zizzalik kirjutas:
Kui ise sellist värki leiutaks, siis ma läheks 1.6 v 1.5 peale.
Tee töö protsessist ka pilte

Pole eriline leiutamine, lada mootoreid suht palju pandud. Aga olen kuulnud et 1.5 lada pidi hakkama poolasse pooleks murdma. Aga eks seda näeb

Samas olen ka kuulnud, et hea vedamise juures ja erksa 1.3 pidi esimesed rattad õhku saama- eriti ei usu aga noh küll näeb

Eks proovin jah pilte teha. Aga ma arvan,et eriti kiiret protsessi ei ole. Praegu lumi igalpool ja see raskendab tööd haigelt- keevitus ja asjad on teises kohas ja seal garazis ei saa keevitada ka praegu- puidust seinad. Igatahes võtan vaheplaadi kindlalt ära ja kui veab siis nädalalõpuks saab kätte selle. Ja mootorit ei saa ka vedada koju praegu. Ootab kevade ära siis tegutseb

Praegu nokitsen mootori korda ja puhtaks.
Kombimiis kirjutas:
Ärge nokkige Liidu ja vennasvabariikide aegse tehnika kallal. Ehitage seda ise ja laske teistel ehitada.
Isiklikult pööran iga kord kaela kahekorra endal kui kuskil liigub midagi NSVLi aegset...
Ära Madis pahaks pane, aga ma ei usu et sa leiad kuskilt veel FIATi Twincami, mida vahele pista. Isegi kui see mootor vedeleb kuuris juba ootamas, tuleb mõelda käigukasti, differentsiaali ja pooltelgede tugevdamisele- isegi stock 40 hp mootor purustab pooltelgesid (ma ei mõtle mingit asfaldil vägistamist). Zaparoožje tehas ei osanud konstrueerida asjalikke pooltelgesid lihtsalt.
Ei tea viskan mootori peale eks siis näeb kust pooleks läheb, ehk kannatab tugevada või miskit.Differ ise pidi kannataba 140hp- kasutati seda ju vormelitel ja kasutatakse siiamaani mõnel.Käigukasti kohta ei oska öelda- eks näeb. Seda jah. Ehk on kasulikum midagi muud aretada sinna. Kuskil oli teema kus pandi Azlk 2141 käigukast sapikale taha- vist muhuklubis