pokemon kirjutas:
Mul ka suht ükskõik, sellepärast, et ma tõesti ei võta Sind kuulda ja sõidan lamellidega lõbusalt edasi kartmata, et ma nüüd lamelli vaiksuse ja hea pidamise juures kraavi peaks külastama. Kraavi külastatakse siiski enda sõiduvea tõttu ja seda ei päästa mitte ükski rehv.
Natuke
targemat pilti ja teksti ka.
EDIT: Ühest teisest foorumist Sa juba selle liiklusohutuse peale surumisega bänni said ja ma arvan, et siin foorumis see ka enam kaugel ei ole. Mõtle sellepeale.
See on mõttetu propaganda ja täielik BS, see video, mis andsid.
Nimelt ei tooda välja ühtegi konkreetset rehvimarki, aga kust ma tean, mis sitta naelrehvi nad seal kasutasid?
Pealegi, kui õnnestus teha nii hea lamellrehv, nagu seal räägib, siis jääb ju üle sellele veel teha mõned kõvad kohad ja sinna naelad juurde pista, ning siis on lamelli küll veidi vähem, aga naelad teevad selle tasa, mistõttu peaksime ju eriti super rehvi saama.
Ilmselgelt selle testiga vassitakse.
Pealegi toimus test, kurat teab, mis tingimustes, tundub mingi testi siserada olevat.
Kõik vähegi usaldusväärsed rehvitestid, on seni võidud jääl ikkagi naelrehvile andnud ja seda märkimisväärse eduga.
Üks suvaline video, suvalise jorsi jutuga, mind küll ei veena, samuti on mul kogemused erinevate rehvidega, ma tean millest räägin.
Ennegi on tehtud videosid ja saateid, kus aetakse totaalset paska ja teinekord isegi kritiseeritakse seda paska.
Ka selles videos, ei tooda välja ei meetreid, kiirusi ega ka temperatuure ja täpseid olusid, mõttetu video ühesõnaga.
See on kas mingi maanteeameti või lamellitootja kinni makstud.
Veel tekib küsimus, kui kaua lamellrehvid oma omadused säilitavad? Lamellrehvid on puhtalt mustri peal, naelrehvid aga mustri ja naelte peal, mis võib anda neile naelade säilimisel ka pisut pikema pidamise säilivuse. Kindlasti ei tohi naelu ülehinnata, aga ka mitte alahinnata, neist on märkimisväärselt abi see on selge, aga mustrit on ka vaja, ja tänapäeva naelrehvidel on väga hea muster, paljudel firmakatel ja ka prottidel mõnedel.
MK kirjutas:
Magus point veel proti kohta
Tsiteeri:
Väga halb näide, see ei tõesta midagi sinu ükskord. Sellist reeglit ei ole, et lamelli külgsein on jäigem, see on pigem juhuslik selles mõttes, et millise külgseina on tootja teinud.
Proti puhul tõesti jah, me ei tea mis seal all on, aga praktika on näidanud, et proti all on täiesti normaalne kasutatav rehv, mis talverehvina probleeme reeglina ei valmista.