Eesmärgiks on ta kindlasti ja loodetavasti saan varsti eeltöödega pihta hakata, kui kõik hästi läheb.
Auto vahepeal paar armsat tuhandet läbi sõitnud jälle, ning eile õhtul otsustas siis suunatule klaas ära kaduda kuhugi
Aga jah, pole hullu, homme hommikuks kokku lepitud inimesega saan uued
Kütsi võtab see auto ikka endalegi imestuseks üllatavalt vähe, näiteks üle-eile äsja sain 18l statoili 95-ga maha sõita 368km. edasi ei hakkand minema, kuna statoil oli ligidal ja arvasin, et eks ta lähiajal otsa saama hakkab.
Igatahes olen enamus levinumaid tanklaid ära proovinud ja siiani töötab mu auto kõige paremini ja kõige ökonoomsemalt statoili 98 ultimaga, millega olen saanud nõks alla 5l/100km kuluks.
Spidoka valetamise juttu ei ole mõtet ajada, kuna sõidan pidevalt gps-iga ja valetama hakkab alles kuskil 130-e pealt.
see 5l sajale ei ole ainult maanteesõit, vaid see sisaldab kuskil kolmandiku ka linnasõite. Pedaaliga väga tagasi ei hoia, aga samas kiirust ka ei ületa (lubatud piirini kiirendamisi pidasin silmas).Loodan, et ma nüüd kivirahet jälle ei saa, aga sierra peab ikka üllatavalt hästi ennast üleval

Pöms kui linnasõit välja arvestada sealt, siis on küttekulu kuskil 3.9l 100km kohta