Õnneks mul on olnd siiamaani ainult positiivsed kogemused
1: juhtum
Viisin ühed tüdrukud koju ja hakkasin tagasi sõitma, kuna selline ilus ilm oli, siis mõtlesin sõita mööda kruusateed sest tagavedu ja kruus võrdub fun. Nii paar kolm kilti sai lasta ja äkki oli disko selja taga, ning kirjud vennad ronisid lähemale, küsisid lube ja panid puhuma, kuna täis peaga ei sõida siis puhusin nulli, peale seda ütles üks mentidest, et on reede õhtu ja mis ma nussin, et mingu ma koju jooma. Mina muidugi vastasin selle peale, et kui härra ohvitser nii soovib, siis olgu peale
2: juhtum
Läksime sõbraga öösel kella 1 paiku alksi järgi. Kuna eestis ei lubata enam peale kella 10 alksi müüa v.a kohapeal tarbimiseks, siis võtsime kaasa paar pudelit, kohale jõudes ostsime oma joogid ära ja valasime pudelitesse. Minema hakates astusid sisse kaks politseiniku, kellest üks lausus koheselt, et joogid on kohapeal tarbimiseks ja kui me nendega väljume, siis 18 kilo trahvi. Panime siis oma pudelid lauale ja läksime välja suitsule, ise mõeldes, et wtf mis nüüd saab. Just siis kui olime lõpetanud, pistis see sama ment pea ukse vahelt välja ja ütles, et tegi nalja, ning me võime minna.
Päris huvitav huumorimeel neil