Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 145 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Soliidne auto
PostitusPostitatud: 22.12.2009 23:59 

krss kirjutas:
TO rostal: aga täpselt nii ma ju tegingi, tema otsis ise karja sobivaid masinaid välja, mina praakisin enamus välja ja need, mida ei praakinud (või mõni mida ka praakisin, aga tema tungival "nõudmisel" selle kohta rohkem infot pidin uurima), tõingi ju esimeses postituses nimekirjana välja. Olen lugenud selle käputäie kohta ka autolehe arvustusi, aga sealne jutt on kohati samasugune nagu siin mõned muud spetsialistid, et kiidetakse lambist asju mis jätavad positiivse emotsiooni (ka minul enamustega siiski sõidukogemus olemas, mitte kõigiga) ja tüüpvigadest, millest võib bemmifoorumis, mersuklubis jne end lolliks lugeda, mainitakse vaid mõnda üksikut. Neist paljusid mudeleid näen või olen näinud siin varem avataridena, sellepärast otsustasin ka siit nõu küsida. Mis seal salata, minu jaoks on teema ka hariv ja huvitav, kuna ise ei näeks pointi nii palju raha auto alla panna, kuid ühel päeval on ka need suured autod muutunud odavaks ja siis kuulub neist mõnigi tõenäoliselt ka enda valikutesse

Sorri, ei pannud korralikult tähele siis teema alguses.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2009 00:00 

BLACK-CIVIC kirjutas:
Tingimustele: hind, mugavus, suht luxuslik, hea väljanägemisega, kaasaegne, jne.. E39 peaks vast siis ju hästi sobima:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Ise mõtlesin ka, et E39 sobiks ehk. Jupid ei ole enam üle mõistuse kallid, mõningad tüüpvead on, kuid need saab enne ostu üle vaadata. Kui on korralik ning tuuninguvaba isend, siis näeb väga soliidne välja ka.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=577461 Lisan veel ühe auto, minu arvates soliiduses selle konkreetse puhul küsimust ei ole, kui auto on välimuselt originaal ja korralik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2009 00:41 
Kasutaja avatar

Ja onju E 39 üks vaiksemaid autosi.....(salongis). :auto :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2009 00:42 

krss kirjutas:
.........
tomcraft kirjutas:
.......

Ma ei laidagi maha kellegi soovi sõita tema ootustele vastava autoga, aga saad ju ka ise loodetavasti aru, et selle teema najal ei sobi üksgi auto samapalju nagu sobivad kik autod. Võin sulle kurbusega ka öelda, et kellegile kolmandale autot valida on sama nagu kellegile naist valida-Lõpuks võtab ikka selle mis talle endale meeldib. Ja selleasemel et foorumis kellegi kolmanda eest jahuda ja talle kandikul auto24 järjest kiki marke kätte viia on nagu mõttetu-võta ta parem käikrvale ja kylastage autoturge, poode jne. Sis tekivad mingid margid sõelale ja on lihtsalt edasi minna uurides margikohastest foorumitest ja kasvõi ka siit. Vähemasti mina teeksin nii....(lihtslat mõttetu tundub, et sa uurid 5 lehekylge, saad vastuseks, roverid, fordid, audid, bemmid jaguarid ja kutt käib ikka mazdat vaatamas.....)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2009 12:42 
Moderator

Rover 75 on kena küll, kuid eks neid elektroonikavigu on sinna kahjuks palju sisse jäänud. V6 mootorite kohta ei ole midagi halba kuulda olnud aga ka midagi head ei mäleta. Diisel vast 75 puhul on normaalne valik.

Pigem pidasin ikka 600 seeriat silmas, millel on valikus alates 1,8 automaat kuni 2,3 bens, mida peetakse parimaks mootoriks turboka kõrval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2009 17:36 

Ex omajagu soga põhjustas väga ebamäärane ja filosoofiline teemapealkiri. Ma rohkem sel teemal ei seletada. Aga E39 vahe E38saga samas hinnas on reeglina see, et rondi E38 raha eest saad heas korras E39. Samuti on ilmselt aastaarvu vahe. Loogika vähemasti ütleb seda, kuna masinatel arvestatav klassivahe....
Ja mis metsaärika autosse puutub sis ma pole küll kursis kuidas teil seal maal asjad on, aga linnas on sellised stambid ammu kadunud(a l a bemariga sõidavad pätid ja soliidsuse tundemärgiks on mercedes ja Kurvasilmne mersu on ainule valitsuse bossidel ja väga rikastel inimestel) AGA anna teada, mida härra sis lõpuks valis ja rahulikke pühi seniks :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2010 20:54 
Kasutaja avatar

Citikas ei näe kunagi kallis välja, kuid soovin edu autoga!!!
Äkki räägid kus ja millal need auto laadad toimuvad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2010 22:03 
Kasutaja avatar

no ikka väga maitsetu masin,andeks :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2010 22:37 

stiilne sitikas oleks selline välja näinud http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... -05big.jpg
... C5 lihtsalt odav peresedaan ... aga ... maitse asi ... :burnout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 00:34 
Kasutaja avatar

xander4 kirjutas:
stiilne sitikas oleks selline välja näinud http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... -05big.jpg
... C5 lihtsalt odav peresedaan ... aga ... maitse asi ... :burnout

Nagu kombeks: +1

...Suzuki Baleno on ka maitsekama disainiga kui Citroen C5.

Selle teema ja ostetud auto kokkuvõtteks: just selline persoon on musternäidis sellest, kes ei tohiks mitte mingi valemiga siinses foorumis eksisteerida.
(krss, see ei käinud Sinu pihta, vaid c5 omaniku kohta....aga kui liialt palju kiidad "objekti", siis muudan arvamust :) )

Aga jah, minu arvamus lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 03:23 

KUi sa YXKÕIK mis auto ära lakud ja ära vahatad jne sis näevad nad kõik siledad ja ilusad silmaga vaadata ja võiks isegi sõita. vahe on lihtsalt selles, et mõni auto on tolmusena ja mustana ka turske ja soliidne, teine on jälle totaalna parsa. Ja see auto ei näe välja ei soliidne ega kallis. ja mis see kaasaegsus siia puutub? Ülejäänd sõidavad teil seal kylas flintstone`sidega v, et mingi C5 kohe kyla nael on?

Aga noh, õnne sis uue auto puhul, ja kui omanik rahul sis on vinge :) :beer

Aga +1 dela bigile ka, et lehekylgede kaupa teemat jaguaridest, audi-mesa-bemm-mis iganes masinatest ja sis tuleb lihtsalt sidrun-phuck, see on valus :ouh :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 09:38 
Kasutaja avatar

Kärss, et sa ka jaksad :)
Minumeelest ei pea sa midagi põhjendama või selgitama - küsimus on ju juba esimeses postis. Kes aru saab, see saab. Mina teemas sõna ei võtnud, sest oleksin soovitanud just seda mudelit, mis välja oli praagitud. Ma pole ehk võimeline endale defineerima "suvalist külajorssi", tingimata pole ma nõus ka ehk mõnede disanikommentaaridega enda autos suhtes :) , aga teema on ju lahenduse saanud - auto ostetud. Et see valik mõnele ei meeldi, mis siis sellest?
Ise kutsud ka üles mitte hoolima ainult avalikust arvamusest. Mõistlik, ära siis ise ka pea vajalikuks kellegi maitse-eelistusi kaitsta.
Minupoolt edu autoomanikule, huvitaks hilisem kommentaar (aasta vähemalt), kuidas selline auto siis ostja ootustele vastas - ülalpidamiskulud, saadud tähelepanu jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2010 14:32 

Podiseks ka siia vahele. Paar aastat tagasi kui Mazda5 oli veel suht uus asi. Sõitsin trolliga (tõesti ei tea miks:D). Troll tahtis keeras peatusest välja, tagant tuli üks must läikiv Mazda5, mis ei tahtnud väga trolli ette lasta. Paar penskarit trollis kommenteerisid: "no see nüüd trügib oma uhke autoga." Ehk siis enamus siin olijate arvates on Mazda5 mingi igav ja nõme perevagun ilmselt aga vanemad inimesed vaatavad seda kui midagi uut ja uhket. Eriti kui sa selline kenasti läikiv oli.

Pole ka minu arvates see sidrun C5 eriline kaunitar aga istub suht hästi teemasse siin. Eriti veel olematut hinda arvestades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2010 14:56 

No selliste mutikeste jaoks on ju kõik autod, mis on uuemad kui Sigullid "uued ja uhked".
Et sellist kommentaari nende puhul ei tasu ilmselt väga tõsiselt võtta. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2010 18:53 

Just, siin ei otsinudki ju 20aastane rullnokk autot omale :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 145 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis