Mossemeez kirjutas:
Kahjuks sa oled minust vist valesti aru saanud aga ole nüüd natukene ise ka mõistlik.Bmw ja ka muud automargid ehitavad autosid võimalikult odavalt seega ei raisata ka palju raha nn baasvarustuses autode peale millel sees kasettikas ja papist kõlarid.
Ma nüüd küll täpselt ei möleta aga minu mäletamist mööda ei olnud kassettikaga variandil isegi võimendit-kui bmw d vaadata.
Samuti kui juba kasettikaga variant on hea kvaliteediga miks siis ehitatakse veel võimenditega variante,business cd,roohkemate kõlarit jne.
See on samamoodi nagu ma yhe oma tuttavaga vaidlesin-tema väitis et originaal heli on kõige parem ja sellele tasemele i küünddi isegi kallid aftermarketi toodangud.Tegu siis uue vectraga.
Mina soovitaks sul ntx mõnda sq autot kuulata ja alles siis järeldusi teha.
Eelnev jutt ei ole ei vaidlus ega ka mingi provokatsioon lihtsalt minu mõttekäik
Jajaa.. su jutt on kõik õige.

Kuid ma olen piisavalt palju erinevaid baasvarustuses olevat soundi kuulanud erinevatel autodel ja ise endisesse a4-ja ja E34-ja korralikud komponendid muretsenud, võimud, makid, polsterduse jnejne.. ehk ma tean öelda, et E39 Bmw Business sound on piisavalt hea minu jaoks hetkel.. (tips parem ikka kui mul a4.-jas oli ja vanemal viiesel..). See, et kassetikas... hmm.. mis sa mõtled, et KASSETTMAKK on automaatselt jura v?:D Btw, ta mul boksiga.. kui see sinu arvamust muudab. Idee on selles, et 97 polnud muud varianti väga.
Olen kuulnud, olen näinud.. sestap. nii räägingi. Saa aru, et kvaliteet on lai mõiste. Ja ma räägin oma postituse alguses sellest, et mis on kvaliteetSEM ja mis mitte. Ega ma mingit akustikakeskust ei taha oma autosse.. Mina räägin sellest, et nö. kassettadapter on siis kvaliteetsem, kui lainesaatja.
Minu eelnev jutt on ka minu mõttekäigu selgituseks.. loodan, et mõistad.
Erinevate võimude, komponentide, makkide jms.. võin suga pikemalt vestelda mõni teinekord kui mingiks suuremaks ehituseks läheb, siis võin sind harida, et mis tehnika minul konkreetselt sees on originaalis ja mida ma muutma hakkan. Hetkel lihtsalt idee selles, et saaks peale raadio ja MP3-me kuulata tehase konditsioonis ja sõna KVALITEET tähendab minul taaskord seda, et lainesaatjal põhinev on ebakvaliteetne, kuna lainehäiritusi on liialt palju. (loe: kvaliteet on nigel).
Kokkuvõttes katsetan kassett-adapterit või ehitan makile AUX sisendi mikroskeemile. Aftermarketi makki ei pane lihtsalt seep. hetkel, et see näeb minu meelest välja nahu võõrkeha konkreetses armatuuris ja siis kaob roolijuhtimin ära jnejne.