Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 23.12.2009 23:18 
Kasutaja avatar

Pirita selveri kõrval mingi väike putkake, kust saab päris head burgerit(tava-19eek,maxi-23eek,mega-30eek).Ise võtsin megaburgeri, kus oli kaks kotletti suurt, siis salatit parasjagu, maitsev kaste ja siis tomati- ja kurgiviilud.Siiani üks parimaid burgereid minuarust. :rokib Kebab oli ka täitsa maitsev sugulase jutu järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2009 00:48 

control kirjutas:
Pirita selveri kõrval mingi väike putkake, kust saab päris head burgerit(tava-19eek,maxi-23eek,mega-30eek).Ise võtsin megaburgeri, kus oli kaks kotletti suurt, siis salatit parasjagu, maitsev kaste ja siis tomati- ja kurgiviilud.Siiani üks parimaid burgereid minuarust. :rokib Kebab oli ka täitsa maitsev sugulase jutu järgi.

Kebabi näol on taldrikus mingid lõigud liha, kuid kui aus olla siis meeldisid ka mulle. Lisaks lõiguvad nad sinna valget sibulat, mis on friikartulite, selle maitsva kastme ja lihaga väga hea!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 10:22 
Kasutaja avatar

Ma ei tea, kas keegi on maininud juba, kuid Tallinki Hotelli restoranis on suurepärane päevamenüü.
Salat, supp, 2 praadi ja magustoit. Kõige kallim Praad maksab kõigest 50.-, vesi on tasuta. Teeninduse ja miljöö kohta pole vaja vist kommentaare anda.

Absoluutselt parim ja soodsaim koht kesklinna kontorirottidele. Pole juba üle kuu aja kuhugile mujale sattunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.12.2009 22:04 

Lõunat saab hästi süüa Laagri Maksimarketi vastas olevas DSV majas (ilgelt kirju). Tavaliselt saab 50-nega hakkama. Suurt praadi ei jaksa mina ära süüa, sest see on ikka tõsiselt suur. Teine koht, kus saab aeg ajalt käia on Peoleo, seal on alati valikus supp ja 2 praadi (üks 45.- ja teine 55.-), hinna sees on siis kas kefiir, piim või vesi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 15:18 

EI tea kas keegi on välja toonud, aga igaljuhul selline geniaalne koht.
Pizza on geniaalselt hea, suur ja võrdlemisi odav.

http://www.oldstyle.ee/

Tallinnas Tammsaare ja Nõmme tee ristmiku nurgal asuvas kiiraabi depoo keldris.
Kes otsib see leiab !

:beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 17:00 

Odav see pizza nüüd küll pole

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 17:37 

Ragnar74 kirjutas:

odavam kui Peetri pizzas. Aga äkki jagad mõnda veel odavamat ja heade pizzadega kohta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 19:28 

Kahro kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:

odavam kui Peetri pizzas. Aga äkki jagad mõnda veel odavamat ja heade pizzadega kohta?

http://www.operapizza.ee/index.php?id=13

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2010 19:46 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
r32 kirjutas:
Tartus saab ka päris maitsvat kraami Kalda tee ja Kaunase pst. nurgal olevast "Kiirtoit 24h". Seal suur šnitsli burger päris maitsev ning ka praed küllaltki asjalikud :)

praed suht väiksed imo ja maksavad mingi 35 vist, yam yamis tudengi eine on päris hea :D nagu sirka praad aga 2 suurt grill vorsti ja muidugi ceasari wrap on ka ülimaitsev .

Viimati kui ma Yamyami caesari wrappi ostsin, sain külma suutäie sealt. Muidu tavaliselt, kui ta korralikult soojaks lastakse, on kõige parem wrap minu meelest. YamYam burger on ka selline teistmoodi värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.01.2010 00:16 
Kasutaja avatar

oldsyles on tõesti hea. olen 2 korda sõbraga kahepeale võtnud selle kõige kallima pitsa 115 raha eest. tõsiselt said mõlemad ikka kõhu täis ja väga hea oli ka. katet panevad nad seal parajalt ikka. kohapeal seal küll süüa eriti ei saa, aga kaasa ostmiseks saab õnneks ette helistada - teevad valmis ja mine ainult ja too ära!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 14:47 
Kasutaja avatar

Nii

Kuna üle Eesti on tekkind uusi söögikohti (eriti kiirsöögi kohti) siis võtaks sõna tartu teemal.
Uus kiirtoidukoht Fasters nüüd avatud! Tartus, Võru tänaval. Avatud 24h (võru - aardla rist)
No algul kiideti jubedalt saslõkk-i 39.- ja sibul värki 4 lihatükki, salat ja fiikad. Mina sain igaljuhul läbikasvand liha,sibulat oli täpselt üks imepisike riba :P Juustuburger oli 25.- vist ja no minu silmis väga halb. Ja eile võtsin sealt veel "hiinakas" 39.- Mul isiklikult oleks häbi burksiputkas sellist asja müüa. Porgand ja see suur kurk (ei tea kuidas nimetatakse) olid topsikese sees, paar nuudlit ja kana juppi oli kaa sisse ära eksind. Kuna sellest ei saanud mitte midagi, siis otsustasin friikad peale võtta. Friikad olid jube head soolased ja suht Mc friikate maitsega. Taheti kaa vaid 14.-

City (GMP plaza majas) Seal nurgapeal kus varem varem kasiino asus.
No ei ma lähen närvi juba söögikohtade peale, palun müüge ikka seda mida välja reklaamite! Kebab-ist pole neil seal haisugi.
65.- oli suur eine, said mingi saia sisse topitud kapsast kuhu oli üritatud kebab-i taolist liha vahele panna, friikad ja Coca/Fanta/Sprite

http://img444.imageshack.us/i/startburger.jpg/
Starburger. Mõttetu koht 8)

kalda tee ja kaunase puiestee ristis vanas pereleiva putkas. Burksiputka MÕTTETU!!! :D
Sai kõva ja burks kehv.

Kokkuvõtteks kiirsöögikohtadega ütleks, et Sirris on -20%

Aaa ja ükspäev käisin MIR-s söömas, väga hea vene köök on seal! (maailma all olev restoran)

Gläm http://www.glam.ee/index.php?module=Page&id=1 Kaa väga viisakas koht. Toit on kaa väga hea , hindasid asju saate kodukalt juba ise vaadata. Nädalavahetustel mõnus möll kaa õhtuti seal!
Aga mida te kõik peate korra elus vähemalt sööma Glämmis on 17. Hot and Sour Soup Terav supp kana ja köögiviljaga. Oi kui hea see on!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 15:03 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Nii

Kuna üle Eesti on tekkind uusi söögikohti (eriti kiirsöögi kohti) siis võtaks sõna tartu teemal.
Uus kiirtoidukoht Fasters nüüd avatud! Tartus, Võru tänaval. Avatud 24h (võru - aardla rist)
No algul kiideti jubedalt saslõkk-i 39.- ja sibul värki 4 lihatükki, salat ja fiikad. Mina sain igaljuhul läbikasvand liha,sibulat oli täpselt üks imepisike riba :P Juustuburger oli 25.- vist ja no minu silmis väga halb. Ja eile võtsin sealt veel "hiinakas" 39.- Mul isiklikult oleks häbi burksiputkas sellist asja müüa. Porgand ja see suur kurk (ei tea kuidas nimetatakse) olid topsikese sees, paar nuudlit ja kana juppi oli kaa sisse ära eksind. Kuna sellest ei saanud mitte midagi, siis otsustasin friikad peale võtta. Friikad olid jube head soolased ja suht Mc friikate maitsega. Taheti kaa vaid 14.-

City (GMP plaza majas) Seal nurgapeal kus varem varem kasiino asus.
No ei ma lähen närvi juba söögikohtade peale, palun müüge ikka seda mida välja reklaamite! Kebab-ist pole neil seal haisugi.
65.- oli suur eine, said mingi saia sisse topitud kapsast kuhu oli üritatud kebab-i taolist liha vahele panna, friikad ja Coca/Fanta/Sprite

http://img444.imageshack.us/i/startburger.jpg/
Starburger. Mõttetu koht 8)

kalda tee ja kaunase puiestee ristis vanas pereleiva putkas. Burksiputka MÕTTETU!!! :D
Sai kõva ja burks kehv.

Kokkuvõtteks kiirsöögikohtadega ütleks, et Sirris on -20%

Aaa ja ükspäev käisin MIR-s söömas, väga hea vene köök on seal! (maailma all olev restoran)

Gläm http://www.glam.ee/index.php?module=Page&id=1 Kaa väga viisakas koht. Toit on kaa väga hea , hindasid asju saate kodukalt juba ise vaadata. Nädalavahetustel mõnus möll kaa õhtuti seal!
Aga mida te kõik peate korra elus vähemalt sööma Glämmis on 17. Hot and Sour Soup Terav supp kana ja köögiviljaga. Oi kui hea see on!

City:Nõustun eelkõnelejaga, igavene vastik söök seal, pildi peal mis reklaamitakse on väga isuäratavad, aga kui söögi kätte sain siis pettusin täiiega, ni koguse kui ka maitse pärast. Võibolla kui reedel Klubi Maasikast tulla siis tundub se söök parema maitsega, aga vabatahtlikult kaine peaga sinna enam sööma ei lähe.

Lisan omaltpoolt veel ühe söögikoha tartus. Asub siis jalakäiate sillaotsa peal GrillChill 24H vist oli, Burgerid maksid mingi 32eek ja selle eest sai kõvaks läinud saia, vastiku maitsega kastme, natuke salatit ja mingi "šnitsli" . Sinna sammuti enam sööma elus ei lähe.

Hetkel Tartus vast kõige parem koht ikka Sirius kuna odav ja söögi kvaliteedis pole kunagi pettnud+ kiiresti saab kätte kh. Vahel ainult ajavad südame pahaks need "pompsid" kes seal otse prügikastist söövad ja suitsu jms norivad :S

Sinna Fastersisse pole veel jõudnud ja ei oska kommenteerida, vb kunagi käin ära ja siis muljetan :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 15:08 
Kasutaja avatar

Varsti võite Tartus külastada kohta nimega "Kähkukas" :), asub siis põhimõtteliselt vanakaubamaja taga, soola ja aleksandri ristis vanas kasiino majas :). Hakkavad tulema sinna erinevad kokteilid, burgerid, tortillad jne jne. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 15:14 
Kasutaja avatar

999JRX kirjutas:
Varsti võite Tartus külastada kohta nimega "Kähkukas" :), asub siis põhimõtteliselt vanakaubamaja taga, soola ja aleksandri ristis vanas kasiino majas :). Hakkavad tulema sinna erinevad kokteilid, burgerid, tortillad jne jne. :rokib

Tore, loodame et tuleb korralik koht. Kahjuks olen ma kõigis uutes kohtades pidand pettuma.("burksiputkades")
Sry, yamyam on enamvähem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 15:16 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Nii

Ma ise nüüd aind seal käingi! Mina pole kunagi pettunud, viineri ja saslõkki praed ja mingi grill hamburgerid, minuarust üli hea ja eelistan sirusele. Ja saab soojas tellida! Mina pole veel pettuma pidanud ja sealt saab peale 10 alkoholi ka osta! Salatit ei anna siruse omaga üldse võrrelda, salat on mahlane värske ja ülihästi maitsev.. Viineripraad on 35rutsi, tundub ,et friikaid on nõks vähem aga neli viinerit on ja viinerid on ka paremad kui sirkas, sellised pole kõrbenud ja pehmemad. Friikad on jah mäkki maitsega ja väga hea.. Ainuke asi milleülemina viriseks on ,et kastet on vähe. Aga inimestel on maitsed erinevad ja mina fännan väga seda kohta, soovitan teistelgi proovida :beer

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis