Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 22 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K:milline diisel sõiduauto?
PostitusPostitatud: 07.02.2010 12:21 

Siim525i kirjutas:
matadoooor kirjutas:
Lambad pange pea tööle miks domineerib bmw pumbamuredega???

Siin foorumis on ju enamasti nolgid, vennad kellel on 15 000 ja selle eest nad PEAVAD saama omale kõvatamiseks bmw, olgu kasvõi vana risu.

Siis nad ei hoolda masinat ja vaadake nende noorte nolkide sõidustiili.

Olen omanud nii 525 tds kui ka 318 tds ja väga head masinad.
525 - l sai teostatud pumbaremont 3000 eest ja minu käes sõitis auto 4 aastat ilma probleemideta + hetkel juba tuttava käes 2 aastat, pumpa pole puutunud ka. sõidetud on selle autoga selle aja jooksul 120 000 km.
318 tds sai aetud 35000 km aasta ajaga ja mitte mingeid muresid probleeme.
Kahjuks enamuses figureerivad foorumites nolgid kes ei hoolda autosid, kuna pole finantis, kuna ostetakse autod, mis on selgelt üle enda varju hyppamine.

Kui keegi tundis ennast väga puudutatuna, siis palun vabandust.
Ma ei räägi kõigist, aga enamusest.

Ja lendavad laiali ka korrallikult hooldatud masinate pumbad ja mootorid miski pole igavene

Minu 318tds maksis pea,et 30 tuhat sai siitsamast foorumist ostetud ja mitte nolgi käest vaid inimese käest kes müüb suht palju autosi siin ja ta oli ta ise saksast kunagi toonud selle

Auto mootori ja pumba osa oli suht räim ikka tõmmati kott pähe lihtsalt eks ma olen sellest järeldused teinud

Nimesi ei nimeta Küll aga kes teada tahab leiab vastuse siitsamast foorumist

Minul pole Bmw kõvatamiseks vaid on elustill

Jääb mulje, et sa ostsid endale risu ning nüüd arvad, et kõik analoogsed autod ongi samasugused rondid.

Isiklikult valiksin VAG-lt 2.5 R5 tdi või 1.9 tdi. Viimast mootorit on nii paljudel keredel, et igaüks valib ise, mis talle rohkem sobib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 12:30 

trykmann kirjutas:
Siim525i kirjutas:
matadoooor kirjutas:
Lambad pange pea tööle miks domineerib bmw pumbamuredega???

Siin foorumis on ju enamasti nolgid, vennad kellel on 15 000 ja selle eest nad PEAVAD saama omale kõvatamiseks bmw, olgu kasvõi vana risu.

Siis nad ei hoolda masinat ja vaadake nende noorte nolkide sõidustiili.

Olen omanud nii 525 tds kui ka 318 tds ja väga head masinad.
525 - l sai teostatud pumbaremont 3000 eest ja minu käes sõitis auto 4 aastat ilma probleemideta + hetkel juba tuttava käes 2 aastat, pumpa pole puutunud ka. sõidetud on selle autoga selle aja jooksul 120 000 km.
318 tds sai aetud 35000 km aasta ajaga ja mitte mingeid muresid probleeme.
Kahjuks enamuses figureerivad foorumites nolgid kes ei hoolda autosid, kuna pole finantis, kuna ostetakse autod, mis on selgelt üle enda varju hyppamine.

Kui keegi tundis ennast väga puudutatuna, siis palun vabandust.
Ma ei räägi kõigist, aga enamusest.

Ja lendavad laiali ka korrallikult hooldatud masinate pumbad ja mootorid miski pole igavene

Minu 318tds maksis pea,et 30 tuhat sai siitsamast foorumist ostetud ja mitte nolgi käest vaid inimese käest kes müüb suht palju autosi siin ja ta oli ta ise saksast kunagi toonud selle

Auto mootori ja pumba osa oli suht räim ikka tõmmati kott pähe lihtsalt eks ma olen sellest järeldused teinud

Nimesi ei nimeta Küll aga kes teada tahab leiab vastuse siitsamast foorumist

Jääb mulje, et sa ostsid endale risu ning nüüd arvad, et kõik analoogsed autod ongi samasugused rondid.

Isiklikult valiksin VAG-lt 2.5 R5 tdi või 1.9 tdi. Viimast mootorit on nii paljudel keredel, et igaüks valib ise, mis talle rohkem sobib.

Sa võiks lugeda selle 318tds mootori kohta erinevatest foorumitest siis sa ei aja siukest mulli enam

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2010 19:10 

Siim525i kirjutas:

Sa võiks lugeda selle 318tds mootori kohta erinevatest foorumitest siis sa ei aja siukest mulli enam

Ehk viitad mõnele probleemile täpsemalt. Mina peale kahemassilise hooratta lagunemise suurt midagi ei leidnud. Üks ütles seal, et tal sõbral läks 2 väntvõlli pooleks, eeldan, et see on vahetamata hoorattast tingitud.

Juttu on sellest mootorist siin:

http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... s&start=30

http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... lit=318tds

http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php ... lit=318tds

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2010 01:00 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:

Eks ta jah, üks pikendamise värk on
:D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 16:46 

Tervist!
Ei hakkanud uut teemat tegema. Huvi pakkuvad järgmised diislid: Volvo v40 1.9 2004(manuaal), Volvo s60 2.4 2004(manuaal), Volvo s80 2.4 2002(automaat), Mercedes-Benz E220 2002(uuema sisuga, automaat), Peugeot 607 2.2Hdi 2002 (automaat). Kõigil on kontrollitav service history (kõik hooldused tehtud õigeaegselt) ja läbisõitnud 250-300k km.
Auto on mõeldud läbima põhiliselt trasse ja pikki vahemaid. Millised oleksid soovitused ja nõrgad kohad, eriti tehnika kohapealt(mootor, käigukast, diislitele omased nõrgemad kohad, sillad). Autolehe testid on juba läbi loetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 20:57 

Mersu 3.0 jääb liiga suureks ehk siis kindlustus läheb liiga kalliks sama ka Audil, on kindlustus kõrge, kuna seda peetakse rullnokkade autoks (autot ei osta eestisse).
Ja see mersu seibide jama ei maksa midagi. Autolehes vist mainiti midagi 15kr plus vahetus. Aga sellegi poolest tänud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 01:04 

Kas siin ei hakka juba mängima vanus rolli, kui Audi't toodeti kuni 97ni siis käesolev 1.9 Volvo on 2004. Ma ei julgeks siit ausalt öeldes üle 8-9 aasta vana autot osta(v.a uunikum), kuna siin Inglismaal on auto tarbe-ese ja keegi üleliigselt hoolt nii vana auto eest, et vaevalt näinud on.

Huvi siiski uuemate masinate vastu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 22 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis