Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 06.01.2010 18:54 
Kasutaja avatar

See mootori müra on ju selgelt ülevaatusel paika pandud, ehk siis gaasid ja detsibellid, kui tegemist on originaal väljalaske süsteemiga, ei saa minu loogika järgi ka selliste auto omanike hõlma hakata.
Sest ei ole ju reguleeritud seadusega, mitu RPM sa võid öösel auto kellale lasta :D
Reguleeritud on ainult summari db mingis pöördevahemikus minu teada.

Meie maal on sellisteks puhkudeks selline paragrahv: Dangerous driving"
Kui mendi arvates oli see ohtlik tegevus, siis oled oodatud kohtusse mõne kuu jooksul ja reeglina kohtunikud ka pollarite sõnu usuvad ja karistused on enam, kui magusad sellise asja eest :D Ehk siis kuskil platsil oma sõpradega rehvi suitsetamine jms tegevus

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2010 19:09 

ViktorT kirjutas:
.
Rahu häirimine ? Kui selle kohta eestis seadus olemas, siis jah, selle eest saakski ainult väänata ja 100km/h nüüd vaevalt keegi linna parklas kiiruseid aretab.

Ootan loetelu jätku :)

Müra peab ületama teatud db, et seaduse mõistes häirida. Tea kellel seal ida-niidus need aparaadid olemas on mis db määravad ja millega saaks midagi tõestada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2010 19:14 
Kasutaja avatar

Õnneks mul on olnd siiamaani ainult positiivsed kogemused

1: juhtum

Viisin ühed tüdrukud koju ja hakkasin tagasi sõitma, kuna selline ilus ilm oli, siis mõtlesin sõita mööda kruusateed sest tagavedu ja kruus võrdub fun. Nii paar kolm kilti sai lasta ja äkki oli disko selja taga, ning kirjud vennad ronisid lähemale, küsisid lube ja panid puhuma, kuna täis peaga ei sõida siis puhusin nulli, peale seda ütles üks mentidest, et on reede õhtu ja mis ma nussin, et mingu ma koju jooma. Mina muidugi vastasin selle peale, et kui härra ohvitser nii soovib, siis olgu peale
2: juhtum
Läksime sõbraga öösel kella 1 paiku alksi järgi. Kuna eestis ei lubata enam peale kella 10 alksi müüa v.a kohapeal tarbimiseks, siis võtsime kaasa paar pudelit, kohale jõudes ostsime oma joogid ära ja valasime pudelitesse. Minema hakates astusid sisse kaks politseiniku, kellest üks lausus koheselt, et joogid on kohapeal tarbimiseks ja kui me nendega väljume, siis 18 kilo trahvi. Panime siis oma pudelid lauale ja läksime välja suitsule, ise mõeldes, et wtf mis nüüd saab. Just siis kui olime lõpetanud, pistis see sama ment pea ukse vahelt välja ja ütles, et tegi nalja, ning me võime minna.
Päris huvitav huumorimeel neil :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2010 19:21 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:
dangerous driving = liiklusohtliku olukorra tekitamine
(öö)rahu rikkumine = kui tädi Maali naabermajast arvab, et on liiga vali ja häirib, siis täpselt nii ongi. kes vastupidist arvab, siis ma tulen akna alla ja lasen fiestal paar korda 6000-8000 pööret. ei ole üldse vaikne. ja lisaks öörahule ei või ka päeval teha mida iganes tahad - inimestel peab laskma ikka inimlikult elada. Vastavalt ümbrusele ka "valulävi" aga üldiselt kui naaber sul liiga jõhkralt haiseb, kisab või mingeid olluseid su poole lekitab, võib alati kaevata
teekatte rikkumine - said aru küll, et ma ei mõelnud lumest tehtud teed ja sa said aru küll, et ma teatava protsendi irooniaga seda kirjutasin. Aga ilgelt kehva on sõita küll neil platsidel, kus rahvas libisemas on käinud.

EDIT: heitgaasid. Kui sa sõidad parklast läbi normaalselt, paiskad õhku N ühikut heitgaase, tuuritades jätad sa sinna parklasse kordi rohkem saasta. auto heitgaasid võivad küll normipiires olla, aga täpselt samamoodi nagu liiga pikalt tühikäigul mootoril töötada laskmine on ka liiga kõrgete pööretega sõitmine reostamine.

JaH sa võid kaevata palju süda lustib, seda ei keela sulle ükski seadus, karistus järgneb siiski vastava paragrahvi olemasolule ;)

Heitgaaside teemaga saan aru su mõttekäigust, aga, sal oled VÄGA vales foorumis selleks teemaks :lol

Greenpeace leiad googlit kasuades ise ka üles :)
Mitte et sa oma põllurallikatega eestimaa loodust ei reostaks, aga jäi silma lihtsalt :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 15:57 
Kasutaja avatar

Üle kahe minuti ei tohi jah kohapeal mootor töödata, LE-s kirjas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 16:11 
Kasutaja avatar

See on ju õuealal ainult ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 16:59 
Kasutaja avatar

ozzu kirjutas:
wdd
Sain ma õigesti aru et sa sõitsid nagu jeebiga mõõda lumevalle?
Mis nagu selle kohapealt kellegil nokkimist saab olla? :o
Ainuke asi et vb ajad lund laiali aga ikkagi.

nunuh. äkki oli ikka teemaks see , et kus kohas see lumvall asub.
Kui see hunnik on sul maal lehmaluda juures oleva sõnnikupatarei kõrval siis ei huvita mitte kedagi, et seal otsas maurad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 20:18 
Moderator
Kasutaja avatar

Iseenesest, kui lumevall on parkimiskoha peal, siis võib lumevalli otsas turnimist ju parkimiseks nimetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2010 20:55 
Kasutaja avatar

Tuli meelde teema möödunud suvest, kuna mingi aeg olin auto vaba inimene ja liikusin ringi rolluga, siis nii ka too päev, õnnetuseks oli samal ajal hard rock laager ja see tähendab siis seda, et terve vigala oli mente täis, noh mis siis ikka, sõitsin poe juurde, tegin väikese tuuri ja kohe ment sabas, ning puhuma, puhusin nulli ja sooviti mulle head teed, umbes kümme minti hiljem järgmine patrull sabas, jällegi sama teema, puhusin ja sooviti head teed, sõitsin siis edasi ja uuesti disko seljataga,,tra pinda käib juba see puhumine" mõtlesin endamisi, aga ei, ment pistis pea auto aknast välja, ja lausus ,,kurat jälle sina, joond oled", ,,ma selle peale, et ei ole jõudnud veel". Sooviti mulle siis head teed ja lisati veel, et kui joon, siis ei töllerdaks ringi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 01:33 
Kasutaja avatar

sõber saatis hea klippi,kui parklas driftitakse ja mendid sekkuvad,kuidas sellises olukorras tuleks käituda.
http://www.garaget.org/video/g53w74q8ff21

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 11:32 
Eliit
Kasutaja avatar

jalamees kirjutas:
sõber saatis hea klippi,kui parklas driftitakse ja mendid sekkuvad,kuidas sellises olukorras tuleks käituda.
http://www.garaget.org/video/g53w74q8ff21

Mendid tulid Samaraga või? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 11:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Meenutab mõneaasta tagust Laagri romurallit. :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 12:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Son kirjutas:

Mulle meenus hoopis see kui oma 3 aastat tagasi kadrioru staadioni eest 2 musta neliveolist autot politsei autole seda sama tegid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 13:51 
Kasutaja avatar

Son kirjutas:

Kas seekord kui keegi neil rehvi tühjaks lasi ja pärast pugejalikult see neil uuesti täis pumbati ? :D

Politsei ütles: "HÕKKKK" ja täis see rehv oligi :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 13:59 
Moderator
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Son kirjutas:

Kas seekord kui keegi neil rehvi tühjaks lasi ja pärast pugejalikult see neil uuesti täis pumbati ? :D

Politsei ütles: "HÕKKKK" ja täis see rehv oligi :lol

Seda sama jah. Aga siis läks ju ment minema õnneks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis