bluedogster kirjutas:
No ok ,vb see sõna ''riisilutitaja'' oli tõesti üle pakutud ,kuid siiski. Tähendab ,et siis nagu ma siit välja loen ,siis ühe 88a mb ehitamine on mõttetu jah? Aga a'la lada alla mingi 40k toppida on mõistlik.? Njh Pole vist harjunud sellise asjaga ,kuna ise ei mõista tavaliselt kedagi hukka. Pealegi ,oled sa varem näinud ühtegi sellist vana disla mb'd mis oleks ühtlasi hübriid(põletaks kütet ja rehvi korraga). Ei olegi ,no vot siis saad nägema...
40k-ga sa seda diislit küll rehvi põletama ei saa ma kardan.
Konkreetselt diisli ehitamine huvi ei paku, kuid millegipärast olen kindel, et bensiinimootori turbotamine ja 400hp võlumine on kõvasti kergem/odavam kui diisli oma, ja ma väga ei taha uskuda tõesti et sa 100k+ sinna mootorisse/veermikusse/välimusse investeerid.
Ei tule siit ei küttepõletajat, ei rehvipõletajat ja ammugi riisilutitajat, paremal juhul saame üht tahmapilve ja pauku korraks näha.
Ei mõistakski hukka, kuid tundub et sa ei ole ennast ise ka asjadega päris kurssi viinud ja tahad lihtsalt internetis elu vähe põnvamaks muuta. Usun, et korralikus seisus 3.0 mootor maksab juba pool seda autot, selle rebuild maksab terve selle auto hinna ja sealt mingi arvestatava jõu ja pidamise saavutamine maksab mitte vähem kui 5x selle auto hinda.
bluedogster kirjutas:
Ei olegi ,no vot siis saad nägema...
Enne teosta ja siis räägi, muidu ei võta sind siin keegi tõsiselt.
Umbes et ma ostan ka ülehomme Lamborgini ja tuunin ta 1200 hobujõuliseks ja kutsun ta Dragracerite lutitajaks.