80 b3, 80 b4 ja 100 c3 ja C4 kaltsusisuga ilma varustuseta ei kannata kriitikat võrreldes Subaruga. Aga enda S4jas ISTUDA küll mugavam kui Foresteris. Muidugi oleneb ka kõik varustusetasemest. Igal juhul, et kui nelikveolist valida, kumb, siis valiksin enne Subaru, Audil pole ka midagi viga, aga see nupp seal keskkponsoolis

. Subarul nagu ütlesin, rattad tagumised lukus pidevalt ja see teebgi temast pidev nelikveo, Audi seda pole, vähemalt C4 100 ja B4 80, inimesed lihtsalt arvavad, et kui on nelivedu siis kõik neli veavad, see muidugi ei ole õige, aga no tõlgendatakse seda sõna natuke valesti. Teema algatajale ütlen nüüd viimast korda, et Audi 80 Quattro ja Subaru Impreza = võta kindlasti Impreza ja ma olen suhteliselt kindel, et ei kahetse, kui otsid korralikku neliveolist. Imprezat soetades oleneb mootori suurus ka rahakoti suurusest ning oma soovist. Muidugi tuleb arvestada, et varuosad on Subarul kallimad kui Audil, olenevalt muidugi kas A või B varuosa, B varuosade peaks ikka muidu olema, et Audi B osad ikka odavamad kui Subaru omad. Subarule saab Taketist asju mida mujalt ei saa ja muid levinumaid asju saab igast auto poest (filtrid,küünlad, rihmad). Kui Venemaalt juppe saaksid Subarule siis oleks see kõige kasulikum koht.
Väike võrdlus :
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmlja
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmlOlen omanud Audi B4ja ning hetkel võimalik ka Foresteriga liikuda. Forester (selle generatsiooni oma) ja Impreza seest on suht. sarnased muidu ning mootor ka suht. sama ma kujutan ette. Forester vist küll raskem ma arvan, aga Imprezat peaks see 2.0 tavaline täiesti rahuldavalt edasi liigutama. B4ja ma ei võtaks. See on minu arvamus, eks see ole iga inimese enda valik, aga mina võtaks selle raha eest Impreza, ma muidugi võrdluses eeldasin, et tahad sedaani, universaale rohkem müügis selles hinnaklassis. Läbisõidu koha pealt võin ka öelda, et enda Foresteril ees 340 000 ja sõidab siiani väga edukalt, ainuke probleem on mingi kinni poomine (vahel) 2,5-3k pöördel. Kõik vahetatud ja tehtud, aga aru ei saa mis viga. Igal juhul käivitub iga ilmaga, kütet võtab keskmiselt 12,0 ja läbi läheb igalt poolt kus mõistuse piires võimalik minna

.