Meenub 1 lahe lugu:
Peale Tapal oldud noorteaega koliti pooled meist Tallinnasse Magasini tänavale.
Igavaks muutus asi tõesti peale noorte aega, samas hakati idiootselt ajusi keppima, kuna Roosimägi vana keppar oli seal eesotsas oma sovjetliku sõdalaslaagri etikettifega.
Pesupulbriga nühiti 40 a vanu treppe ja asfaldit, andke abi, see oli eesti ajal 1997 a-!
Sai ka arsti juures käidud ja sõdalaslaagrisse naastes med bussist välja hüpatud lahtiste hõlmadega ja otse esimesele korrusel olevasse laatsaretti või nii.
Pataljoni korrapidaja tegelasele Kilk ei jäänud see aga märkamata.
Nii kui saabus õhtu ja maja muudest kõrgetest ametnikest tühi, saatis see tropp mingi korrapidaja laatsaretti teatega: et mina pean nüüd 4h lapiga mööda maja ringi jooksma, karistus siis mitte korrapärase vormi kandmise eest. Oi mul oli suu naeru täis kui ütlesin sellele kukele, et sõitku ta urrukasse oma lolli ilaga.
Poisil tuli nutt kurku ja halas, et Kilk käskis ja lalala, ütlesin talle, et kui Kilk-il mingi mure on, las tuleb ja kõnetab mind otse, sel Kilk affil oli vist vanem leitnandi pabulad peal.
Ei läinud 5 minutitki, kui see tont tuligi

Oh ja teate kui hea tunne oli, kui sa oled sõdalase piibli läbi lugenud ja vaidled tropiga, kes kujutab et on A ja O.
Piibel ütleb selgelt, Haige tegelane sõjaväes allub ainult pataljoni arstile või kogu selle krempli kõige kõrgemale ülemale. Näpuga talle seda rida näidates, tõmbus see kloun näost sini-hele-roheliseks ja kadus ...
Üritas veel med õelt luiba saada et mu ajusi koinida, mis aga ebaõnnestus

Nalja sai palju, on mida meenutada, aga kogu see jama on POINTLESS !
Mõni mürsk põhi sõlmedele eestis ja pole teil ei televiisorit, telefoni, raadiot ega transporti.
Metsas usse süües ja võideldes tänapäeval enam asju ei aeta, suht poliitiline värk, kus malemängijad elavad hästi ja noori kukekesi kasutatakse lihtsalt huvitavate ettekäänetel oma värdjalike ihade rahuldamiseks !