DeLaBig kirjutas:
ViktorT kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Redlabel hoiab igati hästi Velgede-rehvide teemat korras, aga Autode müügiteemas on koondamisi toimunud?
Iga teine kuulutus on puudulik, lisaks veel see, et mõni mees on suutnud poole päevaga 5 identset ostuteemat teha, mis kõik eksisteerivad siiani.
Sa kui kauaaegne foorumi kasutaja pole salajast raporteerimise nuppu veel avastanud enda jaoks ?
Pihl käis vähemalt salaja kapos kitul

On ikka huvi laliseda sellistel mõttetutel teemadel ...
Viki, nupp täiesti avastatud ja kasutusel.
See, et miski sind ei puuduta, ei tähenda seda, et ka teisi ei puudutaks.
Kuna teatud põhjustel vaatan kõik autokuulutused iga päev läbi, siis tõesti, eeldan kuulutusest täit informatsiooni saada, ilma lisaakende avamiseta (tõesti pole soovi taskbari kolmerealiseks teha).
Korduvkuulutused kodanike poolt on teiste kuulutajate suhtes ebaõiglane ja ka minul on rohkem jauramist.
Reeglid/seadused on meile kõigile ning "kitun" ka politsi numbril 110 päris tihti, kui vaja ...tõesti ei häbene.
Ühesõnaga, ära näe kõikide õeldut alati negatiivses valguses, vaid tegele esmajärjekorras iseendaga.
...by the way, kas sinu lalisemisteema Lugejate Autod polnud?
Minu teada on reeglid täiesti paigas ja nende rikkujatest võid täiesti privaatselt ka modedele "kituda" !
Või soovid reeglite muudatusi ?
Minu silmis on suurim probleem foorumis hoopis see, et see on juba 95% müügiportaal !
Avad päeval lehe ja 30st uuest postitusest on 29 "osta/müü" teemad ! Hoopis lisanupule võiks siin mõelda, et kui avad ülal toolbaris "viimased postitused" siis avaneb seal rippmenüü:
1. Kõik postitused
2. Ariteemalised postitused
3. Kõik muu peale äriteemade vms
Suurtes foorumites näiteks äriteemasi üldse ei kuvata, kellel ärilised huvid, leiab selle alateema ise ülesse !
Kusjuures firefixoga minul küll 3 realiseks toolbar ei lähe, kui klikin antud teemas lisalingile, tuleb kenasti kõrvale lisa "tab", mille ma peale lisainfo lugemist ühe klikiga kinni saan panna. Absoluutselt ei häiri