See Micra pole enam müüa antud videolõiku arvestades.
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmlIgas õnnetuses oli ka üks bussvähemalt ja rekka.Osad lõõtsad panevad laaghnas 150km h sonidega piilupardid roolis ja mustamäe teel hommikul jäänud silma kus vist tundunud lõttsa busside võidu sõit esimesse peatusse kus kiirused oma spido järgi kusagil 90km h mustamäe teel .Lõõtsad kõrvuti ja igasugu nalja.Ja need prügi rekkad ja lume koristus masinad ka osad kes oma vilkuriga sõidavad sinust üle julmalt ja mõnikord siis näiteks fooritaga baretiga saha mees kiikab üle oma kõrval istme mulle silma peale seda kui tahtis vilkuriga sahaga mind koos lumega laagna tee äärde valli lükata ise suunda näitamata.Ma muidugi ei tea kes antud õnnetuses süüdi ja mis põhjustas sellises kohas õnnetuse olgugi ,et libe oli.Ja loomulikult ei saa kõiki juhte üheselt võtta kes bussi juhid,trolli,trammi,rongi , rekka vennad,sõidu autode ,kaubikute juhid ja jalgratturid ja jalakäiad .Aga nede suuremate liikurite juhid teevad korralikku pulli sõna otseses ja tõsises mõttes nemad nalja ei mõista.Nei lkui suund sees siis nemad ka sõidavad tihti peale.
Aga jah sma koha peal silma järgi kus see õnnetus tahtis üks saha tüüp mind liiklusest kõrvaldada kus juures ma olin juba tal siiski külje peale jõudnud kuid nägin seda ka mis tuled tal põlevad kas näitab suunda ja mida ta üldse teeb.Paar korda ta nagu kattis mind ,et ma segamat teda mööda ei sõidaks ja tal rahus tööd teha ei laseks ja siis ilma suunata põhimõtteliselt oleks mu surnuks sõitnud.Ma ei hakanud vilistama ja tuudutama ka ,sest antud hetkel süda nagu andi andeks ,et olgu saha mees las see jääb raisk nii nagu oli.Teinekord loodan ,et süda ütleb ,et keera sellele jorsile ette ja blokeeri tee ja ning teen tuti tuti.