Kõik see on pärit sellelt lingilt,seal puust ja punaselt et ÜLEVAATUS TEHTUD MUSTALT,ja ma ei usu et sellel konkreetsel autol millest see teema,on legaalse ülevaatusega...
Minumeelest see vägagi teemaga kooskõlas kuna mees peab lihtsamaks ülevaatus osta kui auto korda teha ja siis see ilma probleemideta läbida.Pole mina pidand ühelgi enda autol ülevaatusega midagi jamama et läbi saada,meie vahe ongi see,et sina pesed auto kõnsast puhtaks ja siis kohe imeväel auto kõik puudused likvideeritud,mina aga jätan pesu viimaseks,enne vahetan ära vajalikud osad.
Päikest teile kõigile kes seda teemat huviga loevad.
andres393 kirjutas:
ÜV tehtud, vaja veel kindlustus teha ja võib tänavatele ilmuda ilma et peaks kartma sinikuubesid
axo kirjutas:
Mismoodi ÜV-d saab ilma kindlustuseta teha?Mind saadeti küll minema,öeldi et ilma kindlustuseta nad ei tohi ülevaatust teha.
andres393 kirjutas:
saarlane kirjutas:
ta teeb mustalt
Nii ta on. Kuid siiski öeldi, et autol ei leitud hetkel mitte mingit kriitilist asja mis vahepeal seismisega oleks ära minestanud. Mainiti küll, et Co oli pisut kõrgem ( Ülevaataja aga ütles et tal polnud aega mootorit korralikult soojaks ajada ja läks külma mootoriga - sellest arvatavasti ka Co veidi kõrge ja üks parktule pirn läbi. Samuti tulede kõrgused on paigast ära. ( Mul isegi korralik kehtiv tulekustuti autos olemas. ) Üldjuhul jah, Scorpio kohta öeldi, et tehniliselt suhteliselt korralik masin. Oodati hullemat tulemust, kuid seekord pidid üllatuma

Kereseisukord samuti hea, ei ole kusagilt läbi mädanenud. Kõva nigu purikas

Seega ÜV- käik tekitas piisavalt hea tunde, et auto tip-top on oma ea kohta.
Lähiajal tahaksin tagakoopa ääred puhtaks nühkida ning roostesurmaga üle käia. Hetkel siin mõlgutangi mõtteid, et kui juba koopaääri teha siis teeks kere alumise osa kuni alumiste uste liistudeni ka mustaks??? Ei tea kui hea plaan või kehva tulemus võib tulla?