Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 17:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 04.10.2009 17:39 

Ostsin logitechi juhtmeta klaveri ja hiire täna.arvasin küll,ok saab paarm juhet ära kaotada,aga seda,et ma sellega nelja toalise korteri teisest otsast kirjutada saan,ma küll ei oodanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 17:41 
Kasutaja avatar

Tegu tüüpiliste Eesti ossidega, paraku neid kõik kohad täis ja kuna neid nii palju on, siis endagi tutvusringkonda mitmed ära eksinud :D . Mina võtan küll asja huumoriga ja ei väljenda pahameelt. See on selline stiil lihtsalt, samamoodi on igasugused karvased, hipid, räpparid jne. Millegipärast eeldan, et siin foorumis on üpris palju sellise stiili esindajaid(postitusi lugedes). Ma usun, et igaüks oskab ennast ise sinna liigitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 18:06 

needo kirjutas:
LeGraanzh kirjutas:
ei tea kas kunagi tuleb ka see aeg, kus kohalik lasteaed saab aru,et see pole ÜLDSE lahe, kui pidevalt siin teemas halatakse oma tuumapohmelli üle. IGA JUMALA NÄDALAVAHETUS sama jutt. Ärge lollid jooge, kui pea ei kanna ja hommikul surm silme ees. Ega see ei näita, et te kõvad mehed olete, kui kirjutate, et jõin ämbri viina ja nüüd on paha olla. Unes jõite. Tegelt oli peale poolikut teie jaoks muinasjutud loetud ja pea pehme padja peal. Vastupidiselt siinsetele keksijatele on mehi, kes joovadki ämbri viina ära ja ei käi siin halamas nagu mingid eided, kui paha on olla.

Tänan lugemast- sain end välja elatud. Kuulmiseni :beer

vaata...see foorumi teema on enda väljaelamiseks ja kui sina hakkad siin sellist teemat aretama siis on see täiesti vale. kas sa tõesti oled nii lapsik, et arvad, et ma mõtlesin, et see on lahe? nagu ma aru saan, siis see teema on just enda väljaelamiseks. kui ma kuskil mujal teema alapunktis teeks uue teema jne, siis ma saaks aru et valesi tehtud, aga praegu... vähemalt minu arust JÄÄD SINA praeguses olukorras LOLLIKS ja nii lihtne see ongi...ära käi siin, ära loe kui ei meeldi..sõnavabadus

EESTI ELU

muide, kui juba nokkimiseks läks, siis kas sa said ennast VÄLJA(tühik, tühik, tühiik)ELATUD? õs

ma proovin ka siis ennast VÄLJA ELADA

Eks igaühe oma asi mis moodi ennast välismaailmale näidata. Väljaelamine väljaelamiseks aga minul oleks küll näiteks häbi iga nädalavahetus kirjutada siia kuidas pea valutab ja midagi ei mäleta eilsest õhtust. Pildituks joomine ei ole lõõgastus, vaid alkoholism. Ja kui seda niiviisi järjepidevalt rahvale kuulutada... jätab lihtsalt madalalaubalise mulje.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 18:13 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
Tegu tüüpiliste Eesti ossidega, paraku neid kõik kohad täis ja kuna neid nii palju on, siis endagi tutvusringkonda mitmed ära eksinud :D . Mina võtan küll asja huumoriga ja ei väljenda pahameelt. See on selline stiil lihtsalt, samamoodi on igasugused karvased, hipid, räpparid jne. Millegipärast eeldan, et siin foorumis on üpris palju sellise stiili esindajaid(postitusi lugedes). Ma usun, et igaüks oskab ennast ise sinna liigitada.

Eriti kurb on asja juures see,et enamus selliseid ei saa aru kaa,et midagi valesti on.
Tartu KHK käib nimelt üks tüüp näiteks,kes palub end Valdiseks nimetada ja riietub niimoodi.
http://static.epl.ee/pildid/2007/normal/107802.jpg(nagu keskmine vend riides on)
Ja tõsimeeli usub,et see on lahe!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 18:20 
Kasutaja avatar

äkki sai labidaga pähe kuskil ja nüüd keeras ära?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 18:31 
Kasutaja avatar

Mina ei tarbinud n2dalavahetusel yldse alkoholi! Oli niisama kah l6bus! :D

Et p2ris OT poleks: Kuna Minul pohmakat ei olnud siis pesin v2ljast ja koristasin seest auto 2ra! :)

Eile n2gin avariid kus 6 autot otsustaid manteel yksteisele tagant sisse s6ita, mis sellest et siin Eestiga v6rreldes hoitakse 3x suuremat pikkivahet! :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 19:41 
Kasutaja avatar

Kauplesin just üht naabripoissi,et ta mind teise naabri juurde autoga ära viiks :lol Astrisaun/vaestemaja siit ma tulen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 20:02 
Kasutaja avatar

Käisin naisega Rannas tormi vaatamas. Päris käre tuul, meri vahutas kah hullumoodi. Vihma kallas ka nii et Compacti kojameeste kummid suitsesid. Päris ekstreemne ilm. :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 20:16 

andres393 kirjutas:
Käisin naisega Rannas tormi vaatamas. Päris käre tuul, meri vahutas kah hullumoodi. Vihma kallas ka nii et Compacti kojameeste kummid suitsesid. Päris ekstreemne ilm. :beer

Laine on vägev, siin on puid ka niipalju maha langenud, et nagu sõda oleks üle käinud. :D
Tänase päeva valu käes vaevelnud, homme püüan kuidagi kooli ronida. :auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 20:17 
Kasutaja avatar

Eile sai ajujahis käidud.. 5 põtra kohe esimese korraga maas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 20:26 

insche kirjutas:

tuttav käis ka jahil eile v üleeile, sai hiiglama suurte sarvedega põdra :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 21:20 
Kasutaja avatar

viimase 3 kuuga on mu keha kaalu muutus 40kg.. vat kui tore.. peab trenni tegema jälle hakkama

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 21:23 
Kasutaja avatar

roomsta, sa käisid mingi sang pommiga kaalul või? 3 kuuga 40 kilo? O.O

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 21:24 

insche kirjutas:

Kus kandis jahil käisid, kui küsida tohib? Sõbranna käis ka eile põtru laskmas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 21:26 
Kasutaja avatar

mul ongi selline keha: teen trenni nädal aega.. sale poiss , söön nädal aega võtan rämedalt juurde.

ehk siis: juunis kaalusin 95kg.
augusti lõpp 75kg
5min. tagasi 94.3

ma käisin kunagi trennis ja minu treeningkava oli 3-4 korda kiirem kui teistel..
ehk siis lihas kasvas kiiresti ja rasv põles leegiga...
mu kaks treenerit(Ott Kiivika treener ja MA maailmarekordi omanik rinnalttõstmisel)arvasid, et mul oleks väga suur potentsiaal võistlustel. aga no ei viitsi.. lihtsalt ei viitsi...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis