Kuna vahetasin autol numbrituled led´ide vastu siis oligi kohe arvata et eestis nende kohta uuritakse
Peetegi siis haapsalus pimedas reidil kinni,kontrolliti dokke ja muud,ja l6petuseks kysis seda,miks su numbri tuled sinised on
Mina targalt vastu kohe,lähed ehk vaatad uuesti,sest mina ei ole veel aru saand et need sinised oleks,ostsin ikka valged ja siiani valged paistnud,politseinik siis vaikselt sammub tahapoole,aga taga uudistas teine politseinik juba neid pirne

see siis karjus k6va häälega,kle on ikka valged jah,anti dokid tagasi ja sooviti head reisi
Eelmine laupäev hommikul haapsallust läbi tallinna s6ites oli järgmine puhumis reid milles kah kohe ilusti kinni peeti,juht oli muidugi 1-2 paiku hommikul 4 6lut sisse keerand ja alkomeeter näitas 0,07
Tükk aega nurusime tädi et meid linna ikka laseks aga ei ütles et 3km eemal uuemõisas on järgmine reid ja seal jääte nagunii seisma uuesti,helistasin siis 6ele kes haapsalus elab ja v6ttis teise juhi kuni linna,6de s6itis kuni riisipereni ja seal oli järgmine patrull,küsisin siis kas puhuda saab?
Vastati kohe et ikka saab,ise puhusin 1.5 välja aga algne juht kes 0.07 puhus oli kaine,ja öeldi mulle et ma enam palju peale ei jooks