Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 131 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: NB! Bensiinivargad
PostitusPostitatud: 13.01.2010 19:09 
Eliit
Kasutaja avatar

Nokian kirjutas:
No kus ma teadma pean,pole ma vedrut näind ega tea sellest pildist midagi...

Ole parem vait. Paistad natuke targem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 19:16 

Z!ssu kirjutas:
Nii, nüüd kõikseemees siia :lol smailisid laksama
Ja Tann, igalepoole ei ole vaja postitada, kui ikka millegis kindel pole, on targem jätta üldse kirjutamata

Aga kui ma vargale koera kallale ajan? Kui too tüüp minu hoovis on minu auto kallal :? Või no ütleme, ei aja kallale, koer ise otsustab teda veidi näkitseda. Siis saan ka mina vitsa ja varas pai?

Eramaal võib su koerale ainult head isu soovida.
Aga kortermajade hoovide kohta ei oskagi öelda, profülaktika mõttes lase ikka kallale, ma arvan :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 19:17 

Z!ssu kirjutas:
Nii, nüüd kõikseemees siia :lol smailisid laksama
Ja Tann, igalepoole ei ole vaja postitada, kui ikka millegis kindel pole, on targem jätta üldse kirjutamata

Aga kui ma vargale koera kallale ajan? Kui too tüüp minu hoovis on minu auto kallal :? Või no ütleme, ei aja kallale, koer ise otsustab teda veidi näkitseda. Siis saan ka mina vitsa ja varas pai?

seoses koeraga tuleb see meelde, et enne kui koer hammustanud või midagi katki pole teinud sul, sa teda vastu lüüa ei või... näide, et kõik aru saaksid, koer uriseb su peale ja ründab aga ei ole veel hammustanud, siis sa pead ära ootama kuni hambad sisse lööb....
samuti üks teine seadusepügal mis on debiilne ja mille eest üks kaitseliitlane karistuse sai. Nimelt koer ründas teda ja antud isik lasi selle krantsi maha lihtsalt aga kuna asi toimus linnapiires siis sai karistatud. Oleks ta koera lohistanud jala otsas linnapiirile ja siis maha lasknud-poleks midagi tehtud :kill

Aga teemasse... Kui keegi su vara kallal on siis see on sinu territoorium ja koer kaitseb seda. Sellega ei tohiks mingeid pahandusi tulla kui just vaene ja väeti pätipoiss ei räägi hiljem kohtus, et sa ässitasid meelega koera kallale ja tahtsid ta elunatukest ära võtta jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 20:02 
Kasutaja avatar

No.1 kirjutas:
Edastan teate nõmme elanikele. Möödunud ööl üritati sõiduautost bensiini kätte saada tähetorni kandis, Kalda tänaval. Olge valvsad!

Mida krt, hakkab jälle pihta. Alles mõni aeg tagasi liikus sealkandis tume w124 ringi, omanikul pidevalt kanku pihus ja tahtmine iga nurga peal tankida. Viimasel ajal hakanud üks valge e34 kahtlase käitumisega silma.
Masu aeg ja kütus ka kallis, kõik ei jõua enam töötuabirahade eest kütust osta ja ju mõni loodab väikse kopika teenida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 20:23 
Moderator
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Son kirjutas:
Jutt käis praegu sellest, mida oopc soovitas, et ahve kinni hoida ja gängi oodata ja siis grupiviisiliselt vigaseks peksta. Ole nii hea ja löö karistusseadustik lahti ja uuri palju saab vaangistamise, grupiviisilise peksmise ja grupiviisiliste üliraskete kehavigastuste tekitamise eest.l

Vabandust, mul on kasutaja OOPC-i postid nähtamatuks muudetud, sest ma ei viitsi seda jama lugeda...
Noh või mis kas kus teil lugeddsa meeldib teksti servist või meeldib ei?

Oled mälus ve?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 20:30 
Moderator
Kasutaja avatar

see jäi arusaamatuks, et sa ei näe oopc poste.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 20:35 
Moderator
Kasutaja avatar

ülim tahtmine on hakata green gobliniks... :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2010 21:38 
Moderator
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Misasi on green goblin ja foorumi kohapealt on moded foorumi korraldusest ja võimalustest eriti teadlikud :kill :lol

Green Goblin aka roheline ants :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 09:56 
Moderator
Kasutaja avatar

Sõber kurtis ka eile, et keegi on bensu vargil (Tartus Ihastes).. Pätid lahkusid seekord küll tühjade kanistritega (vb mõned liitrid said), kuna masin sõidab gaasi pealt :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 13:49 
Kasutaja avatar

Käivitamiseks mõned lirtsub peavad ikka paagis olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2010 14:30 

Elasin kunagi kalamaja rajoonis ja liiklusvahendiks oli ziguli ja masin pargitud tänavale kuna hoovi ei mahtunud.Ennem kütuse vargused ei lõppenud kui hoovi parkimiskoha sain. Esimene kord oli ikka päris hea, masinal hakkas eelmine õhtu alles kütuse tuli põlema, ma teadsin, et kütust veel küllaga siis. Järgmine hommik vatan, et näidik ka nullis, ei osanud midagi arvata ja tuli kolvile ja minekut. 1 km kodust kõige tihedamas liikluses suri masin teises reas lihtsalt välja, algul ei osanudki arvata,et kütus otsas. Masin käsitsi teeäärde lükatud, hakasin uurima ja kütust enam tõesti üless ei tulnud, jalgsi lähimasse tanklasse kust pidin 5 l vee ostma,et kanister saada. Masina juurde minnes ja luuki avades nägin,et oh üllatust, mu lukustatav paagi kork on jalutama läinud ja poritiival ka mõlk.Eks sellest masinast tõmmati veel kütet mitmel korral ja ukselukud käisid lõpuks ka kruvikeerajaga lahti kuna iga kuu korra ikka vaadati kas masinas ka midagi head on, vahest jäeti talvel ka uks lahti, niiet hommikul hang autos. Teine hullem juhtum oli siis kui terve masin ära viidi, nimelt mul vana masin ja aku ots ööseks maha alati + rooli ja pedaalide vaheline lukk. Aga masin viidi ikkagi minema, kell kolm öösel oli kuulda kuidas läks, kõne menti,et just läks maja eest, sealt vastus pole vabu patrulle, 15 min hiljem masin sõitis mööda kopli tänavat, uus kõne, vastus sama patrulle pole. Auto sain 2 päeva hiljem maha jäätuna tagasi, bensiini paagi kork oli lõhutud, muud polnudki viga, vist ei saadud kohe sellest korgist jagu ja siis võeti terve masin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2010 09:46 
Kasutaja avatar

Firma kaubikul siis tõmmati täna öösel paak kuivaks diislist-kadu kuskil 70 liitrit...asukoht Narva mnt enne Katlerit.Tropikari krt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2010 13:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mõned võivad hakata seda kütust kuulutuste portaalides müüma ja olen näinud ka kuulutusi.Muidugi pole kindel kust see kütus saadud on.Samas kui minna kaupa tegema ja pärast silma peal hoida tegelaste toimetustel kel rorhkem viitsimist on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2010 14:51 

Paljud siin tahavad odavalt kütust osta ja tanklate teemas iga teine küsib kus ikka odavamalt veel saaks. Seda te ei mõista, kus see kütus tuleb, et nii odavalt müüa saavad. Kui lähete tuttava rekkamehe juurde kütust ostma siis lööge talle ka kurikaga pähe nagu iga teine siin lubab varastele teha, rekkamees ju ka varastab, et teile seda odavalt müüa

Ärge pikka viha pidage, aga pidin lihtsalt seda kirjutama, et pikaldasemad ka aru saaksid
Kokkuvõttes ise te tekitate turgu varastatud kütusele

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2010 16:40 
Eliit
Kasutaja avatar

No Venest tuuakse ka ju. Neid Vene kütte müüjaid on kuhjaga kui otsida tegelt. Siin vähemalt. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 131 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis