Tervist, paar anekdooti, mida olen netis kohanud:
Jänes istub metsas kännu peal ja loeb raamatut. Juurde tuleb karu. Karu:"Kuule jänes, mis raamatut sa loed?" Jänes:"See raamat räägib loogikast." Karu:"Aga mis see loogika on?" Jänes:"Noh, kuidas ma ütlen. Kas sul tikku on?" Karu:"On" Jänes:"Järelikult sa suitsetad. Loogiline? Karu:"Loogiline." Jänes:"Ja kuna sa suitsetad, siis järelikult on sul palju raha. Loogiline?" Karu:"Loogiline." Jänes:"Ja kuna sul on palju raha, järelikult on sul palju naisi. Loogiline?" Karu:"Loogiline." Jänes:"Ja kuna sul on palju naisi, järelikult sa pole p*de. Loogiline?" Karu:"Loogiline. Kuule jänes laena mulle ka seda raamatut." Ja istub maha ja hakkab lugema. Juurde tuleb hunt. Hunt:"Kuule karu, mis raamatut sa loed?" Karu:"Ah see raamat räägib loogikast." Hunt:"Aga mis see loogika on?" Karu:"Noh, kuidas ma sulle seda seletaksin.. Kas sul tikku on?" Hunt:"Ei ole." Karu:"Hmm ... No järelikult oled p*de." ____________________________________________________
Nunn jookseb kloostrisse ... "Õed õed, mul on kaks uudist. Üks hea ja teine halb". "Hea uudis on, et porgandid saabusid täna. Halb on aga see, et riivitult". ____________________________________________________
Liikluspolitsei peatab tuliuue Mercedese. Auto on puhas, läigib, sõidab liikluseeskirjade järgi: "Load!" "Palun võtke!" "Tehniline pass!" "Palun! Siin on kõik vajalikud dokumendid." Politsei teeb pakiruumi lahti, vaatab üle, kõik on korras, millestki pole kinni hakata. "Millise kiirusega sõitsite?" "Nii umbes 35-40 kilomeetsit tunnis." "Ah nii? Ja kuhu siis nii vargsi, teo moodi, libisete?" _____________________________________________________
Kui ma noorem olin, vihkasin pulmi. Tarvitses mul seal vaid nägu näidata, kui kõik mu eakad tädikesed järjekorras mulle sõrmega ribidesse torkasid ja kõrva sosistasid: "Sina oled järgmine!" See komme kadus siis, kui hakkasin neile sama asja rääkima matustel. _____________________________________________________
6 truths of life:
1) You cannot touch all of your teeth with your tongue.
2) All idiots, after reading the first truth, try it.
3) The first truth is a lie.
4) You're smiling now cause you are a idiot.
5) You will soon forward this to another idiot.
6) Theres still a stupid smile on your face. ______________________________________________________
Loodan, et ei kordanud mõnda anekdooti.
Head lugemist, sklipnot
_________________ VW Passat B4
|