@ kurvavõitu
Proovime nüüd olla, saan aru et sa tahaksid kaasa rääkida, aga antud hetkel räägitakse siin aiast,sina aga aiaaugust. Mõõdik mis sul seal nii kallis ja hinnatud, on muuks otstarbeks, kuhu sa võid karjuda, mitte autos ega toas helirõhku mõõta.
Absoluutne db lagi on inimaju mõistes 190db, inmese omavahenditega on saavutatud 181.7db
Siis tuleb veel hunnik teooriat herzidest vahele ja ruumist,selle kujust ja suurusest, kus db-d saavutatakse.
Väga erinevad mõõdikud erinevate asjade mõõtmiseks.Ehk siis selle laiali seletamiseks ja arutamiseksvõid täitsa vabalt uue teema teha
Mu sara kastis sees on ühe võimendiga 165db, mina sinna sisse istuda ei julge ntx ... Salongis 158.5 keskmiselt mis on ka juba ebamugav rindkerele, hingata raske ja silmamunad tahaks pealuu seest välja pugeda
Sellise rõhu juures on auto klaaside, uste ja plekkide "kinni hoidmine" täies timõttetu tegevus, selleks ei jätku inimesel piisavalt jõudu, et mingit effekti ka saavutataks sellega.
Kurvavõitu tegelasel soovitan teil seal kohapeal mõnda sellisesse põristisse istuda, siis saad aru mis ma mõtlen

Autos, 40hz ja alla, 152db+, siis on tunne, et nagu soolikad oleks pesumasina trumlis ja kopsud ei allu sinu hingamisrütmile

Kas sul kodus ka selline effekt tekib sinu mõõdikuga mõõtes ?