crockett kirjutas:
about the island women. pfft see on lihtsalt nii loll jutt, et ainult 17-18 aastane võib seda öelda. aga muidu hästi spiigid, brõu. rää.
Mul tekkis üks küsimus. Kas sa kannad sageli kapuutsi? Rää sullegi. y0y0
drama kirjutas:
Sul nagu tagaots ka kuidagi ära vajunud ju, või tundub ainult?
Anyway, need saabiga pildid, mis teie tegite mõnitavaks saabile, siis mulle tundub just see nagu mõnitus mesadele. Kuid seegi maitse asi, nii et ma usun, et sa pikka viha pea
Muidu seda tahtsin ka veel küsida, et kas paak on siis istme ja pagasniku vahel, või sain ma midagi valesti aru?
Gigantne paak on pagassi ja tagaistme vahel jah. Tagumised vedrud on pandud uued aastal 2007 ja killustikku selle autoga veetud ei ole. Samas, natukene nagu oleks tõesti maas, samas esimesed koopad on kõrgemad ka vist.
Eriti ennast ei häiri. Lisaks sellele on enamik inimesi on suhtumisega "höhö, uhke auto, isegi nina vaatab üles, höhö" nii et isegi ühiskond ei avalda survet.
Mootori hädad said lahendatud 650 krooniga, natuke v-b annaks veel timmida, aga ülidselt rahul.
Kolmapäeval läheb tegemisse "toru, kust bensiini sisse valad", sest see on hetkel kõver. Teisisõnu olen ma hetkel nagu mingi kütuse-Unicef, kes möödujatele bensiini jagab (näkku pritsib). Et kokkuhoid vaid soojusenergiaks ei muunduks lasen ka esimese piduri lahti teha, juhul kui nad jõuavad. Parimal juhul saab ka sumps keevitatud.
See wannabe v8 teema ei istu eriti, et terve linn müriseb pool tundi ja siis on kiirus 35km/h.
Supakat välja ei võta, dümm kõlab isegi läbi ohtra bensiini päris hästi.
Ostsin uued rehvid ära. Taga on nüüd 205/70R14 ja ees 195/70R14.
Välimus on plaanis jätta täiesti originaali. Kui Xenonid peaks kunagi tulema, siis K4300, mis peaks olema täiesti valged.
Mingit lillat tulukest ei topi sinna iialgi, sest vastasel juhul peaks olema mul kapuuts ja ilmselgelt liiga suured püksid.
Mul pole raha neid riideesemeid osta.
Suvel kui bensuliiter maksis rohkem kui elu, käis mingi jobu mu bensupaagi luuki kangutamas.
Kibestununa sellest, et ta lahti ei saanud lõi ta külje sisse pisikese mõlgi, mida järgneval pildil ka näeb:

Siis kui muru oli rohelisem... ja bensiiniliiter sitaks kallis. Elu on ilus!