Järjekordne naiivne Tauno, sain PS-i siis sellise kirja, mulle tundub, et juba esimese vahetusega on miinuspoolele liigutud:
Tere ! Minu nimi on Tauno.
Vahetus rollerist – lennumasinani.
Minu projekt või idee on väga lihtne, alustan rollerist 1/1 vahetust parema sisepõlemismootoriga sõiduki vastu ja eesmärk on jõuda oma vahetustega töökorras lennumasinani. Ma tahan vaadata mitu vahetust on vaja, et meie armsas Eesti riigis saavutada oma tahtmine.
Samuti on eesmärk väga täpselt määratletud, nimelt peab lennumasin kuuluma klassi, kas lennuk või helikopter.
Mõned inimesed võivad olla juba kuulnud samuti mehest Rain, kes vahetab nööpnõelast Tallinna kesklinnas asuva 2 toalise korterini ja härrasmehest, kes soovis vahetada oma punase kirjaklambri maja vastu.Tema kohta saab lugeda rohkem siit oneredpaperclip.blogspot.com.
Üks oluline seik selle kõige juures on, et vahetustehingute juures ma ei kasuta raha. See tähendab ma ei paku oma vahetatavate sõidukitele raha juurde ja ei võta ka vastu ega lisa raha sõidukite seisukorra parandamiseks või muude kulude katteks.
Praegusel hetkel olen jõudnud teha ära vahetused:
roller Johnway 50cc 2009 -punane odomeetrinäit 560 km
1.vahetus
Bmw 520 1989 a manuaal - must. Kere mõningate iluvigadega, kuid mõlkideta. Mootori ja kuluv detailide seisukord hea. Tekstiilist istmekatted , 4 x el aknatõstukid, püsikiirusehoidja, konditsioneer, suusakott, valuveljed, suverehvid, toonklaas, valged suunatuled, cd, mp3 stereo 4 kõlarit. Seisukord hea TÜV ja kindlustus tegemata.
Kui tunned, et vajad täpselt sellisele kirjeldusele vastavat sõidukit ja sul on üleliigne mõni teine mootorsõiduk, siis anna teada!
Pakkumisi ja küsimusi võite saata e-mailile
yksvahetus@gmail.com