Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 17:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 03.10.2009 10:57 
Kasutaja avatar

noname kirjutas:
Mani kirjutas:
Tahan teada kes need värdjad olid kes mu sõbra Pirol ära tampisid.
5-si ühte täiesti täis venda on normaalne peksta.Öösel istusime koos traumakas.Õmblemistööd!

Kui teada saan siis käime kaa üksaaval teil külas

oli see asi ikka nii paljas peksmine, et mindi purjus inimesele viiekesi heast peast kaasa, või suutis su purjus sõber ise ehk mõne mittesobiva sõnakese ennem poetada?
ega ta vist ei mäleta, ning kui üksi peksa sai, siis eeldan, et sõpru ka läheduses ei olnud, kes kuulnud/näinud oleks, (aga ei usu, et ikka päris niisama läbi tambiti). :wink:

Usu mind: tatid tambivad selliseid juuatäis turakaid oma lõbuks-selline mees ju vastu ka eriti ei suuda hakata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 10:58 
Kasutaja avatar

Seesuguse asja üle pirol ei imesta üldse. Seal neid tegelasi ikka juhtub, endalgi paar tuttavat korralikult üle küüru saanud selle eest, et maas istusid, kuna jalad ei kandnud rohkem, kui püssist piro platsile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 11:06 
Kasutaja avatar

no ongi ja eriti millegi pärast see majanduslangus veel sellist negatiivset energiat ja julmust lisanud inimestele..
kolmapäev käisin nimegas.. olin jõudnud 5min,. sees olla kui sõbral dillemma tekkis miskise vennaga, kes oli a-la 10h. vanglast väljas üle aastate.. päris kole inimene..

hiljem trippisime sõbra mustangiga ringi linnapeal ja leidsime mingid neiud.. nagu ikka viinad sees ja muust ei tea... juttu rääkima.. aga tüdrukute seljataga mingid 2 venda hakkasidkohe,: et jou tõmmake nahhui siit jätke rahule bla-bla.. küsisin neiude käest et teie mehed ve? ei, me ei tea.. neile tuli takso ja neiud lahkusid.. meil veel auto seisis arutasime omavahel, et kuhu minna.. samal ajal nagu mingid väiksed sääsed pinisesid need vennad edasi.. lõpuks midagi jaurasid ja läksin autost välja nende juurde.. lendavad kohe kahekesi pikeerima.. ma küsisin et mida te tõmblete jne...
üks vend kutsus mu siis eemale ja hakkas üks naljakamaid dialooge, milles osalend olen: lühidalt. see vend tahtis mind uskuma panna et ta on keskkriminaal ment ja paneb mu eluksajaks türmi.. samal ajal: sõber karjus talle, et kuule lähme ära sa pead homme tööle minema... ja selle venna tegelik töö oli Pekkaniskka kraana operaator vms:D

Fun fun fun...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 11:10 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
oolmaiti kirjutas:
Võitsin just USA lotoga 17530 USD :beer :beer :beer :beer :beer :beer :beer

Said e-maili, et olete võitnud 17350 USD, kandke meie arvele 200USD, et enda võit kätte saada ja oled üliõnnelik nüüd :D?

Sry kadedus või kahjurõõm, vahet pole :D

Kahjuks täpselt nii ongi... See peaks juba väga vana skeem olema :D
Esimene reaktsioon on muidugi äge :D:D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 11:12 
Kasutaja avatar

RoomstaRaida kirjutas:
no ongi ja eriti millegi pärast see majanduslangus veel sellist negatiivset energiat ja julmust lisanud inimestele..
kolmapäev käisin nimegas.. olin jõudnud 5min,. sees olla kui sõbral dillemma tekkis miskise vennaga, kes oli a-la 10h. vanglast väljas üle aastate.. päris kole inimene..

hiljem trippisime sõbra mustangiga ringi linnapeal ja leidsime mingid neiud.. nagu ikka viinad sees ja muust ei tea... juttu rääkima.. aga tüdrukute seljataga mingid 2 venda hakkasidkohe,: et jou tõmmake nahhui siit jätke rahule bla-bla.. küsisin neiude käest et teie mehed ve? ei, me ei tea.. neile tuli takso ja neiud lahkusid.. meil veel auto seisis arutasime omavahel, et kuhu minna.. samal ajal nagu mingid väiksed sääsed pinisesid need vennad edasi.. lõpuks midagi jaurasid ja läksin autost välja nende juurde.. lendavad kohe kahekesi pikeerima.. ma küsisin et mida te tõmblete jne...
üks vend kutsus mu siis eemale ja hakkas üks naljakamaid dialooge, milles osalend olen: lühidalt. see vend tahtis mind uskuma panna et ta on keskkriminaal ment ja paneb mu eluksajaks türmi.. samal ajal: sõber karjus talle, et kuule lähme ära sa pead homme tööle minema... ja selle venna tegelik töö oli Pekkaniskka kraana operaator vms:D

Fun fun fun...

sul vedas, et vana sul autot hommikuks kuskile mujale ei tõstnud oma kraanaga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 11:29 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Ja sõber istus rahulikult pingipeal, ei teinud piiksugi ja peksti vaeseomaks?

JAH.Suudad sa seda uskuda väike poisike?
Ta on väga sõbralik ja rahulik inimene.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 11:30 
Eliit

praanik kirjutas:
RoomstaRaida kirjutas:
praanik kirjutas:
Krt pea lõhub otsas. Eile sai joodud 2 A.Le.Coq i ja üks Gin strong ning nats rummi nüüd pääris paha olla :err

welcome to the club.. 0.7 trauma, 0.7 saaremaa, 0.7 shampus seda kõike kahepeale... huvitav. kui hea mul olla on?

Ma arva et mitte just kõigeparem :lol A unustasin mainida ma tööl ka hetkel.

Mis Sul laupäeval seal ikka tööd teha ju. Passid vaikses ruumis,ja vaatad youtubet :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 12:17 

Eile sai kuskil kõvasti pidu pandud. Ja nagu alati, tekivad probleemid :D :D Libe põrand ja bassein ei ole üldse lahedad asjad.
Nüüd siis piinlen valu käes, jalg paistes jne. Määrati 5 päevaks kargud :lol :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 12:33 
Kasutaja avatar

StreetRaceS4 kirjutas:
Eile sai kuskil kõvasti pidu pandud. Ja nagu alati, tekivad probleemid :D :D Libe põrand ja bassein ei ole üldse lahedad asjad.
Nüüd siis piinlen valu käes, jalg paistes jne. Määrati 5 päevaks kargud :lol :smokin

Trra diagnoos polepaha :bs :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 12:37 

cali kirjutas:
StreetRaceS4 kirjutas:

Trra diagnoos polepaha :bs :D

:think ega pole jah. Krt, aga nüüd ei tea kuidas täna hakkama saab, tahaks ikka välja ka minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 12:44 

Vaatan et päris valusad reeded teil kõigil :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 13:06 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Sai sõbra autot natuke tuunitud jälle...isegi maale partyle ei viitsind minna :D
Torms, sina olid 22.30 paiku Jüri Konsumi ees ?
Offline Kadett oli ka millegipärast treila peal seal korra...

ma olin seal vist mingi 20.00-23.00 :D polnud mitte muffigi teha
volvoklubist kasutaja hypnotiza auto parkis ka vahepeal vastamisi

ja veel, ma olen koguaeg mõelnud et nahui sellist teemat vaja nagu tour de France, siis mõtlesin et piikan läbi ja vaatasin et aint mingi träänsi jutt käib, siis avastasin ameerika :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 13:28 

torms kirjutas:
kj kirjutas:
Sai sõbra autot natuke tuunitud jälle...isegi maale partyle ei viitsind minna :D
Torms, sina olid 22.30 paiku Jüri Konsumi ees ?
Offline Kadett oli ka millegipärast treila peal seal korra...

ma olin seal vist mingi 20.00-23.00 :D polnud mitte muffigi teha
volvoklubist kasutaja hypnotiza auto parkis ka vahepeal vastamisi

ja veel, ma olen koguaeg mõelnud et nahui sellist teemat vaja nagu tour de France, siis mõtlesin et piikan läbi ja vaatasin et aint mingi träänsi jutt käib, siis avastasin ameerika :think

Natuke täpsemat lugemist ja seal ongi Tour de Trance mitte France :lol :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 13:37 
Kasutaja avatar

seda ma avastasingi alles nüüd

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2009 13:45 
Kasutaja avatar

torms kirjutas:
seda ma avastasingi alles nüüd

sama siin:D
Ennem ei vaadand ka seda teemat ega vist ei vaata ka

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis