Nonii. Mis ma siis ütlen. Enne sõitu olid ootused väga kõrged. Oli oodata Streetrace'i serveri kiireimat sõitu. Minu arust see ka juhtus. 7 meest tegid kvalifikatsioonis aja alla 1.35. See andis tõestust, et rajal pole just eriti lahjad vennad.

Kvalifikatsioonis sai alguses rahulikult kulgetud. Kui avastasin end 7. kohalt, hakkasin pingutama. Korra olin viies, aga, lõpuks sain ikkagi 7. stardipositsiooni.
Start: Startisin fonce seljatagant. Kui fooris roheline süttis ja fonce tükk maad minust ees oli, arvasin, et siit tuli ka esimene karistus. Ei tulnud. Jätkasin stardisirget. Eesmärgiks oli jõuda mööda Amperist. Kurvis hoidsin sisse ja see õnnestus. Sain puhtalt shikaani läbi ja sirge lõpuks olin 3. kohal. Edasi kaotasin koha Indrekule ja edasi kulgesin rahulikus tempos. Vahepeal võitlesin Amperiga, siis läks ta aga boksi ja peale seda kukkus üldse välja. Ca. 25 ringi ajal avastasin, et olen fonce'st taga kõigest 4 sekundit. Ei kasvanud vahe, ega vähenenud. Otsustasin boksi minna. See läks kiiresti ja olin peagi rajal, Indreku ees, kolmandal kohal. Siis läks ka fonce boksi ja tõusin teiseks. Jäänud oli 5 ringi, vahe Indrekuga oli 5 sekundit. Suutsin hoida, kuigi oli tunda, et ta on minust kiirem. Lõpetasin teisena ja olin ülimalt rahul.
Tulemused, kordused ja statsid jõuavad kohale enne 23.00

EDIT:
Tänase sõidu järel on esikuuik järgmine:
1.-2. Pokemon - 15p
1.-2. kj - 15p
3.-4. rollerdaja - 12p
3.-4. BA3 - 12p
5.-6. Indrek - 10p
5.-6. kirepisiim - 10p
21.01.10 XFG@BL1 kiirema klassi statistika21.01.10 XFG@BL1 kiirema klassi kordusLoodan teid kõiki järgmine etapp Dragil näha. Server on siis seekord XRG@Drag ja password nisu