Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mercedes-Benz 190 E,83a.-Kutsikas
PostitusPostitatud: 03.11.2009 15:42 
Kasutaja avatar

Tere!
Mõtlesin kaua kas hakkan kribama või ei, aga kuna enivei si''agi teha pole,siis võib ju kah!
Mercedes-Benz 190E
1983 aastal siis tehtud
2.0l r4
Automaatkäigukast
Tagavedu
Kaltsusisu
Neegriaknad
Neegrikatuseluuk
1xel.aken
1xel.peegel
Kassettmakk+4 kõlarit
Rohkem miskeid erilisi lisasi pole
Aga kribin siia siis hästi kokkuvõtvalt loo ka selle auto kohta!
Lugu siis järgmine:Ostsin kunagi siis omale lellest 9500.-eegu eest Mersu,ei toiminud pooledf asjad korralikult!
Sai sellega siis ilma üv ja kindlustuseta kodu sõidetud!Pealegi lendas geneka rihm esimese 100 meetripeal juppeks,ja nii sebisime kuskilt miski suva rihma,et vähemalt veepumpa ringi ajax.jõudsimesiis lõpux koju,kui olime vähemalt 5 korda teepeal naiseautoga akusid vahetanud!!!
Kuigi vahepeal tundus ,et olen ikka ilge risu omale kaelapeale sebinud,siis koju jõudes olin ikka mega häpi!
Lasin siis vahetada kohe esiklaasi,bensupumba,pidurikettad,-klotsid,-voolikud ja torud!
Tegin ära üv ja kindlustuse,ent siis jäi ta mul seisma,kuna oli tsikliga palju tegemist!
Mingiaeg peale seda tuli sõber oma sõbraga,kes tahtis ilgelt ära osta nii autot kui tsiklit!!Ja kuna mul omal ammu plaan,et tahaks chopperit omale,tegime kauba ära!
Nii,läks siis 2 aastat mööda,tuli kindlustusest kiri:Kuna 2 aastat kohustuslik kindlustus tegemata,tahavad 3x-set trahvisummat mu käest e.siis 33180.-eek-i!
käisin siis kindlustuses,et mis fakk on,nemad ei tea miskit!Helistasin siis lkf-i tallinnas, nemad ,et jah nii ongi ja ma maxku aga ära!Saatsin nad kukele ,et kamoon ma müüsin auto 2a.tagasi maha ju.Aga see kes ära ostis,polnud ümber kirjutanud!Kahjux ei osanud seda kontrollida ka,kuna enne olin ju ka müünud paar autot ja tsiklit maha ostumüügilepinguga ja polnud probleeme olnud!
Nii!Hakkasin siis asja uurima,helistasin siis arki,et auto maha kanda rvelt ajutiselt,nemad saatsid mu pikalt,et ma seda teha ei saa kuna mul pole pabereid selle omi,et saan aint vöörandami teatise teha,et nad hakkavad tegelasele meelde tuletama,et vaja ümber kirjutada jne..!Ütlen ausalt ,et sellex hetkeks olin juba si'aks tige ja närvis,et otsustasin siis auto tagasi saada!Käisin siis politseis et mis ja kuidas,politseist õeldi et see ostumüügi leping kehtetu ju kuna 2 a. vana juba,kehtib aint viis tööpäeva!Et see ju ikkagi sinu auto,kuna sinunimel arkis jne..,et mine ja too ära!Ok mõeldud tehtud!Sain siis kuskilt karupe'sest läbi ussimu''i selle tüübi numbri,ja peale 2 päeva helistamist lõpuks sain tegelase ka kätte!Küsisin siis ka et mis jama nagu on ,vastas sellepeale et kuna ta moto kotti lasi,siis ei viitsinudki lihtsaölt ümber kirjutada!Ok asi selge,küsisin siis et kas tal on nüüd 33 kilo pappi visata mulle või otse kindlustusele!?sellepeale vastas et tal pole seda,ja tal pohhui ka!Siis ei viitsinud enam normaalset jutt ajada,vaid ütlesin et pangu masin valmis koos paberitega,et mendis käidud jne...,et tulen masinale järgi!Tüüp muutus nats kurvaks aga sai aru asjast et ise süüdi ja ütles et ok!Võtsin siis igaks juhuks 2 turskemat sõpra kaasa ja saaremaale treilaga!Auto peale ja tagasi!
Ja nüüd ta siis seisabki mul siin uuesti!
Sai siis vahetatud mootor ja sisu!
kindlustus olemas aga üv tegemata kuna vaja tagumist sumpsi pütti!Siis ok!
Tegin siis korda ka spoilad ja esivõre!Põhjaalt suur auk ka keevitatud,nüüd ootaks aint värvimist korralikku ja ustepeal olevad lahtised pahtlilaigud vaja üle teha!Hetkel kiiruga tehtud,kuna tegelt vaja Jaguari teha natuke,et siis niikaua saaks naine sõita millegiga!kui Jaguar ok,siis mersu ette võtta ja täielikult kere ok ja üle värvida!
Sorry,et nii pikk jutt sai,aga lühemalt poleks enam saanud!
Panen siis lehekülje ka kus sellest pilte natuke on!
Jutt siis mustast mersust!
Seal siis pildid enne müümist ja pärast tagasi saamist!
http://s255.photobucket.com/albums/hh140/KaSS-66/
Selline siis!
Priit

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mercedes-Benz 190 E,83a.-Kutsikas
PostitusPostitatud: 03.11.2009 15:58 

see 5 päeva jutt on nii loll jutt kui üldse olla saab. 5 päeva pärast on vanal omanikul võimalik ajutiselt arvelt maha võtta kui pole ümber kirjutatud. Aga muidu on kena mersu, plaanid ise maksta siis selle auto eest 33k?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2009 16:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Kus kandis se Saaremaal vedeles. Muidu päris vahva kutikas paistab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2009 16:27 
Kasutaja avatar

No ma seda 5 päeva juttu ise välja ei mõelnud!
Niimoodi mulle härrased politseinikud rääkisid!
Ja Ark väitis et ma ei saa arvelt maha ei ajutiselt ega ei igavesex!
Selle 33k-ga on nüüd niimoodi,et kuna olen neile kordi helistanud ja jooksnud nende vahet igast paberite(st.o-m lepinguga+kindlustuse lõpetamise paberiga,mille leidsin mersu kindalaekast!),siis lubasin nad kohtusse anda ,kuna pole minu süü!
Lkf helistas siis mulle tagasi ja arvas ,et nad ehk siis ei saada mulle enam maksenõuet,kuna tõesti kindlustuse süü,et nad ei teind märget vms..,ja hetkel kirjutati see raha korstnasse!Aga kästi Ergost kontrollida iga natukese aja tagant,et ega nad ise mu lepingut äkki üles ei ütle!
Siiani siis asi ok!
Aga eks näis mis edasi saab!
Kui nad mulle 2 a. jooksul ühtegi kirja ei saatnud,siis nüüd ehk millalgi tuleb ikkagi makse nõue,kuna neid ei tea ju!

Ja pealegi on see tsikkel,mille ma koos autoga müüsin,siiani selle eelmise omaniku nimel!
On ta eelmise omaniku nimel sellepärast,et ostsin ära,ka ostumüügi lepinguga(maksin ilusti 25k talle ära),ja kuna ta mu sõber,siis jäi tema nimele kuna tal kindlustust odav teha,ma sõitsin siis ikkagi volitusega!
Ja talle see sobis,kuna oli kokku lepitud,et kui mingi pauk vms.. peax jhtuma,maksan mina selle kinni kui vaja!
Ja nüüd kui mul oli see teema,siis andsin talle ka teada et mis jama võib tulla,siis uurisime natuke asja,ja kui nüüd lähima nädala jooxul ei kirjutata ümber,siis toome ka selle ära,kuna mina olen selline rahulik poiss,aga tema selline suuremat kasvu ja üsna tige vend kui ikka jama keerataxe!
Ja kui ära toome,tähendab see seda,et saan ka tsikli omale uuesti!Seekord siiski kirjutaks selle oma nimele ümber!
Priit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2009 16:28 
Kasutaja avatar

To saarlane:
Sellises kohas nagu siiksaare külas!
Ja sellise tegelase käes nagu Andres Raun!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2009 20:23 
Eliit

Selliseid leidub jah kes ei viitsi ega tahagi ümber kirjutada. Tundub, et saan ise ka vist nv oma vanale autole järgi minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2009 21:22 
Kasutaja avatar

Kui küsida tohib,siis mis masin,ja kus kaugel?
Ja no ega sellistega midagi teha pole ka!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2009 22:26 

seda pilli ehitas kooli ajal mu kursakaaslane.. see tallinna masin aastail 2003-2005 aastail.. sõideti kristiine ristis hästi katki ja siis enam ei tea mis autost sai.. aga nagu näha siis ta sõidab jälle.. asja ära tundsin keskkonsooli, käigukangi nupu (loe .kolvi) ja punase lae järgi.. omapärane pill :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2009 23:10 
Kasutaja avatar

Jah ega ta on näha ka et on laksu pannud masin,aga ilusti korda tehtud oli,kui ma ta Lellest miskise noore(17) tegelinski käest tõin!
Ta oli sellega miski 2kuud sõitnud,siis oli suvi läbi ja polnud raha vist talvekate jaoks.Seisis miskised 3kuud ja siis ma ostsin ta ära!Ta teadis rääkida ,et eelmine omanik oli olnud miski autoremondi luksepp! :wink:
Nüüd on sisu veel ilusam,kuna mul nüüd hele(beez) sisu sees!Olex veel nahk ka siis oleks eriti super!
Aga vaikselt teen teda ja no varsti on ikka ilus ka!
Kevadel läheb üleni värvi!Ka veljed ! 8)
Täna sain siis rooliotsad ka kätte!S´´aks kallid jupid ikka:170.-eek tk :lol
Nädalavahetusel katsun ära vahetada ,kui mahti saan!
Ja siis ülevaatusel,kuna uus sumps ka ilusti alla pandud juba!Eks siis saab näha kas lasevad läbi või koinivad juppideks mind!
Eks kui midagi muutub,jälle kriban!
Seniks
kõike paremat!
Over and out!
Priit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2009 01:03 

õigust räägiti.. asja esmane ehitaja õppis koos minuga auto remonti..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2009 09:52 

ma ei mõista - mulle tundub, et enamus inimesi, kes oma auto "lugejate autode" teema alla paneb, tunneb piinlikkust/häbi. Ja seoses sellega tunnetatatakse ka vajadust vabandada/põhjendada, miks sai teema tehtud. Ka siin teemas, nagu ka paljudes teistes on esimese asjana uue auto teemas mainitud et "muidu ma tõesti ausõna ei oleks elu sees siia teemat teinud, aga kuna mul tõesti mitte midagi muud targemat teha polnud ..." jne.

eino vinge pill muidu :auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2009 15:08 
Kasutaja avatar

To:revolutsionäär
Ei ole piinlik,ega pole ka häbi! :P
Aga natuke on sellesmõttes häbi,et ei osanud kontrollida,kas auto lõpuks ümber regatud! :wink:
Muidu olen rahul oma mersuga!Nipetnäpet veel ja siis ok liikur juba! :smokin
Igatahes parimat!
Priit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2010 12:53 
Kasutaja avatar

Noninonii!
Ja haapsalu liikluses ta ongi juba!
Kuna jaguaril vaja mõningaid juppe vahetada,siis otsustasin selle kasuks et talvel liikleme aint mersuga,siis ei saa jaaguar meie teede soolaläga ka.
Üv kenasti olemas,auto liigub muhedalt,kuna tagaots kerge...
Ainuke mure mis autot vaevab hetkel on kolkisev tagaamordi alumine puks.Aga selle katsub kiiremas korras ää teha.Muu on kõik normaalne,ja funi ikka tagavedusega jätkub.

Hetkel siis kõik!

Priit

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2010 13:15 

tundub norm relv olevat ringi tiirutamiseks, jupid vist sitaks odavad :rokib
pane teemasse ka pilte, kes sealt pildialbumist ikka viitsib otsida :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2010 13:47