Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 55 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: avarii:kes on süüdi ?
PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:40 
Kasutaja avatar

creativ kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
BMW on tagumine liikleja ja kui ees sõitval liiklejal on suund sees, et vasakule keerata ja BMW tagant mööda raiub siis........autokoolis oled käind või?
Tundub, et sa ise pole autokoolis käinud. Suunatuli on märguanne ja see ei kohutsa sind millekski.

Mõtle nüüd ise kui sa sõidad, ilus sirge tee, järsku tekib mõte, et ohh keeraks vasakule ära. Paned suuna sisse, pidurdad, liigud telgjoonele lähemale ja hakkad keerama ja JÄRSKU MINGI BEMM PAUH KÜLJEPEALT SEES.

Küsimus: kes süüdi on? Möödasõit ei ole üldse vajalik manööver, BMW juht oleks pidanud kindlaks tegema, et möödasõit on ohutu. Ei teinud, ei olnud ohutu.

Viimati muutis mihkel-m, 12.01.2010 00:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:41 

mihkel-m kirjutas:
creativ kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
BMW on tagumine liikleja ja kui ees sõitval liiklejal on suund sees, et vasakule keerata ja BMW tagant mööda raiub siis........autokoolis oled käind või?
Tundub, et sa ise pole autokoolis käinud. Suunatuli on märguanne ja see ei kohutsa sind millekski.

Mõtle nüüd ise kui sa sõidad, sirge tee, tekib mõte, et keeraks vasakule ära. Paned suuna sisse, pidurdad, liigud telgjoonele lähemale ja hakkad keerama ja JÄRSKU MINGI BEMM PAUH KÜLJEPEALT SEES.

Küsimus: kes süüdi on?

Ja oledki sina süüdi, sest sa ei veendunud, et su manööver oleks ohutu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:42 
Kasutaja avatar

TULE TAEVAS APPPPPI :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:43 
Kasutaja avatar

Ausalt kas sa oled ise see BMW juht või? Täiesti mõttetu vaielda, sest ilmselgelt on sul liiklusteooria teadmised poolikud. Ma ei arva, et ma isegi mingi liiklusguru olen, aga kui jutt on nii nagu teemalgataja rääkis ja ma õigesti aru sain, siis peaks ju loogiline olema, et pööramisel sa ei lase ju tagant liikujat läbi.

PS: nõustun oraaalB'ga. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:44 
Kasutaja avatar

Bmw manööver polnud ohutu ju :help

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

Vahel ma mõtlen, et kas on üldse võimalik, et ma sõidan iga päev samasuguse arusaamaga inimestega samadel tänavatel? Hm, mõne jaoks on siin veel midagi vaielda...
Tagumisele sohvrile oleks ka esimese peeretamine kindlasti möödasõidu märguanne olnud.

Üles
 Profiil  

Mihkel, su näide ei ole väga hea, on olukordi, kus oledki süüdi, kui ei lase taganttulijat mööda, aga selles õnnetuses kindlasti bmw juht süüdi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:46 

see ei räägi kuidas asjad olid ma olen bmw juht ja seda venda ültse polnud seal ,räägin kuidas asi oli ma olin jummala šokis tulin autost kohe välja ja ütlesin et mõtlesin et pöörad paremale asi oli siis nii auto sõitis minu ees ennem seda sai tanklasse veel see oli esimene tee ots aga seal teine oli ka ta pidurdas esimeses ma mõtlesin kuhu ta ikka saab pöörata aga lähedal oli ainult konesko et juu pöörab siis sinna aulstain mööda sõitu veidi peale seda esimest tankalsse juurde pääsu vot oli juba kõrval istuija kohaga subaru taga rattad kui mäürkasin et sellel vasakule suund see vot pidurdasin kohe ja tõmbasin vasakule nii kuidas sai panin kerelt ühest vallist läbi aga ennem teist sain juba subaruga kokku ja sõitsin teise valli.subaru juhtu ei teinud isegi midagi et seda vältida tuli lihtsalt peale ,isegi politsei küsis kas ta vaatas peeglisse ja kui kellegil huvi saab pilte ka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:47 

OObljää, pane kirjavahemärgid, viitsid? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:48 
Kasutaja avatar

Sa oled siiamaani šokis minuarust ...
Mõtlesid et pöörab paremale, kuigi vasak suunatuli oli sees ?
Krt aina huvitavamaks läheb :D

Üles
 Profiil  

Kasutaja avatar

No teemaalgataja minimaalne informatsioon on küll väga mööda praegu kirjeldatust. Mitte, et ma aru saaks nüüd kuidas õnnetus juhtus, sest komasid ja punkte on tekstis liialt palju, aga vähemalt võttis BMW juht ka teemas sõna.

Üles
 Profiil  

kalitsa kirjutas:
see ei räägi kuidas asjad olid ma olen bmw juht ja seda venda ültse polnud seal ,räägin kuidas asi oli ma olin jummala šokis tulin autost kohe välja ja ütlesin et mõtlesin et pöörad paremale asi oli siis nii auto sõitis minu ees ennem seda sai tanklasse veel see oli esimene tee ots aga seal teine oli ka ta pidurdas esimeses ma mõtlesin kuhu ta ikka saab pöörata aga lähedal oli ainult konesko et juu pöörab siis sinna aulstain mööda sõitu veidi peale seda esimest tankalsse juurde pääsu vot oli juba kõrval istuija kohaga subaru taga rattad kui mäürkasin et sellel vasakule suund see vot pidurdasin kohe ja tõmbasin vasakule nii kuidas sai panin kerelt ühest vallist läbi aga ennem teist sain juba subaruga kokku ja sõitsin teise valli.subaru juhtu ei teinud isegi midagi et seda vältida tuli lihtsalt peale ,isegi politsei küsis kas ta vaatas peeglisse ja kui kellegil huvi saab pilte ka

Kirjavahemärkidest pole midagi kuulnud?Või sa siiani shokis? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:50 

ei ole jah aga küll aru saad kui tahad:)aga nii oli mul oli kõrval sõber ja see on tunnistaija vot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:51 
Eliit
Kasutaja avatar

kalitsa kirjutas:

Kas tõesti on raske oma jutt korraks üle kontrollida ja vahepeal ka punkti kasutada?
Ei saa lihtsalt aru...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2010 00:53 

Pane siis pildid ka juba siia üles,muidu paistab lihtsalt mingi titelalin :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 55 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis