Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 01:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 428 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tooted ja teenused millest tunned puudust
PostitusPostitatud: 04.12.2009 22:55 

arbuusi aurat tahaks (seda ma tean et ei ole)
ja dr pepperit, seda ma tean et on aga ple enam leidnud viimasel ajal :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2009 23:16 

crockett kirjutas:
ja dr pepperit, seda ma tean et on aga ple enam leidnud viimasel ajal :?

Dr.Pepperit tunduvad rohkem tellivat R-Kioskid ja väiksemad poed kui suuremad kaubanduskeskused, ometigi on see vägagi nõutud ja popp kaup ostjate seas. Coca suur konkurent samas, vast on mingid omad diilid poodidel cocaga näiteks :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2009 23:53 
Kasutaja avatar

Tartu kaubamaja toiduosakonnas on dr. Pepperit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2009 00:52 

C4V6 kirjutas:
Soola lagrits,pipra lagrits, üldse lagrits, mida pole seda pole, kerja aga nende käest kes laeval käivad....

väike vihje: Prisma kommilett

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2009 01:20 
Kasutaja avatar

rostal kirjutas:
Ja siis nendest "õige" maitsega jäätistest ka. Noh need korralikult kooresed. Praegu on kehv plörr ainult meie kaubanduses müüa. Need koorejäätised enamvähem on võrreldavad aga raisk küsivad ka hulka rohkem rulli nende eest

Võtsid sõnad suust, jäätisega on kehvad lood minu arvates ka, maitseid on küll palju, aga "seda õiget" pole. Viimati sellel suvel Valgevenes õnnestus süüa head jäätist, aga ka sealmail juba raske leida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2009 02:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Hetkel igatsen taga värv-ja säilitusainetega Fantat (see uus ei kõlba kuhugi) :( Pole veel sobivat alternatiivi vanale heale Fantale ka leidnud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2009 02:12 
Kasutaja avatar

Uus fanta on jah nagu kaamli kusi.
Aga tegelt igatsen megalt metsamarja fantat (Soomes on müüa, seda ma tean, alles käisin seal joomas seda)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2010 17:26 

C4V6 kirjutas:
Kes siin seda vanakooli fantat tahtsid, proovige seda :) Minul tekib aint küsimus, kus ja kas seda suures pudelis müüakse ?

sikupilli prismas peaks olema

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 01:57 
Kasutaja avatar

Kuskilt ei suuda siiani leida Rose'i, (kellelegi, võibküll tunduda lahja jne) aga kuradima hea oli seda ikka lürpida, just maitse pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 02:14 
Kasutaja avatar

Ajakirjast "Generaator". päris mõnus lugemine oli, aga mis teha turg väike...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 05:04 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Borjomit on ikka, ainult et väga paljud poed millegipärast ei telli enam

Sellega seoses tuli meelde lugu, mis sõber kunagi ürgammu rääkis. Oli oma külapoest leidnud mingi hea mahla. Ostis, jõi, mõmises rahulolust. Kuni ühel hetkel seda mahla poes enam ei olnud. Polnud kuu, polnud teise, ükskord siis sattus poejuhatajat nägema seal ja küsis, mis värk. Juhataja vastas siis: "Sellega mahlaga oli mingi jama, koguaeg osteti ära, me seda ei telli enam." :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 12:25 
Kasutaja avatar

närvi ajavad kinnisvara maaklerid. istuvad kabinetis ja ootavad kui keegi toob neile midagi müüa ja siis istuvad edasi nii kaua, kuni keegi seda müüki toodud kinnisvara osta soovivad.
tuttav soovis osta maalapikest millel asuks mingi veekogu või vähemalt oleks krundi piiriks veekogu. saatis oma soovi koos kirjeldusega asukohast ja hinnast peaaegu kõigile netis leiduvatele kinnisvara müügiga tegelevatele firmadele.
4 nädala möödas ja kaks vastust. ühel soovitui täpsustada andmeid ja teisest teatati , et neil ei ole sobivat kinnistut pakkuda.
ok . isegi kui ei ole sellist sobivat maalappi koheselt müüa siis võiks ju vähemalt jalad tagumiku alt välja ajada ja minna ning otsida sobiv koht välja. säänne tunne on nagu oleks maa eestist otsa saanud.
nüüd peab tüüp ise käima mööda eestit ringi ja peksab kohalike maaomanike , et need oma kinnistust mõne kasutult seisva pisikese juppi võssakasvanud jõe/järvekaldast maha müüks talle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 12:47 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
No ma küll mingi suvalise kirjakese peale mööda eestit seiklema ei tõttaks, et mingile 99% tilkurile maad otsida :lol
Usun, et vastava tasu eest võiks nad kõik su sõbrale maad otsida, aga tasuta või niisama heast usust ... no mõtleks peaga.
Nende asi on osta/vahendada ja kuulutus üles panna, mitte ukselt- uksele oma vara pakkuda.

Mõtleks kui mugav, et saadad oma kirjelduse ära ja kõik ummisjalu jooksevad :lol

Kui keegi peaks mulle kirjutama, et soovin osta audi 80 ütleme keskmise turuhunnaga, siis ma ei vaevuks samamoodi isegi mitte vastama.

mingi suvalise vennikesele neid kirju ei saadetud ka. otsitigi sellist firmat, kes on nõus sellise maatükki välja otsima.
täiesti tavaline maakleri töö põhimõteliselt.
oled sa ikka naljatilk. tavalisi ost/müük kuulutusi oskan isegi mina kinnisvara portaalidest välja otsida. selleks ei ole vaja kinnisvaraga tegelevate firmade poole pöörduda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 15:58 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
No ma küll mingi suvalise kirjakese peale mööda eestit seiklema ei tõttaks, et mingile 99% tilkurile maad otsida :lol
Usun, et vastava tasu eest võiks nad kõik su sõbrale maad otsida, aga tasuta või niisama heast usust ... no mõtleks peaga.
Nende asi on osta/vahendada ja kuulutus üles panna, mitte ukselt- uksele oma vara pakkuda.

Mõtleks kui mugav, et saadad oma kirjelduse ära ja kõik ummisjalu jooksevad :lol

Kui keegi peaks mulle kirjutama, et soovin osta audi 80 ütleme keskmise turuhunnaga, siis ma ei vaevuks samamoodi isegi mitte vastama.

mingi suvalise vennikesele neid kirju ei saadetud ka. otsitigi sellist firmat, kes on nõus sellise maatükki välja otsima.
oled sa ikka naljatilk. tavalisi ost/müük kuulutusi oskan isegi mina kinnisvara portaalidest välja otsida. selleks ei ole vaja kinnisvaraga tegelevate firmade poole pöörduda.

Inimene, kellel on tõsine huvi kas helistab või läheb kohale minu arvates. Samas kinnisvaraga tegelevad firmad peaksid praegu igast kliendist küüntega kinni hoidma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2010 16:41 
Kasutaja avatar

JAWAmees kirjutas:
ison.ts kirjutas:
kaabakaz kirjutas:

Inimene, kellel on tõsine huvi kas helistab või läheb kohale minu arvates. Samas kinnisvaraga tegelevad firmad peaksid praegu igast kliendist küüntega kinni hoidma.

alguses ta isegi vist üritas firmasi läbi helistada. see oli veelgi mõtetum tegevus. vastused olidki , et pange oma sooviavaldus kirja ja saatke ära.
enamus firmadel kohe selline koht lehe peal kuhu sai oma sooviavaldus tingimustega saata.
aga tundub , et kuulutuste ülesse riputamine ongi see tase kuhu siinsed kinnisvara firmad küündivad. samas kui oleks soovinud korterit osta ei oleks kindlasti probleemi tekkinud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 428 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 29  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis