AntiL kirjutas:
suusabaas kirjutas:
Ajee, teeme nüüd "sierra meeste kambaka" nagu Antile meeldib öelda, lootes, et opeli mehed tulevad teda toetama...
Igatahes mul näitab autoweek keskmiseks 6,7l/100km , aga mina lõin kõik oma kütusetsekid kokku ja odomeetri näit oli ka teada ja sain 6,3l/100km kohta. Niiet kõik on siin kaunis Eesti Vabariigis võimalik. (Linnasõit ja maantee olid pooleks ja maanteel 70km/h ka ei sõitnud)
Beat that.
0,4l/100km kütusekulu vahe on ehk isegi arusaadav. Asi läheks kahtlaseks, kui sa väidaksid nagu kubilius, et tal on kütusekulu 2.7l/100 madalam, kui tehaseandmed väidavad, ehk siis 4l/100km.
Aga ok, ma usun teid! Järgmise paagitäie võtan ka statoilis ja hoian pöidlad peos, et kütusekulu tuleks tehaseandmetest kolmandikuvõrra väiksem.

Ahh ole rahulik. Nagu eelpool mainitud, siis see sõltub vägagi paljudest faktoritest- rehvid, velje suurus, lahtised aknad, sildade korrasolekust ja paljust muust.
Ühesõnaga, kallid seltsimehed, ma tahan nüüd öelda, et selline asi on täiesti võimalik siin kaunis banaanivabariigis, tihtipeale eksivad ka insenerid Jaapanis.
2,7L tehasenäidust madalamat saada pole mingi ime, Sierral ju tutikas rattalaager all.
Jätkem nüüd see kütusekulu jutt. Ja mis värvi siis Sierra ka tuleb?:)
Olen unustanud teemat vahepeal jälgida