Ma olen erinevaid ühenduskaableid enda tarbeks kokku "tinutanud" nii umbes 10 aastat. Ja jõudnud tulemusele, et kuigi kvaliteedil tegelik lagi puudub, peab kusagilt maalt mõistus vastu tulema. Ehk siis piltlikult öeldes - 10 kr/m ja 100 kr/m materjalidel on väga suur vahe, samas 100 vs 1000 kroonise meetrihinna vahet kuuled sa ainult ideaalsetes oludes (kui sedagi). Seega pole erilist mõtet autosse (mis on ideaalsest kuulamiskeskkonnast väga kauge koht) ülikalleid kaableid panna. 3x varjestus on muidugi tore aga sedasorti kaablid on üldjuhul mõeldud madala nivooga (25mV) signaali edastamiseks. Autos annab makk sul välja vähemalt voldi kui mitte 2 või 4. Sellisele nivoole sobivad (IMO) paremini nn. instrumendikaablid (Instrument Cable), mis on tavaliselt "kõigest" topeltvarjestatud. See keerupaari värk on vast pisut ületapetud, minu kõrv vähemasti korraliku koaksiaaliga vahet ei kuule.
Pistikutega oled sa mingisse terminoloogiasegadusse satunud. Interconnect on (või ole vähemasti kui ma viimati süvenesin) lihtsalt mõlemast otsast liitmikega varustatud kaabel, s.t. jupp juhet ja kaks pistikut. Kullaga ole ettevaatlik, see võib odavamate punnide puhul üsna kiiresti roheliseks tõmmata...

Kullakiht on lihtsalt nii õhuke, et esimene ühendamine kratsib vase välja.
Enam-vähem korralikke RCAsid sain ma viimati Stanfordist, mingi ca. 60 kr/tk.