See siis mu järgmine isend.
Sain ta siis tartust ühe sõbra kaudu. Seisi kaks kuud kuna auto võti kadunud ja vajab tegemist natuke.
Autost endast siis lähemalt nii:
Mootor tal 1.6 74kW passi järgi, aga tegelikult vist nõksa rohkem.
Väljalase nagu näha siis 97 aasta. üpris korraliku kerega. kaks pisemat kõksu kunagi saanud, aga need pole märgatavad .
auto kahe ukseline mida ma näiteks auto24.ee-s ja mujal ei leia.
alarm peal koos kekslukuga, elektriaknad, sees nii öelda "ivan-i" tuuning neoonid jalgade juures, taga pagassis kenwoodi mingi supakas ja mingi võim millel ka küljes igasugused sinised tulukesed.
Muusikast nii palju, et vana auto (calibra) mingi jvc maki löön sisse, seal olemas kõrgsagedused aknapostide küljes, atga akna peal mingid ovaalid, lähemalt tean hiljem öelda.
Vigadest: et süüteluku võti kadunud, aga esindusest tellin ära mis üpriski odav (519.-) ja siis loodan, et selle immoga suurt jamamist ei tule, kui tuleb siis loodan, et leidub mõni mees kes mul odavalt selle vag-com juhtme ja arvutiga korda ajab.

sest teeninduse omad kohale tellida ilmselt liiga kulukas.
Samuti ei ole ülevaatust ega kindlustust, aga kui liikvele saab siis kohe ülevaatusele kust ta peaks ilusti läbi minema kuna auto suht ideaalses korras.

Õnneks. Vahetatud igasugused osad ja värgid. Eelmise omaniku poolt, seda tean kindlalt

Viskan siis mõne pildi ka sellest masinast.
Sisu veidi uuendatud ja ilusam tõks, viskan sellest ka uuema pildi varsti üles.