oopc kirjutas:
:hail .Ralliart kleepsu tuning sobiks ka .See rool ka kaunis inetu või ja esimesed istmed sobiks mingid korvikesed ja rohkem poleks nagu vajaga ,et ainult masin vastu peaks.SUPPPER
Mis augu vahe sul velej poltidel on ,muidu sellised ka sobiksid autoga
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=267966Et kust sa muidu siis slõpuks said selle masina.
Pmts need veljed mis sa saatsid sobiksid ehk piikidele või mingi slikidele aga muidu igapäevaseks sellist rõvedust küll ei paneks ;:D ja auto kohta sain siis teada kui ostsin endale garaazi seal seisis selline isend jagaraazi müüa palun et me ei lükkaks seda välja et kas ta tohib seal seista ja siis paps ütles naljaga pooleks et paneme veel kümneka juurde ja las ta seisab siin siis kuni poiss 18 ei saa

ja nii see juhtus garaazi ostsime ja saime auto pmts peale

ja siis kui ma hakkasin lugema selle kohta siis ma olin küll elu õnnelik et sellise isendi endale sain ja et nii haruldase veel ja siis nii siis tuligi idee sellele autole veel elu tagasi puhuda proovin teha vinks vonks auto sellest.
Ei tea ei ole eriti korv istme perse mul aga tahaks ikkagi neid

siis on välimust plussid juures

Selliseid olen leidnud aga hind on veidi kivist peaaegu 4000.- et peaks otsima midagi vähe kasutatud vist.