Nii, tänane hommik tegi mulle suurepärase sürpriisi, sest enam ei olnud minu BMW peal esimest numbrimärki, kuigi õhtul ta seal veel oli. Tagumine numbrimärk oli alles, kuigi oli näha, et ka seda oli üritatud kangutada. Kindluse mõttes eemaldasin hetkel ka teise, et homme vähemalt ükski number alles oleks. Ehk sattus keegi peale vms ning seetõttu jäi vargus poolikuks...
Igatahes, inimesed, kes siinkandis elavad, võiks oma varal jälle silma peal hoida, kuna tundub, et vargustelaine on taas lahti minemas. Btw, tegu ei ole esimese korraga, kui keegi selle auto kallal käia üritab, kuna 1 hommik olid kahtlased jalajäljed ümber auto ning kütusepaagi luuki oli üritatud kah avada, lootuses bensiini kätte saada...
Ega sel postitusel miskit muud kasu ei olegi, kui see, et teisi hoiatada, ning kui ehk keegi peaks kusagilt võsast vastava numbri leidma, võib ta ju mulle teada anda.
/edit/ Nagu eespool postitaja mainis, siis jah, esimese asjana tegin ma kohe politseisse kõne, esmaspäeval lähen teen avalduse ning siis saab ARK'st uue(d) numbri(d) kah ära tellida. Huvitav, kas kusagilt kannatab üldse kütust varastada niimoodi, et kasutada ainult ühte numbrimärki? Jann@ numbrid lähevad uuesti külge nüüd tugeva 3M teibi ja küprokikruvidega (seda mõlema maja ees seisva auto puhul), et edasiseid varguseid vältida.
Viimati muutis jan021, 24.01.2010 16:08, muudetud 1 kord kokku.
|