Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 22:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 135 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis auto osta töötule õpilasele?:P
PostitusPostitatud: 22.11.2009 19:43 

Veidike vale sõna jah. Aga vestlus võiks siiski edasi kulgeda autode teemal, mitte filoloogia :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:19 

Midagi sellist (läbisõitu muidugi palju)?
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=660543

S-Seeria Audi on ikka, ma usun, liigagi kallis masin ülal pidada. Pigem siis Audi 200 või midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:22 
Kasutaja avatar

Läbisõitu palju ? :lol
Sry, aga Sa ei tea vist kasutatud autode müügist/ostmisest midagi ...
Oleks parem , kui seal oleks kirjas, et odomeetri näit 120 000, toodud kaks kuud tagasi Saksamaalt, kus omanikuks oli 34ndal aastal sündinud meesterahvas ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:24 

No aga selgita siis, palun. Polegi väitnud, et ma autode teemal pädev oleks. Vastasel juhul oskaks ma ka autot endale ise valida antud situatsioonis silmas pidades :D

Minu loogika ütleb, et V6 mootori jaoks ei ole see läbisõit ehk väga palju? Või kuidas see kasutatud autode kontekst siia täpsemalt puutub? Samas hinnaklassis leidub ka 2-3x väiksema läbisõiduga masinaid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:27 

heytherechaps kirjutas:
No aga selgita siis, palun. Polegi väitnud, et ma autode teemal pädev oleks. Vastasel juhul oskaks ma ka autot endale ise valida antud situatsioonis silmas pidades :D

Minu loogika ütleb, et V6 mootori jaoks ei ole see läbisõit ehk väga palju? Või kuidas see kasutatud autode kontekst siia täpsemalt puutub? Samas hinnaklassis leidub ka 2-3x väiksema läbisõiduga masinaid :)

sa nagu tõsiselt usud neid kõiki läbisõite mis kuulutuses kirjas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:29 

Muidugi võivad spidokad resetitud olla ja kõike-seda-muud, aga antud number tundub üpriski aus. Enamasti on raudreegliks see, et pannakse mingi 140-160k. Siis võib juba 50:50 juhus olla, et spidoka kallal on näpitud.

No see Audi võib ka olla 500-600k läbi sõitnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:31 

mingi c-klassi mesa ei sobiks?
link

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:36 

Mesale vist üldiselt on juppide ostmine suht kallis lõbu, ei?

Mida näiteks 2000+ Galantidest arvata? a24s neid ikka leidub üksjagu antud hinnapiiris.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:41 

heytherechaps kirjutas:
Mesale vist üldiselt on juppide ostmine suht kallis lõbu, ei?

Mida näiteks 2000+ Galantidest arvata? a24s neid ikka leidub üksjagu antud hinnapiiris.

ei usu, et selle mersu jupid nüüd nii kallid on, galandi omad on kallimad. olles ise galanti omanud, tean seda. ja kui galant lagunema hakkab, siis laguneb ta ikka hoolega. ettevaatlik peaks veel nendega olema mis on oma aastaarvu juures kõige odavamad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:45 
Kasutaja avatar

1. Noh, kui luksust taga ajad siis soovitaks miskit disneylandist:
Cadillac STS, Cadillac DeVille Northstar (96. aastakäigust alates), Chrysler 300M - need on siuksed pillid, mille hind on sellise varustusaste kohta ikka pea et olematu. Kui aega on ja poes võib käia lausa 6-7h, siis on just need pillid kruiisimiseks sobilikud.

Heaks alternatiiviks oleks kah mõned eurooplased - Audi A8, BMW e38. Klassikat hindad siis pakuks isegi Audi V8 -t välja.

2. Kui aega on vähe, poes on vaja käia kiiresti ning leidub sõpru, kes nõus ka kamba peale trahve maksma ning politseid ei karda, siis kiiremaks kulgemiseks soovitaks miskit essi. S4, S6, BMW 8 seeria.

3. Kui hing ihkab midagi praktilist ning mentaliteet ''lihtne, odav & praktiline'' käib sinu kohta, siis võta ntks Passat, A6 või miskit BMW viiendast seeriast.

4. Kui soovid, aga kõikselihtsamat ning auto on eesmärgina jõuda punktist A punkti B, siis vene tehnikale siinkohal vast vastast pole, ühesõnaga võta Volga.

Ise olen aga alati olnud arvamusel, et ideaalne pereauto / kulgur on ikka Audi RS4. Lihtne, piisavalt kiire, piisavalt mugav ning piisavalt ökonoomne.

Ühesõnaga tee omale selgeks, milleks sul seda autot veel peale poeskäimise vaja on ja vaata ehk ka veits tulevikku. Kui peas kõik paigas on, pole ju raske külastada seda poppi netiportaali http://www.auto24.ee , sõidukeid peaks seal piisavalt olema.

A anna siis meile kah teada, mis õuele tuleb. :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 21:59 

Kasutasin naljapärast seda kalkulaatorit:
http://bensiin.html.ee/

Võtsin arvesse, et mu päevane keskmine liikumistee masinaga on ~8 km (seda juhul, kui keegi pikka sõitu teha ei taha ega ole nõus seda ka kinni plekkima :wink:), siis kui umbkaudselt auto võtaks 10l sajale vajaksid sa ~1l kütust (hinnaga 15.90 95 eest). ~16 eeku 8 km eest maksta vist polegi väga kõrge, või?

Ütleme ni, et ~20-25 EEKu siis, kui arvestada, et kõigepealt selle vahemaa sees kogun ma ~90-100km/h sisse maanteel ja siis jälle linnas pidurdamist-manööverdamist.

Kui tõele see nüüd muidugi vastab.

----

Noh, autot sooviks eelkõige selleks, et saaks koolis ja poes käidud. Aga muidugi peab ta sedaan olema ja mitte juse kõige väiksem (Golf siinkohal) ja võimsust võiks ka natuke olla, et harva gaasi vajutada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 22:22 
Kasutaja avatar

sygnus kirjutas:
Heaks alternatiiviks oleks kah mõned eurooplased - Audi A8, BMW e38. Klassikat hindad siis pakuks isegi Audi V8 -t välja.

2. Kui aega on vähe, poes on vaja käia kiiresti ning leidub sõpru, kes nõus ka kamba peale trahve maksma ning politseid ei karda, siis kiiremaks kulgemiseks soovitaks miskit essi. S4, S6, BMW 8 seeria.

Kuidas BMW 8 seeria kiirem on, kui A8 või e38? Sama küsimus ka S4 ja S6 kohta?
Kõik on täiesti võrdsed autod ja linnavahel saab kindlasti 1.4 206 pesukotiga igalepoole kiiremini, kui ükstaspuha kui võimsa autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 22:53 
Kasutaja avatar

2000+ aasta galant on väga hea valik,v6 moto astub suht hästi edasi ja on küllaltki öko. Sõidumugavus ja juhitavus samuti väga head,ainuke asi mis võiks parem olla on heliisolatsioon aga seda saab alati ju juurde panna. Hoolduskulud on ka üpris madalad. Ja kui nüüd tuleb kuskilt jutt,et varuosad kallid jne. siis vaadake osade hinnad üle ennem kui suu lahti teete;)
Edu auto valimisel :beer
Herkko

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 23:12 

Tõstan käe C4 S6 poolt! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 23:24 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
sygnus kirjutas:

Kuidas BMW 8 seeria kiirem on, kui A8 või e38? Sama küsimus ka S4 ja S6 kohta?
Kõik on täiesti võrdsed autod ja linnavahel saab kindlasti 1.4 206 pesukotiga igalepoole kiiremini, kui ükstaspuha kui võimsa autoga.

Ega ma ei laidagi maha teisi autosid (pean silmas 1,4 pesukotte jne). Mina lähenesin sellest asjale veidi teisest küljest. Ma polegi väitnud, et kiiremad / võimsamad on. A8, e38 on minu jaoks rohkem sellised luksklassimasinad. BMW 8 seeria, Audi 'essid' aga eelkõige sellised sportlikumad igapäevakulgurid. Muidugi neil peal ju et pea sama vägev varustus jms, kuid ikkagi. Minu jaoks on tegemist nagu rohkem sportautoga kui luksklassimasinaga.
Eks kellele ema, kellele tütar või kuidas see ka polnud. Mina lähenesin asjale igatahes oma vaatenurgast. :P

Ja et liialt OT poleks siis lisaks veel ühe punkti:

5. Kui teema autor hindab sisemist ilu, siis Ford Scorpio (viimane mall) või Fiat Multipla.

:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 135 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis