Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 21.12.2009 01:29 
Kasutaja avatar

Soomes on tollil suuremad õigused kui poliiisil,siin ei käi kontroll koos politseiga,neil oma mehed selleks kes reide teevad,eestis jah ei tohi toll ilma politsei loata *italgi käia :D
Mõni tuttav tolli käest trahvi saand siledate rehvide eest,mulle kunagi mainiti et sul ratas lääpas(käändtelg oli k6ver) ja trahvi teevad nad ikka korralikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 01:51 
Kasutaja avatar

Ma arvasin ka siiani, et tollil ikka õiguseid rohkem kui kukekestel, aga eestis on võibolla veel asjad arengust maas, võrreldes ülejäänud EUga. Või lahmivad siin mõned huupi hetkel :P
Toll ei viitsigi kiirust mõõta, aga maanteel peavad kinni küll, kui tarvis. Kaldun pigem arvama, et pollarid on tollile nö mugav abikäsi veel eestis, st et riik pole tollile jaksand sõidukite ja muu näol õiget varustust osta.
Aga see polegi tähtis, peaasi et riigi kõrgemate alamate endi palk ikka tõuseb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 02:05 

marko sa oled ikka jube tark, räägi veel midagi huvitavat

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2009 02:55 
Kasutaja avatar

kruss kirjutas:
marko sa oled ikka jube tark, räägi veel midagi huvitavat

Tegelikult me ei soovi seda eksole?! :)

Teemasse: "Lasen sulle kuuli pähe, kui midagi üritad".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 21:36 
Kasutaja avatar

Mida rohekm sa tead milline on Tolliametnik ,seda rohkem meeldib sulle politseinik.
:beer

On kogemusi :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 21:50 
Kasutaja avatar

hollowinside kirjutas:
Mida rohekm sa tead milline on Tolliametnik ,seda rohkem meeldib sulle politseinik.
:beer

On kogemusi :kill

No soome omad on küll muhedad,kuigi jube palju pärivad mis siiski nende mure ei tohiks olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 14:25 

wtf:D tglt ta niisama pikutas tekipeal noooooh.

lol, meenus veel siuke asi ,et kunagi ca 2a tagasi ehk. Sõitsime ka sõbraga põlvast võru poole( või noh just olime põlvast välja saanud) ja siis niisama veeresin natukene( tuled ei põlend) - ja mingi sierra läks mööda meist, korraga sierral rattad blokkis, tagurpidi käik, me kõrvale, uks lahti " TÜÜRRRA, TULED PÕLEMA!! " . See oli ikka siugene möire, et anna abi :D. Aasta hiljem sama kohapeal sõitis sõber tagarattal ja siis tuli sama sierra ja saime jälle pähe :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 16:39 
Kasutaja avatar

Minuga nagu pole kunagi politsei hüppand, vaid siis kui ise olen nokkind enne nats. Ok ükskord sattusin niisama platele, aga noh see kaa 2 otsaga asi. Eks mõnele ei mahu pähe, et elada saab mitut moodi.

Aga kõige pullim oli üleeile öösel Illusioonis. Mina ajasin sõbraga juttu ja 2 sõpra istusid mul kõrval lauas. Järsku vaatan 2 suurt ambaali vajuvad veel meie lauda ja hakkavad mu kahe tuttavaga rääkima. Hommiku saime 3si kokku ja küsisin, et mis ambaalid need veel olid kes eile käisid. Esimene sõber (kes teenib hetkel aega ja on kiilakas killer välimuselt, tänu koledale "soengule") ütles et, ah mingid pätid olid, uurisid kas ma pätti olen teinud jne. Teine kes oli kainem ütles õu õu, need olid politseinikud ja küsisid kas me pätti teeme ja lugesid vähemalt 7-8 korda sõnu peale, et me kunagi halvale teele ei satuks :lol . Politseinikud olid nad suht kindlalt!

Tollist veel rääkida, siis mul iga jumala kord mingi jama tolliga kui üle piiri käin. Ainult 2 korda on joppand, et midagi ei ole neil vinguda. Ühekorra kui mul polnud ühtegi dok-i kaasas kui Riias käisin ja teine kord oli eelmine laupäev kui oli kaa hädasti vaja Riiga jooma minna. Ülejäänud korrad soome/rootsi/ egypt/hispaania jne on mind kõrvale tõmmatud 8) Aa ühe korra Rootsist tagasi tulles kaa veel polnud jama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 20:51 
Eliit
Kasutaja avatar

Loe eelmise lehe esimest postitust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 21:44 

C4V6 kirjutas:
Teemast välja aga seal üleval see piirivalve teema, sõidan täna koju, punased dildod vehivad keset teed, 3tk, jäin seisma, EPV nr märgiga maastur, aken lahti, ilusti mendi riietuses(politsei asemel kiri piirivalve) tuleb kohe ligi ja ütleb tuimalt, teeme teile alkohol testi, puhusin ära, sooviti häid pühi ja sõidsin minema, no nii väsinud olin, et nendega seal lustida teemal, miks nad ennast ei tutvusta, miks nad üldse puhuma panevad jne

Jah viimasel ajal on väga popiks kujunenud piirikaid kaasta liiklusesse- mindki on kontrollinud piirivalvurid ja puhuma pannud. Need piirikad on suht uimad-tuimad :D, -neile oleks võinud küll märkuse teha, et viisakas inimene tutvustab ka ennast kõigepealt. Ju nendest kolmest üks oli ka politseinik ma usun, sest ma arvan, et üksi nad seda tööd liikluses ei tee- neil lihtsalt tuleks pädevusest puudu, kui peaksidki mõne roolijotsi otsa jopastama. Ka ei ole piirikatel ju tõendusliku alkomeetrit, niiet ju pollarid soojendasid ennast autos ja piirikad rabasid täie raha eest väljas tööd teha(on ju täna ikkagi riigipüha ja tasu kahe kordne) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2009 22:22 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
rain0102 kirjutas:
Loe eelmise lehe esimest postitust.

Ei ole ju uus aasta veel

Nö proovilask oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.12.2009 13:58 
Kasutaja avatar

puhumine kõrvalmaanteel.
Tõsise näoga onku "tere, liikluspolitsei konstaabel plaplapla.. Palun puhuge."
"A kust teil valutab, härra politseinik?" :D
Politseinikul võttis muige näole - "olete mingi koomik või? Puhuge."
" Ei ei, aga pühademeeleolu siiski".
"Selge selge, pühkige oma tagatuled puhtaks ja siis ohutut sõitu ning häid pühi."

Meeldiv kokkupuude.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 02:19 

Peetakse kinni dokumendid ja muu muusika. Teil tagumine vahtraleht pole nähtav, palun tulge meie autose. No mis seal ikka, onudel paha tuju ja skoda ka külm kui sealaut, loomulik et sõpru otsitakse. Kõigepealt kirjuta siia siia alla ja siis siia kirjuta seletus miks nii tegid. Kirjutan pikalt ja keeruliselt tekkinud kondensist ja paberi niiskumisest... Härra loeb ja uriseb vaikselt. Küsib kes see sul seal autos on... ütlen nime teine vemp läheb kontrollima, tuleb tagasi kle sul uks hakkab kohe ära kukkuma, ma vastu et midagi liiklusohtliku küll olla ei tohiks, vemp jälle et liiklusohtliku polegi ainult uks hakkab ära kukkuma, ma siis et liugur krigiseb ainult , vemp vastu et ei ei ma ei teind päris lahtigi, aint et pea vahele mahuks ja kinni pannes paukus. No tegelikult täitsa korras uks, liugur ainult tahaks määrimist ja väljas külm. Autos olnud sõbra käest oli dokument võetud helistatud kuskile: "isikukood selline millega see hakkama on saanud" Autost välja minnes mudugi tänasin härraseid tähelepanu juhtimise eest.

Mis teeb politseinikst luksepa ja kas vanema aga tehniliselt korras autoga sõitmine on kuritegu või, jääb selgusetuks. Pooleldi täidetud paberile tuleb alla kirjutada ja õige seletuse kirjutamise eest hakatakse norima. Load ka tegelikult juba üle 2 aasta käes, pole libisema ainult jõudnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 14:29 

Esimene kiiruseületamisega vahelejäämine enne Virtsut praamile sõites. 90km/h alas 38km/h üle. Trahv 600 eek.
Igati meeldiv :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 14:49 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Esimene kiiruseületamisega vahelejäämine enne Virtsut praamile sõites. 90km/h alas 38km/h üle. Trahv 600 eek.
Igati meeldiv :lol

mul oli +36 km/h üle ja load läksid kaheks kuuks :angry

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis