Terekest kõigile! Olen siiamaani olnud foorumis lugeja rollis, kuid tegin omale lõpuks konto ära ja miks mitte siis oma masina stoori ka siia kirja panna.
Eelmisel aastal sain päranduseks ühe liitrise mootoriga Micra. Masin oli ikka täielik seebikarp ja mõtlesin et vahetan ta mingi asisema sedaani või kupee vastu. Siis tuli kaine mõistus koju, ja mõistsin et praegusel masuajal on selline püss vägagi praktilise väärtusega. Terve aasta ei teinud ma temaga mitte midagi, kuid nüüd on tekkinud veidike rohkem aega et masinaga tegeleda.
Alguses oli ta selline:

Selle nädala alguses võtsin ta käsile ja värvisin bumperid üle ning modisin esivõret:

Samuti paigaldasin ette Boschmanni koaksiaalid, saund läks kohe paremaks. Kohe hakkasin ka supaka peale mõtlema ning muretsesin endale ühe 600W Kenwoodi koos võimuga. Järgmisel päeval sebisin siit foorumist uue Pioneeri CD maki, kuna vanal kassetikal ei olnud RCA väljundit. Makk sai külge krutitud ja siis algas voolu - ja RCA kaabli vedamine.Õhtuks jõudsin valmis, kuid siis avastasin et võim on surnud - ei võta voolu sisse. Hetkel ongi siis seis selline, et auto ootab uut võimu või vana võimu korda tegemist, üritangi juba kodanik Salupaga ühendust saada, ehk annab päästa.
Tulevikuplaanidesse kuuluvad toonklaasid, ette võibolla kulmud kuna pean kapoti niikuinii üle värvima, kevadel valuveljed, lähipäevadel tellin ilmselt madaldusvedrud kuna tahaks stabiilsust juurde saada, taha tagasihoidlik spoiler jne.
Ühesõnaga teha on palju, eks ma vaikselt nokitsen

Positiivne ja negatiivne kriitika oodatud