Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 23:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 17.10.2009 23:11 
Kasutaja avatar

Load lähevad jube kiiresti kui on kehtivaid rikkumisi (omad kogemused).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 00:06 

DeLaBig kirjutas:

Nüüd siis 3 kehtivat aastaks, ajee :waah
Julgegi enam mõõduda aeglastest, load kohe läheks ka vist!?

Nüüd sul enam järgmise lõike 2 kiiruse eest valida ei anta- vaid paraku pead kohe leppima selle "ägedama" variandiga. Iseasi mis võib aidata on kahetsuskiri. Aga et sul endal lihtsam- siis kõigest 365 päeva on jäänud nö "puhta leheni", millal vaid jälle piitsa anda :auto

Lõige 1 korduvust ei anna- niiet pane niikaua kuni rahakott kannatab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 00:16 
Kasutaja avatar

Kiiruseületamiste puhul on võimalik kriminaalmenetlus ka saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 09:29 

DeLaBig kirjutas:

on jh... kevadel jäin ma asula alas radarisse 88km/h ja tehti kiirmenetluse korras 900 kuna polnud varem kiiruseületamist :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 11:24 

xr2 kirjutas:
DeLaBig kirjutas:

on jh... kevadel jäin ma asula alas radarisse 88km/h ja tehti kiirmenetluse korras 900 kuna polnud varem kiiruseületamist :)

DelaBig rääkis kriminaalmenetlusest mitte kiirmenetlusest.

Aga minu teada pole kiiruseületamise eest võimalik kriminaalmenetlust kaela saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 13:45 
Kasutaja avatar

Usun, et korduvate rikkumiste eest leiavad nad ikka viisi, et kriminaal jama kaela saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 16:05 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
olin sõbra mesal kaine lenks eile õhtul-öösel.
tulime siis mustika juurest välja ja keerasin mustamäe teele. vastu tuli onupolitsei. hetkega olid nad teistpidi ennast keerand ja disko seljataga. jäin seisma ja lasin akna alla.
mendid sõitsid mulle kõrvale ja lasid samuti enda akna alla.
põrnitsesid ekraani ja siis mind ning küsisid : mis su nimi on?
vastasin . toksisid arvutisse. roolis olnud ment irvitas vaikselt mu ägeda pildi üle mis neil registris on ja kõrvalistuja lausus " selge. siis pole midagi . headaega". ning sõitsid minema .

nad lootsid ilmselt, et roolis on auto omanik kes kõrval istus . load läind kuni kevadeni tal.

samas autol puudusid vahtralehed kuigi need peaks mul olema (ikka veel pole viitsind libedat ära teha dsfsfsdfs) ning üks trahv on maksmata ja 15 päeva läbi. see neid vist ei huvitand.

Sinuga toonklaasi pärast pole juba mölisema hakatud? :D Laupäeval Tartus stati parklas ei näinudki, et keegi roolis oli.:D

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 18:07 
Kasutaja avatar

Ricky kirjutas:
InterFace kirjutas:
olin sõbra mesal kaine lenks eile õhtul-öösel.
tulime siis mustika juurest välja ja keerasin mustamäe teele. vastu tuli onupolitsei. hetkega olid nad teistpidi ennast keerand ja disko seljataga. jäin seisma ja lasin akna alla.
mendid sõitsid mulle kõrvale ja lasid samuti enda akna alla.
põrnitsesid ekraani ja siis mind ning küsisid : mis su nimi on?
vastasin . toksisid arvutisse. roolis olnud ment irvitas vaikselt mu ägeda pildi üle mis neil registris on ja kõrvalistuja lausus " selge. siis pole midagi . headaega". ning sõitsid minema .

nad lootsid ilmselt, et roolis on auto omanik kes kõrval istus . load läind kuni kevadeni tal.

samas autol puudusid vahtralehed kuigi need peaks mul olema (ikka veel pole viitsind libedat ära teha dsfsfsdfs) ning üks trahv on maksmata ja 15 päeva läbi. see neid vist ei huvitand.

Sinuga toonklaasi pärast pole juba mölisema hakatud? :D Laupäeval Tartus stati parklas ei näinudki, et keegi roolis oli.:D

Selle kohta peaks vist ütlema, et korduvalt? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 19:53 
Kasutaja avatar

Ohutussaar kirjutas:
Lõige 1 korduvust ei anna- niiet pane niikaua kuni rahakott kannatab.
Annab küll.

DeLaBig kirjutas:
Ei. Aga kui seetõttu õnnetusse satud ja keegi surma saab või raske tervisekahjustus tekib, siis saab küll. (KarS §§-id 422 ja 423)

massu kirjutas:
Usun, et korduvate rikkumiste eest leiavad nad ikka viisi, et kriminaal jama kaela saada.
Ära nii palju usu, ei saa. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 21:55 
Kasutaja avatar

massu kirjutas:
Ära nii palju usu, ei saa. 8)[/quote]

ära usu jah ma oleks ammu juba maha lastud :D
pealegi nv oli haapsalus ikka korralik haarang või on nad iga reede nii aktiivsed,ei tea.
Igatahes viidi kongitäis alakaid platele vms,siis linna sõites võeti mingi 4 autot järjest rajalt maha,samal tänaval enamvähem,ning ka ise sain neilt kiituskirja kena parkimise pärast"peatumise ja parkimise keelu"all,muuseas kui bussis võmmidega juttu rääkisin,muidugi nad ka muidugi ütlesid et kui puhas leht on,saad minema ja suulise hoiatuse ainult aga kus kurat sa sellega, siisvahepeal sai nalja ka,auto oli oboka kõrvale pargitud,sealt putkast ronis välja mingi hästi purjus mees,seepeale ronis kasutaja axo(ise oli ta täis,ma olin kainekas,istus kõrval) e34-ja ja hakkas seletama midagi...lihtsalt suvaliselt,nõva ka krt konkreetne vend,astus bussist välja ja sõna otseses mõttes viskas ta kongi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 22:31 

DeLaBig kirjutas:

kui jõuad nii kaugele et ilma lubadeta kiirust ületad siis ikka on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2009 22:40 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
DeLaBig kirjutas:

kui jõuad nii kaugele et ilma lubadeta kiirust ületad siis ikka on :D

Nii kaugele vast asi ei jõua.

Aga ärge pahandage kui mind maanteel 90km/h liiklemas näete :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2009 01:57 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
ma olen 2a jooksul pidanud 5 korda esiuste tooni maha kiskuma. peaaegu igakord olen tumedama tagasi pannud kui enne oli :P
hetkel on "35" kile + tehasetoon ja aparaat näitab esiustel siis läbipaistvuseks 23%

Sellega meenub 1 anektoot, kus jänes stabiilselt karu peenise järgi maias on :D
On ikka tahtmist sul neid kiskuda ja maksta ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2009 13:38 

Paar nädalat tagasi sai ka politseiga suheldud. Sõitsin rahlikult kodu poole linnast nii 2-3 ajal öösel, kui märkasin, et tagant tuleb miski masin ullu lennuga, jõudis järgi aga mõõda ei läinud. Vastikult eredad tuled olid ka ja p...s kinni, nii to tont seal tilkus mul sabas 20km. Vahepeal tekkis jube tahtmine eest ära lasta aga see jäi tegematta miski pärast. Enne kodu ka üks 70 ala kust sai 90 ilusti läbi lastud ja ristmik sai ka ringraja stiilis läbitud, niiet vett lendas, selle käigus jäi to tegelane maha ja jõudis järele ales asula märgi juures kus ma hoo mahavõtsin ja oma suureks meelehärmiks discotulesid nägin :angry peatusin ja lasin akna alla ja jäin oma saatust ootama, need aga veeresid kõrvale ja siis tuli sealt järgmine jut " Tead, kui ma sind veel selliseid trikke näen tegemas nagu sa seal ennem tegid siis saad kohe trahvi ära. " kästi veel aega ja kuupäev meelde jätta ja põrutasid ise edasi kuhugi küla vahele :? :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2009 16:03 

ise ka paar korda kokkupuuteid olnud.

ükskord sõber sai camaro üheks päevaks ja noh.. oli vaja häält ka kuulata.. sai tiba vajutatud, aga kiiruseületamist väga hullu ei olnud. 10-15km/h läks korraks üle. Aga lihtsalt see hääl oli nii hea:D.. ühesõnaga parajalt keerasid kuskilt hoovist sinimundrid välja ja nägid et sellise häälega selline auto sõitis mööda. Muidugi me nägime neid ja sai kohe see kiirus maha pidurdatud ja juba taga oligi disko. No mis seal ikka.. vaatasime mis räägivad ja no selle ajaga nad kiirust mõõta niikuinii ei saanud ja rihmad värgid ka peal.. No küsivad dokumente ja värke kõik korras.. käivad ümber auto ja nagu siis ka midagi nokkida pole aga ikkagi midagi leidsid :D nimelt taga kerge toonklaas ja antitiib. kapsaleht oli täpselt seespool ja antitiib jäi ka nats varjama.. no politsei pööras sellele tähelepanu, viskasime vahtraleeh väljapoole ja minema nad lasidki.

aga jube naljakas oli see, et jäime teeäärde seisma ja politsei ei jäänud taga seisma vaid sõitis autoga kõrvale niikaua kui kaaspolitseinik välja ronis ja me mootori välja suretasime. Sis alles tagurdas meie seljataha:D Arvasid või lootsid oma opeliga, et saab politseid ja pätti mängida ilmselt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis