Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis saab Saabist
PostitusPostitatud: 10.02.2010 13:54 
Kasutaja avatar

Selline artikkel siis.
Nüüd on meri põlvini? Saab saigi elutähtsad sajad laenumiljonid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2010 14:54 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mul ajab harja punaseks kui opelit võrreldakse saabi või muude tootjatega ,sest rootsit ja teisi autosi polnud siis veel olemaski kui opeli autod maailmas ringi vurasid :) .Saabi vennad tundku seljuhul siis rõõmu kui neid mingite teiste saksa auto markidega võrreldakse . Kellel mis auto mark südames on igaühe omaasi aga seda teistele näkku röökida ja peale suruda pole ka ilus.Võrdlused on üldse omaette küsimus.
Ja üldse tegu on SAABI juhtumiga mis need teised tootjad siia puutuvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2010 21:58 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Mul ajab harja punaseks kui opelit võrreldakse saabi või muude tootjatega ,sest rootsit ja teisi autosi polnud siis veel olemaski kui opeli autod maailmas ringi vurasid :)

Ajaloo tundides pole vist väga kohal käinud? Pean silmas seda, et Rootsi riik oli kõvasti enne esimesi Opeleid olemas. Miks ei või võrrelda Saabi Opeliga? Samahästi võib võrrelda Daciat Saabiga ja ükskõik mis muud marki. Opel teeb küllaltki keskpäraseid autosid, Saab seevastu teeb rohkem luksuslikumaid autosid. Tähtis ei ole see, kui kaua on üks automark eksisteerinud, vaid see kui hästi oskab üks automark autosid teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2010 23:05 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sina võid võrrelda nagu ka mina ja arvamust avaldada samamoodi.Aga sellisel moel avaldades jääb mulje ,et sinu kirjutise järgi ongi nii lood jne.Nii pole ilus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2010 12:27 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
saab lõpetas autode tegemise esimese põlve 900-ga.

ma isegi vaidleks, mul oli 9000 turbo t2isvarustusega - kuigi oli pmst esiveoline ehk ostuk2ru oli selle masina juures siiski midagi huvitavat.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 20 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis