Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 19:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 76 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Aasta 2009 LÕPETAKS CRUIZIGA...
PostitusPostitatud: 29.12.2009 22:29 
Kasutaja avatar

Zissu ... Suhtlemine on alati parem kui seda mitte teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 01:44 
Eliit

Nuh,sai siis ühe volvo tagaistmel kaasa chillitud kuni A Le Coqini. Tuleks ala elektrikatkestus linnas korraldada vms, et saaks korraliku cruisi. Foorid rikkusid kõik ilusa ära. Aga muidu rahvast mõnusalt ja tundus,et ka kõik võtsid asja rahulikult ja mõistusega.

Tuttava vectra võeti peale vabaduse väljakut rajalt maha ja peedistati veits. Kuulis mendi raadiost juttu,et ala miks 50 ohutuledega autot linna peal sõidavad :D
Kui enamus olid staadionilt jalga lasknud,siis tuli ka mendibuss au ringile sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 02:13 

Laagri supermarketist lõpuks siis tagasi. Jõhker marsuut oli, hea et karterit maha ei sõitnud :D
Liiklus oli üldjoontes suhteliselt sujuv ja viisakas. Kokkuvõtvalt, igati mõnus õhtupoolik...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 02:38 
Kasutaja avatar

jazz kirjutas:
Laagri supermarketist lõpuks siis tagasi. Jõhker marsuut oli, hea et karterit maha ei sõitnud :D
Liiklus oli üldjoontes suhteliselt sujuv ja viisakas. Kokkuvõtvalt, igati mõnus õhtupoolik...

Täitsa normaalne marsruut ju, mul küll eriti kõrge auto ei ole aga ühtegi kohta ei mäleta küll kus oleks ohtlik olnud.. Neliveole ainult veidi igav :D Samas rahumäe kurvid ja mõni koht veel + seltskond ja kruis olid igal juhul välja tulemist väärt... Peaasi et keegi kellelegi tagant sisse ei kütnud, sellega võib juba asja kordaläinuks lugeda :lol :lol
Me osadega käisime veel staabis burxil kah peale maksit :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 03:12 
Kasutaja avatar

Täitsa mõnus oli. Seekord sai ka tagaistet nauditud :D Foorid rikuvad enamuse asjast ära. Ja siis osad mööda tuiskajad võiks ka olemata olla :D
Millegi pärast limu ka ei näinud kordagi :D

Aga ootame uut ja kena vana aasta lõppu kõigile!!! :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 03:35 
Kasutaja avatar

miskid masinad panid matsu tihnikus ? mingi 2 masinat olid vastassuunas seisid ja rahvas seisis väljas ?
Muidu cruiis oli ilus sujuv ja rahvas oli ka (Y). head uut aastat :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 04:08 
Kasutaja avatar

Peale laagrit kaotasin ka kolonni saba ära ning käisin otsimas ttü ja saku suurhalli juurest aga ei miskit, ning siis mõtlesin et olen tark ja sõidan Piritale .. vastu vaatas tühi parkla.
Sai seal siis sõbraga natuke ka uisutatud ning hiljem liitus ka üks eksinud meiega.
Muidu oli päris tore ja asjalik ring.
Autoks oli see kord siis vist ainuke PT Cruiser.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 04:14 
Kasutaja avatar

rosco kirjutas:
Tuttava vectra võeti peale vabaduse väljakut rajalt maha ja peedistati veits. Kuulis mendi raadiost juttu,et ala miks 50 ohutuledega autot linna peal sõidavad :D
Kui enamus olid staadionilt jalga lasknud,siis tuli ka mendibuss au ringile sinna.

Ma pidin ka seal mendile aru andma et miks ohutuledega sõidan :) õnneks lasti kiiresti minema. muidu oli täitsa tore üritus,ülemisest kuni staabini sai ilusti kolonnis sõidetud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 04:21 
Kasutaja avatar

Igati korda läinud üritus. Autosid palju, tuju hea, ilm hea. Sõpru tuttavaid palju. Kuni Staabini sai ilusti järgi sõidetud, siis räägus burger ja siis tõmbas sõber Mustika ees vastu posti. Peale seda sai Mustikas vähe libisetud ja nüüd siis koju. Me @ hõbedane Kia Rio :) Head lõppu
suusabaas kirjutas:
Ma ka veel mõtlen
Ja lõid araks ikka :D

PS! Siller ja teised jagage siis pilte ka

Viimati muutis .Markus., 30.12.2009 04:33, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 04:23 

Väga mönus kruiis oli töesti, kiidan ka marsruudivalikut - ei olnud igav söita.
Kui me Mustamäe inimestega (u.15 autot) Ülemistesse jöudsime tundus küll, et väga vähe rahvast kohal, aga kruisi ajal tiksus koguaeg rivi ikka pikemaks. Foorid jah rikkusid enamasti ära.
Könnin-räägin aparaatidega, mis kasutaja Kaine/minu, .Markuse. ja Silleri ekipaažides olid, sai info koguaeg jooksmas hoitud ja ära ei eksinud - igavesti hea leiutis ikka. Hoidsime sagedust 5-05.
See Vabaduse väljaku ristis peedistanud diskorid olid vabsee uue punast värvi sedaanCivikuga - pole ennem sellist operatiivsöidukit näinud.
Kaine Ventot sai nii möneski kruvis ka kässariga kogemata spinni lastud rivis - vabandused köigile, kellele ebamugavusi tekitasime.

Teeme teinekordki nii. :auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 04:30 
Kasutaja avatar

Marsuut oli minuarust täitsa kena . Algul ülemistest minemisel olin kusagil tagapool ja vahepeal oli kena mööda uhamine , stati taga oli kah kuidagi närviline eriti häiris hõbedase MB ml*** juht Kellel oli auto parkimisega meeletult kiire. Peale l.a.g maxi kaotasin kah saba ja tõmbasin siis traati kui selgus , et cruiz oli lõppend pm et oli mindud staapi. siis uhasime nii ajaviiteks mustikasse kus miskine härra oma koduvideot audi driftimisest lumel ülesvõttet tegi kui ühtäkki härrased rohevestlased talle kaela sadasid. Peale seda sai sealt jeed lastud ja niisama mööda linna uhatud !
Kokkuvõtlikult Tähaks Härraseid Eestvedajaid Meeldiva aasta ja aastalõppu cruiz-i eest ning sooviks kaunimat aasta lõppu ja uue tulekut .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 04:41 

Ghost69 kirjutas:
Peale laagrit kaotasin ka kolonni saba ära ning käisin otsimas ttü ja saku suurhalli juurest aga ei miskit, ning siis mõtlesin et olen tark ja sõidan Piritale .. vastu vaatas tühi parkla.
Sai seal siis sõbraga natuke ka uisutatud ning hiljem liitus ka üks eksinud meiega.
Muidu oli päris tore ja asjalik ring.
Autoks oli see kord siis vist ainuke PT Cruiser.

Eksija olin mina :)

Täitsa mõnus marsuut oli ja erilist rahmeldamist ei täheldanud. Nõmme kandis suutsin ainult leida kurvis mingisuguse ülikõrge kanalisatsiooniluugi mis põhjustas päris hea kolaka (sinise Mazdaga? mees kes mu taga sõitis vast nägi).

Aga mis sai Pirital lõpetamisest?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 10:50 
Kasutaja avatar

Olin ka üritusest kuidagi viisi pooleldi teadlik ja siis sadama juures nägingi kuidas statoilist keerasid välja palju ohutulesid :D ....sai siis ennastki kiirelt sappa sätitud ja reis kaasa veeretud...marsruut oli häää igaljuhul ja ka sõidukultuur tundus suht mõistlik.
Sai siis kaasa veeretud mustas e32 735il.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 10:51 
Kasutaja avatar

Keegi pilte kah tegi ?
Cruiz oli täitsa hea , sain kah mentidega vestelda ohutulede teemal aga muidu kõik sujus ning laagris sai proovitud ka väikest burnouti teha ´=) :burnout (must e30).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 11:12 
Kasutaja avatar

Kesse kõva driftimees oli seal Laagri Maksika parklas mingi mersuga millel oli ees rämedalt palju tulesid? Räigelt risti oli küll see masin seal, meeletu hooga.
Cruis oli kõva, teinekordki.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 76 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis