See ei räägi, kuidas asjad olid, ma olen bmw juht ja seda venda üldse polnud seal, räägin, kuidas asi oli, ma olin jummala šokis, tulin autost kohe välja ja ütlesin, et mõtlesin, et pöörad paremale. Asi oli siis nii, auto sõitis minu ees, ennem seda sai tanklasse veel, see oli esimene tee ots, aga seal teine oli ka, ta pidurdas esimeses, ma mõtlesin, kuhu ta ikka saab pöörata, aga lähedal oli ainult konesko, et juu pöörab siis sinna, alustasin mööda sõitu veidi peale seda esimest tanklasse juurde pääsu, vot olid juba kõrvalistuja kohaga kohakuti subaru tagarattad, kui märkasin, et sellel vasakule suund sees, vot pidurdasin kohe ja tõmbasin vasakule nii kuidas sai, panin kergelt ühest vallist läbi, aga ennem teist sain juba subaruga kokku ja sõitsin teise valli. Subaru juht ei teinud isegi midagi, et seda vältida, tuli lihtsalt peale, isegi politsei küsis, kas ta vaatas peeglisse ja kui kellegil huvi, saab pilte ka.
Krt nüüd tundub küll, et Subaru süüdi, kui bmw juba vastassuunas oli ja tema alles siis suuna sisse lülitas. A seal ikka tohib mööda sõita muidu?
P.s: ma pole selle bmw juht, ma muutsin kirjapilti veidi arusaadavamaks