Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kaevuluuk ja Kommunaalamet
PostitusPostitatud: 08.10.2009 20:06 

DeLaBig kirjutas:
Ühesõnaga asi lõpetatud...1400.- rikkam! :lol :D :rokib

On raha juba käes ka või? Kui ei siis anna teada kuna rahad sinuni jõudnud.

Ise ootan sama asja eest raha juba 4. juulist saadik. Homme lootus viimaks rahad kätte saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2009 20:09 

Mis siin mõistetavat on?
Kui see velg oleks olnud all autol, millel see mõõt on lubatud, poleks see purunenud või? :? Mis see auto siia puutub?
Nagu ka Mani, loobusin mina sellest ajuvähist. Enda kuludega sai asi korda, aga jäi mõtetu jooksmine ja jamamine ära. Oleks ka see hüvitus lõpuks mingil moel toimunud, oleks ma kordi miinustes olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2009 20:29 
Kasutaja avatar

Reno kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Ühesõnaga asi lõpetatud...1400.- rikkam! :lol :D :rokib

On raha juba käes ka või? Kui ei siis anna teada kuna rahad sinuni jõudnud.

Ise ootan sama asja eest raha juba 4. juulist saadik. Homme lootus viimaks rahad kätte saada.

Esmaspäev lähen annan allkirja otsusele, et olen rahul ja siis peaks nagu üle kantama.

Harry_R, lase mul arvata, et kõik "fine", tõesti ei viitsi enam jamada. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2009 15:00 
Kasutaja avatar

Raha kanti eelmine nädal üle, seega minu jaoks laabus asi....jamasti. :ouh

Jamasti, kuna selle pisku eest saan ainult paagi kütust...muud midagi.
Tea, kas tasus 3 kuud jännata, jäägu see igaühe enda otsustada. :lol

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Kaevuluuk ja Kommunaalamet (kopikad käes)
PostitusPostitatud: 30.10.2009 15:33 
Kasutaja avatar

Tegelikult lasi kommunaal amet su üle, kohtus oleks sa saanud täieliku hüvitise.
Lapitud rehvid ja muu jura, see ei ole lihtsalt normaalne kuidas teil seal asju aetakse ja ehk on see masu ka oma töö inimeste ajus teinud, stiilis: parem varblanegi peos.

Rohkem peaks hakkama inimesed kohtus oma õigusi nõudma ! Mupo, kommunaal amet ja teised riigiasutused jäävadki selliselt teid üle laskma kui te ise midagi ette ei võta.

1400 eeku rikkam ? ? ?
Löö oma arved kokku kulla mees ja mõtle uuesti, kas oled rikkam või hoopis vaesem sama summa võrra.
Tundide viisi tel otsas nagu sa rääkisid siin, bensiini ja aja kulu jne ....

On alles "'äriideed" teil seal :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2009 15:35 
Moderator

No mina ka ei hakanud kohtusse minema sama asja pärast. Mul läks menetlus alla kuu aja ja papp oli arvel. Väiksemas summas kui ma taotlesin kuigi ega peab tunnistama, et osa õnnetusest oli ka minu enda süü.

Esimesed 2 vastust mis Kom.Ametist tulid olid "EI EI EI". St pead ei tasu norgu lasta ja paar kirja digitaalselt allkirjastatuna ära saata ei ole teab mis kulu. 1 korra peaks ka käima dokumente viimas Mündi tänavale ja see peaks kuludega kõik olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2009 19:47 
Kasutaja avatar

ViktorT, sinu loogika järgi oleksin pidanud veelgi jooksma mööda kohtuid jms ning oleksin kokku saanud 2800.- ....way to go!
Tõesti ei ole huvitatud paari tuhande krooni pärast end töölt lahti võtma, et mingite jobude pärast joosta.

Nagu ka eelnevalt mainisin, siis mõistan osaliselt ka neid. Pole nemadki süüdi, kui keegi oma autole 22" veljed alla keerab ning sinna peale a`la 30 kõrgusega rehvi surab. Rehv lendaks esimesel kruusakivil puru ja velg oleks ka kõver.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2009 20:04 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
ViktorT, sinu loogika järgi oleksin pidanud veelgi jooksma mööda kohtuid jms ning oleksin kokku saanud 2800.- ....way to go!
Tõesti ei ole huvitatud paari tuhande krooni pärast end töölt lahti võtma, et mingite jobude pärast joosta.

Nagu ka eelnevalt mainisin, siis mõistan osaliselt ka neid. Pole nemadki süüdi, kui keegi oma autole 22" veljed alla keerab ning sinna peale a`la 30 kõrgusega rehvi surab. Rehv lendaks esimesel kruusakivil puru ja velg oleks ka kõver.

No väga "paelaga" sa just ei sõitnud ja aasta arvust ei olene, mis velg ja rehv sul auto olla võib !
Kui 97a audil (sama mudel) oli see standardis, siis ei n-e ma ainsamatki mpõhjust miks ei või seda aasta vanemale autole paigaldada !

2800 ?
Sinu asemel oleksin mina KOHE kohtusse pöördunud peale hämavate vastuste saamist kommunaal ameti poolt, tundide viisi tel arvet raisata, selleks peab ikka eriline huvi olema :D ja tulemus on suur ja ümmargune NULL !

Pange tähele, kinnine eestlane muutub varsti ja kohtu uksi hakatakse järjest tihedamini paugutama, see arusaam, et "sõida ja ära mölise" kaob varsti, sest kui sõita ei lasta, siis tuleb ikka möliseda küll !

Kui riik ei suuda tagada normnaalseid teid, siis tuleb rahva rattaid kompenseerida, väga lihtne iseenesest arenenud riikides ja nende kodanike ajus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2009 20:35 
Kasutaja avatar

-97a A6`le ei pandud tehases 17" velgi alla.

Velgede sirgestamine + rehvi remont = ~2800.-
Velgede väärtust on võimatu hinnata, kuna tegemist no-name replicatega.

Ja....ära vaidle! :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2009 20:43 

Kõik on juba aru saanud, et sa ViktorT oled Eestimaa tolmu jalgadelt pühkinud ja nüüd pesitsed mujal. Mida aeg edasi, seda üleolevamaks su kõnevorm muutub ja ülbemalt sõna võtad. On sul endal midagi ette näidata, et niimoodi plõksid siin igaühe kallal? Pigem oled eemalt lõriseja, kes niisama kaasa haugub :)

DeLaBig võttis midagi ette ja sai oma tahtmise, hästi tehtud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2009 22:22 

Omal oli kevadel Pärnus sama jama.
Algul teedevalitsus ajas sõrgu vastu, aga netist
leiab liiklusabi tasuta numbri(liiklusjurist Sirk), see andis hüvanõu ja
sai asi kiiresti ühelepoole.Kusjuures lõpuks läks isegi nii hästi, et Vianorist võtsin hinnapakkumise
(velje sirgestamine+2uut rehvi+sillastend+ midagi oli veel) ja vanad maksid mulle
hinnapakkumise alusel, kohe kontole, isegi arveid ega midagi ei tahetud. Kogu see
jama võttis max. poolteist nädalat aega.
Vot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2009 10:44 
Kasutaja avatar

mina leian, et kui kindlustus peab hyvitama või korvama avariieelse seisundi järgi, siis miks ei peaks seda tegema mõni teine firma kellel vastutus lasub.
See, et autole tehasest ei ole 17" velge alla pandud... keda see peaks huvitama... sinul oli selline velg all, autol oli ylevaatus olemas, järelikult see tohtis seal all olla.
Ise oleks arvatavasti ka peale kahte hämavat nooti asja kohtulahendada andnud.
Kui kutsutakse velge näitama või rehvi näitama, siis kas sa oled kindel, et sina pead minema seda neile näitama? mina arvan, et nad peaks ikka ise kohale tulema.
selle rehvi lappimise kohta oleks leidnud 2-3 rehvi firmat kes oleks oma eksperthinnangu kirjutanud, et sellist rehvi ei tohiks mitte mingil juhul taaskasutusse lasta kuna peale sellist pauku on traadid pehmed ja nöörid katki ja lõppkokkuvõttes võib see lõppeda kellegi surmaga, rääkimatta sellest, et enne seda insidenti ei olnud sul ju lapitud rehvid all.
Replica velgedepuhul muidugi hea nõks, et saata nad sirgestusse, et mitte liialt tähelepanu tõmmata, aga, et mismõttes hyvitati pool summast? Siis sa ju maksid kogu üritusele vähemalt selle summa peale mis sa teise poole summast nendelt said.
See on umbes nagu need soodukad kus ostad 2 saad kolmanda tasuta... ja pärast pole sul 100 aastat vaja neid asju üle ühe.

Aga tubli, et viicisid asjaga llõpuni minna. Teinekord pea nõu kellegiga kellel on juura haridus... arvatavasti hoiad kokku 2 kuud aega, raha, närve ja võimalusel saad ka selle eest tasustatud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2009 10:47 
Kasutaja avatar

lisaks sellele peaks saama ka nõuda hyvitamist sinu kulutatud telefoniarvele, kytusele (eeldab kilometraashi märkimist), kui on kindel kuupalk, siis ka tööjuures mitte viibitud aja hyvitamist (seda ka puhkuse ajal) ja õigusabikulusid

seda kõike siis kohtukaudu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2009 12:17 
Kasutaja avatar

DeLaBig kirjutas:
-97a A6`le ei pandud tehases 17" velgi alla.
Ja....ära vaidle! :beer

Tehas pakkus 1997a C4 kerega audile 17" velgi alla.

See lõik küll S6 kohta, kuid ei pea ekspert olema ja aru saama, et 4.2 mootoriga isend on oluliselt raskem.

Standard wheels were 7½Jx16 "Avus" cast aluminium alloy wheels with 225/50R16 tyres. An optional 7½Jx15 five-arm alloy wheel, with 215/60R15 tyres, an 8Jx16 five double-spoke alloy, and an 8Jx17 10-spoke alloy were also available.

Ja mu autol just viimati mainitud tehase vejled all !
Et kui Audi empleemi veljel peal pole, siis laseb savisaare kommunaal amet su lihtsalt üle ja sina oled õnnelik, et said mõnusalt nendega aega veeta ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.11.2009 20:05 
Kasutaja avatar

Just nimelt, S6 ja A6 on siiski 2 täiesti erinevat mudelit Audi valikus, kuigi näevad enam-vähem samasugused välja.

ViktorT, no-name veljed ei tähenda seda, et Audi embleemi pole, vaid seda, et nendel velgedel polegi tootjat, st võimatu on selgeks teha, kes need tootis.
Samuti peaks selge olema see, et kõnealused veljed ei ole sama tugevad, kui seda on tuntud tootja omad.

Ja mis te närveerite siin, minu jaoks on asi läbi ja elan oma elu rahulikult edasi, tehke sama...tagantjärgi nagunii midagi ei paranda.
Teil pole midagi targemat teha, kui näägutada? :)
Tehke ise paremini siis.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 49 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis