14:02 
Kasutaja avatar

mina sain juba eelmine aasta seda "teenust" tarbida, kui helistati mitu korda, et mul on tuled põlema jäänud, olen kellegi kinni parkinud.. igati sõbralik korrapidaja oli alati telefoni otsas. :)
ses suhtes, et nende töö hakkab paranema. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis